Tommy Körbergs barn om uppväxten: "Sket i allting"

När TV4:s program "Vilket liv!" sändes hyllades Tommy Körberg, och för att visa sin uppskattning för artisten gästade hans fru Anne-Charlotte samt barnen Anton, Erland och Elvira.

Tommy Körberg hyllades i TV4-programmet "Vilket Liv!". Några av de som deltog i hyllningen var Tommy Körbergs tre barn: Anton, Erlend och Elvira, som alla berättade om hur Körberg varit och är som pappa.

Tommy Körberg, 75, stod i centrum när programmet "Vilket Liv!" sändes på TV4. Inledningsvis i programmet poängterade Renée Nyberg att Tommy Körberg har en imponerande karriär, men hon lyfte också fram att han har ett rätt så långt cv när det kommer till kärlekslivet.

In på scen kom då Tommy Körbergs nuvarande fru Anne-Charlotte Körberg tillsammans med Körbergs tre barn: Anton, 45, Erlend, 27, och Elvira, 14.

Trebarnspappan Tommy Körberg sprack då upp i ett stort leende och kommenterade barnens åldersskillnad:

– Det är bra att ta en lång paus emellan så att man glömmer bort hur det är att ha barn.

Läs mer: Jenny Strömstedts ord om ätstörningen: "Jättesvårt att äta"

Tommy Körbergs fru Anne-Charlotte om makens tuffa tid

Körbergs fru Ann-Charlotte berättade då att hon varit lite extra stolt över sin man det senaste året då han haft en tuff tid bakom sig. Hon vände sig då till sin man och berättade om en situation då Körberg tappade rösten:

– Han hade liksom inget mellanregister, det fanns ingen röst. Men du kunde sjunga i falsett, det var så konstigt. Han svarade mig genom att sjunga i falsett för att jag skulle kunna höra vad han sa.

Läs mer: Suzanne Reuter om svåra tiden: "Visste inte om barnet skulle överleva"

Dottern Elvira om Tommy Körbergs föräldraskap

När Tommy Körbergs barn fick frågan om hur de upplevt sin pappa genom åren förklarade artistens yngsta dotter Elvira att det finns en egenskap hos honom som hon uppskattar lite extra:

– När han får dåligt samvete så vill han gottgöra med presenter, berättade hon och och fick då hela publiken att skratta till.

Anton Körberg om sin pappa Tommy Körberg

Tommy Körbergs äldsta barn, Anton Körberg, har däremot fler än bara positiva känslor för sin far:

– Det som är så kul är att jag har haft fyra olika pappor. Dels den här rockstjärnan som sket i allting, sa Anton och fortsatte:

– Sen efter det var han den här som har dåligt samvete som sa "jag vill inte vara borta så länge som jag är så därför köper jag massa presenter".

Han fortsatte och berättade då att pappa Tommy därefter kom att bli en allt lugnare pappa, för att sedan bli som en kompis.