Robin Bengtssons nya bild på sönerna får följarna att reagera: "Lika som bär"

Robin Bengtsson blev tvåbarnspappa i september 2022. Artisten delar ofta bilder på sönerna och nyligen var det en detalj som fick följarna att titta en extra gång.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.
Robin Bengtsson och Sigrid fick sonen Viggo hösten 2022.

Artisten Robin Bengtsson och professionella dansaren Sigrid Bernson kunde i april 2022 avslöja att de väntade tillökning. På Instagram delade de den glada nyheten och berättade att sonen Wille, som Robin har från en tidigare relation, skulle bli storebror.

"Vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen", skrev paret då.

Läs mer: Sigrid Bernsson och Robin Bengtsson har fått en son: "Helt tagna"

Då föddes Robin och Sigrids son

I september samma år, 2022, välkomnade paret sitt första gemensamma barn, en son som fick namnet Viggo. Sigrid delade då en bild på den nyfödda sonen och berättade att det var ett litet mirakel och att det fanns en stolt storebror som väntade där hemma.

Och visst verkar det vara en stolt storebror, paret delar ofta bilder på sönerna tillsammans och nyligen reagerade Robins följare på sociala medier lite extra.

Läs mer: Robin Bengtsson hyllas efter nytagna bilden på Sigrid: "Hon är..."

Sönernas likheter

Robin Bengtsson delade en bild på sönerna med texten "Mina pojkar". Förutom att följarna verkar vara eniga om att pojkarna är gulliga tillsammans, fylls kommentarsfältet med ett och samma konstaterande – de är slående lika.

"Så gulliga och väldigt lika", skev en person.

"Så lika Robin bägge två", skrev en annan.

"Lika som bär", skrev en tredje.

"Otroligt lika", skrev en fjärde.