Ricky Martin och svenska maken skiljer sig – efter 6 år

Efter sex år väljer världsberömda artisten Ricky Martin och svenska konstnären Jwan Yosef att gå skilda vägar.

Artisten Ricky Martin skiljer sig från svenska konstnären
Ricky Martin och svenska maken Jwan Yosef att skilja sig.

I ett nytt uttalande berättar Livin' la Vida Loca-sångaren Ricky Martin och svenska konstnären Jwan Yosef att de valt att gå isär.

Det är för tidningen People som paret valde att avslöja nyheten om att de har valt att avsluta sitt äktenskap med kärlek, respekt och värdighet barnens skull.

Träffades på en konsert i London

Det var under en av Ricky Martins konserter 2015 som paret träffades för första gången, efter att ha haft kontakt via Instagram. I en äldre intervju med Svenska Dagbladet berättade Jwan Yosef om hur det kändes:

– När jag mötte hans blick var det som ett slag i ansiktet. Det är det starkaste jag har varit med om. Det kändes som en tsunami: jag såg de kommande tio åren på en sekund.

Paret har två gemensamma barn

Under åren tillsammans har paret skaffat två barn ihop, dottern Lucia, född 2018, och sonen Renn, född 2019. Ricky Martin har även två barn sedan innan, tvillingarna Matteo och Valentino, födda 2008.

I uttalandet skriver paret att de nu kommer kämpa för att behålla dynamiken i familjen.

"Vår största önskan nu är att fortsätta ha en sund familjedynamik och en relation baserad på fred och vänskap för att fortsätta den gemensamma uppfostran av våra barn, bevara respekten och kärleken vi har för varandra."

Vi önskar familjen all lycka i framtiden, även på olika håll!