Så mycket tjänar dansbandssångaren Casper Janebrink

Casper Janebrink är sångfågeln och frontfiguren i dansbandet "Arvingarna" som också har blivit en populär tv-personlighet. Men hur mycket tjänar egentligen den charmige dansbandssångaren från Göteborg?

Dansbandssångaren Casper Janebrink har blivit en populär tv-profil.

52-åriga Casper Janebrink är en framgångsrik dansbandssångare från Göteborg. Han har varit en av nyckelmedlemmarna i "Arvingarna" sedan dansbandets start 1989. I dagsläget är bandet fortfarande aktivt och deltog senast i "Melodifestivalen" 2019 med låten "I do", där de tog sig hela vägen till final.

Läs mer: Efter skilsmässan – Casper Janebrink väntar barn med nya flickvännen

Janebrink i "Melodifestivalen" och "Bingolotto"

Tillsammans med bandet "Arvingarna" har Casper Janebrink tävlat i "Melodifestvalen" hela sex gånger. 2011 tävlade han, tillsammans med en kör från hemkommunen Partille, i "Körslaget" och 2018 vann han "Stjärnornas stjärna" i TV4.

På senare år har Casper Janebrink även synts flitigt som programledare och bisittare i "Bingolotto" och även som en av deltagarna i "Så mycket bättre" 2021.

Läs mer: Casper Janebrinks sovrumsmiss får följarna att reagera: "Högljudd..."

Så mycket tjänar Casper Janebrink

Skönsångaren Casper har utan tvekan blivit en omtyckt tv-personlighet och artist. Enligt uppgifter som Familjeliv tagit del av hade Casper Janebrink en inkomst av tjänst på 532 493 kronor under taxeringsåret 2021. Delat på årets tolv månader blir det en månadslön på 44 374 kronor.

Läs mer: Olof Lundh avslöjar kanonlönen – så mycket tjänar han i månaden