Måns Zelmerlöw lugnar följarna efter bilden på sonen

Måns Zelmerlöw engagerar, inte minst när han visar upp bilder på sin familj.

Måns Zelmerlöw väcker jämt och ständigt starka reaktioner hos sina följare.

Måns Zelmerlöws följare är allt som oftast engagerade i vad som sker på artistens sociala medier. Om det inte är gillamarkeringar så är det kommentarer, något som Zelmerlöw själv verkar vara van vid. I sitt senaste inlägg brasklappar han nämligen redan innan kommentaraerna börjat välla in.

Måns Zelmerlöw ord efter bild på sonen

Ett bildspel som artisten tillika småbarnspappan publicerat på sin Instagram visar hur han åker hundspann i fjällen tillsammans med sin fyraårige son Albert. På en av bilderna syns fyraåringen stå med hela handen i en av hundarnas mun.

"Vilken vecka! Ses nästa år", skriver artisten tillika tvåbarnspappan inlägget, men tillägger sedan en liten reservation för eventuellt oroliga följare:

"(Albie har fortfarande kvar sin hand)"

Måns Zelmerlöw i svenska fjällen

Men av kommentarsfältet att döma verkar Måns Zelmerlöw inte ha behövt vara så orolig för följarnas reaktioner efter att ha sett bildspelet.

I kommentarsfältet strömmar det nu in kommentarer från personer som tycker de ser ut att ha haft det urhärligt på fjället, och visst gör det det!

Artisten väcker starka reaktioner hos sina följare

Måns Zelmerlöws bilder har tidigare väckt starka reaktioner, och även då har det handlat om bilder på barnen.

Ett inlägg som väckte ramaskri bland Zelmerlöws följare handlade om att det var vin inblandat när Ciara Zelmerlöw satt och ammade parets då nyfödde son. Du kan läsa mer om det här.

Det skapades också starka reaktioner när artisten publicerade en bild på sig själv liggandes i en soffa i ett möbelvaruhus. Många följare menade då att beteendet var uppseendeväckande. Läs mer om det här.