Benjamin Ingrosso om relationen med Ashton – förnekar allt: ”Men snälla”

Under våren började ett romansrykte mellan Benjamin Ingrosso och den australiensiska modellen Ashton Wood florera. Nu förnekar Benjamin relationen. 

Benjamin Ingrossos första ord om relationen med Ashton

Nyheten om att Benjamin Ingrosso, 26, kommit till ett branschevent hand i hand med en tjej som han introducerade som sin tjej, ner som en bomb. Det var när Elaine Mooe gästade radioprogrammet "Gry Forsell med vänner", som Benjamins romans avslöjades. 

– Du sa att Benjamin Ingrosso var där med en tjej från Australien som han höll i hand och så sa han till dig att de är ihop, säger Gry Forssell i radioprogrammet, varpå Elaine Mooe fortsätter:

– Ja. Eller inte de orden, men han sa "Det är min tjej". 

Men nu går artisten ut och dementerar relationen. 

Ashton Wood i Stockholm 

Det var den australiensiska influencern och modellen Ashton Wood som Benjamin dök upp med på festen och i samband med att den påstådda relationen avslöjades, publicerade Ashton en rad bilder från sitt besök i Sverige. 

I en bildkarusell på Instagram lägger hon upp några höjdpunkter från resan och två av bilderna är tagna inifrån Benjamins nya lägenhet. 

När Benjamin sedan släppte låten ”Look who's laughing now” som direkt tog sig upp till toppen av listorna i Sverige visade Ashton upp sin glädje för Benjamins skull: 

"Yay!!! så välförtjänt", skrev hon. 

Varpå Benjamin svarade på kommentaren med ett rött hjärta. 

Missa inte: 

Ashton Wood avslöjar relationen till Benjamin Ingrosso – bilderna inifrån lägenheten 

Benjamin Ingrossos lycka med Ashton Wood – visar upp relationen

Bianca Ingrosso om Benjamins relation 

Sedan det började spekuleras att Benjamin har en ny flickvän har även hans syster, Bianca Ingrosso, uttalat sig om det hela. För Expressen berättade Bianca att hon känner Ashton sedan tidigare, och att hon är en toppentjej: 

– Hon är världens bästa, så härlig och så skön. Rolig, vacker, magnifik. 

Däremot ville hon inte specificera vad Benjamin och Ashton faktiskt hade för relation till varandra, och ville inte kalla henne för hans flickvän. 

Bianca och Benjamin Ingrosso

Benjamin dementerar relationen 

När Benjamin nyligen gästade radioprogrammet  ”Rix Morronzoo” tog han för första gången bladet från munnen och pratade om relationen. 

I radioprogrammet fick han fick bland annat frågan om han och Ashton var tillsammans, och svarade då: 

– Njae, hehe, sa han skrattandes och tillade sedan:

– Ja, nej inget officiellt. 

Laila Bagge säger då att Benjamin och Ashton setts gå hand i hand på stan och menar att man vanligtvis inte gör det med någon man inte har en relation med, vilket Benjamin inte håller med om: 

– Nej, men snälla, hur många gånger har man inte gått hand i hand med någon? Alltså jag har ju tjejkompisar som jag går hand i hand med. Alla vi är vänner. 

Han kan även ge svar på frågan varför han tillbringat så mycket tid i London på senaste, staden där Ashton Wood är bosatt: 

– Eftersom jag är signad där. Jag har haft en spelning där.

 Läs mer: 

Bianca Ingrosso: Lägenhet, pojkvän och så mycket tjänar hon

Allt du vill veta om Molly Hammar: Föräldrar, "Idol" och relationen till Benjamin Ingrosso