Efter nya karriärsteget – Linn Hegdals fina ord om Kristin Kaspersen: "Otrolig"

Kärleken spirar mellan Filip Lamprecht och Linn Hegdal, och den fina relationen är något som även Kristin Kaspersen får ta del av. Läs mer här! 

Kristin Kaspersens son Filip Lamprecht är tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal.

I januari 2024 gick Filip Lamprecht, 27, och Linn Hegdal, 28, ut med att de är ett par. I en Instagram-post förklarade Filip sin kärlek för Linn och skrev då att han var "störtkär"

Sedan dess har de flitigt visat upp sin kärlek för sina följare i sociala medier. Även Filip Lamprechts mamma, Kristin Kaspersen, har till synes en mycket bra relation till Linn Hegdal. 

Linn Hegdal.

Hon har bland annat kommenterat på ovan nämnda bild, där hon skrivit "Älskar er sååå!!!". De syns även kommentera en hel del hjärtemojis under varandras bilder, och när Kristin Kaspersen nyligen gick ut med att hon fått ett nytt jobbuppdrag var Linn snabb med att kommentera även detta. 

"Ehhhh hur coolt???? Programledare för @kanal5sveriges nya program Race Across the World Sverige!!!! Kommer sitta bänkad! Otrolig är du @kaspersen", skriver Linn på sin Instagram Story.  

Kristin Kaspersen är programledare för Kanal 5:s nya satsning Race Across The World Sverige.

Kristin Kaspersen programledare för Race Across The World Sverige 

Kristin Kaspersens nya jobbuppdrag innebär att hon nu är programledare för tv-programmet Race Across The World i Sverige – ett program som går ut på tio kända tävlanden ska ta sig igenom en hel kontinent utan att flyga. Dessutom har de en minimal budget och inga mobiltelefoner eller kreditkort. 

De som tävlar i programmet är: 

  • Felix och Clara Herngren
  • Thomas Wassberg och Björn Wieser
  • Eva och Karin Röse
  • Peter Magnusson och Lotta Blomqvist
  • Emil Henrohn och Carl Hedin.