Tommy Körbergs barn om uppväxten: "Sket i allting"

På söndagen hyllas Tommy Körberg i TV4:s program "Vilket liv!". För att visa uppskattning för Körberg gästar hans fru Anne-Charlotte samt barnen Anton, Erland och Elvira – bland annat för att berätta hur det är att ha Tommy Körberg som pappa.

Tommy Körberg är den femte personen som hyllas i TV4-programmet
Tommy Körberg är den femte personen som hyllas i TV4-programmet "Vilket Liv!". Några av de som deltar i hyllningen är Tommy Körbergs tre barn: Anton, Erlend och Elvira, som alla berättar om hur Körberg har varit och är som pappa.

Tommy Körberg, 74, är den femte personen att få vara i centrum i TV4-programmet "Vilket Liv!". Inledningsvis i programmet poängterar Renée Nyberg att Tommy Körberg har en imponerande karriär, men hon lyfter också fram att han har ett rätt så långt cv när det kommer till kärlekslivet.

In på scen kommer då Tommy Körberg nuvarande fru Anne-Charlotte Körberg tillsammans med Körbergs tre barn: Anton, 45, Erlend, 26 och Elvira, 13.

Trebarnspappan Tommy Körberg spricker upp i ett stort leende och utbrister:

– Det är bra att ta en lång paus emellan så att man glömmer bort hur det är att ha barn.

Läs mer: Jenny Strömstedts ord om ätstörningen: "Jättesvårt att äta"

Tommy Körbergs fru Anne-Charlotte om makens tuffa tid

Anne-Charlotte berättar att hon varit lite extra stolt över sin man under det senaste året då han haft en tuff tid bakom sig. Hon vänder sig om till Tommy Körberg och säger:

– När du gick hemma och inte kunde prata. Han hade liksom inget mellanregister, det fanns ingen röst. Men du kunde sjunga i falsett, det var så konstigt. Han svarade mig genom att sjunga i falsett för att jag skulle kunna höra vad han sa.

Läs mer: Suzanne Reuter om svåra tiden: "Visste inte om barnet skulle överleva"

Dottern Elvira om Tommy Körbergs föräldraskap

När Tommy Körbergs barn får frågan om hur de upplevt sin pappa genom åren förklarar artistens yngsta dotter Elvira att det finns en egenskap hos honom som hon uppskattar lite extra:

– När han får dåligt samvete så vill han gottgöra med presenter, berättar 13-åriga Elvira och får hela publiken att skratta till.

Anton Körberg om sin pappa Tommy Körberg

Tommy Körbergs äldsta barn, Anton Körberg, har däremot fler än bara positiva känslor för sin far:

– Det som är så kul är att jag har haft fyra olika pappor. Dels den här rockstjärnan som sket i allting, säger Anton och fortsätter:

– Sen efter det var han den här som har dåligt samvete som sa "jag vill inte vara borta så länge som jag är så därför köper jag massa presenter".

Han fortsätter och berättar att pappa Tommy Körberg därefter kom att bli en allt lugnare pappa, för att sedan bli som en kompis.

"Vilket Liv!" sänds på söndagar klockan 20 på TV4 och TV4 Play.