Därför vill inte Magnus Ugglas dotter Agnes synas i rampljuset

Magnus Uggla och hans dotter Agnes är Bianca Ingrossos första gäster i talkshowen "BIANCA". Men att Agnes Uggla syns i tv hör inte till vanligheterna. Nu berättar hon varför hon valt att hålla sig undan.

Magnus Uggla och dottern Agnes Uggla är med i Bianca Ingrossos talkshow "Bianca".

I första avsnittet av den nya talkshowen "Bianca", med Bianca Ingrosso, gästar medieprofilen Mauri Hermundsson, skådespelaren Evan Ahmad , rapparen Adam Jakobsson och den folkkäre sångaren Magnus Uggla tillsammans med dottern Agnes Uggla.

Agnes Uggla – Magnus Ugglas okända dotter

Agnes Uggla, 32, är kändisdottern som sällan syns på sociala medier och i offentliga sammanhang. Hon är dotter till sångaren, låtskrivaren och skådespelaren Magnus Uggla, 68. Sedan 2020 driver de podcasten "Uggla och Ugglas podcast" tillsammans där de pratar om allt och inget, eller som de själva beskriver det "absolut ingenting".

Agnes Uggla jobbar med reklam – och podcasten med Magnus Uggla

Förutom med podcasten som hon har med sin pappa Magnus jobbar Anges Uggla med reklam. Därför har hon valt att inte gå i samma fotspår som sin pappa, alltså att verka inom musikbranschen. Däremot har de spelat instrument tillsammans, något hon berättar om i "Bianca".

– Vi hade en period på tio år där vi spelade fiol ihop, det var en jobbig och intensiv period.

Magnus Ugglas dejtingtips till dottern Agnes

I talkshowen berättar hon att hon många gånger blivit uppraggad för att hon är just Magnus Ugglas dotter, men faktum är att det är han som ger henne dejtingtips. Det började med att hon blev förkrossad efter att hon dumpats för första gången, då kom pappa Uggla till undsättning.

– Jag coachar henne när det är dumma killar som hon går ut med, säger Magnus Uggla i talkshowen.

Så, vilka är då Magnus Ugglas dejtingtips? Enligt Agnes handlar det framför allt om att spela svår.

– Det är vinst varje gång, säger hon i programmet.

Och kanske fungerar det, för på frågan om singellivet svarar Agnes Uggla att hon inte letar efter någon.

Agnes Uggla: Jobbigt att öppna upp om privatlivet

Intervjun i talkshowen "Bianca" gör Magnus och Agnes Uggla sin första tv-intervju tillsammans. Magnus erkänner då att han fått kämpa för att få med sig dottern i tv, något de pratar om i det senaste avsnittet av sin podcast.

I avsnittet öppnar Agnes upp om varför hon varit försiktig med att delta i offentliga sammanhang.

– Jag tycker att det är jobbigt att visa upp mig, öppna porten för att bli recenserad och att människor ska kommentera mitt utseende.