Pernilla Wahlgrens ord om att få barnbarn – efter romansryktet mellan Benjamin och småbarnsmamman

Pernilla Wahlgren, 54, börjar bli riktigt pepp på att få barnbarn – det berättar fyrabarnsmamman i det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgrens och Wistam".

Pernilla Wahlgren längtar efter att få bli mormor och farmor.
Pernilla Wahlgren längtar efter att få bli mormor och farmor.

Pernilla Wahlgrens fyra barn har blivit stora – allihop. Oliver Ingrosso, som är den äldsta i syskonskaran, ska snart fylla 33 och Theo, hennes yngsta son, har hunnit bli 15.

Pernilla Wahlgren: "Vill bli mormor eller farmor"

Nu har Pernilla Wahlgren börjat längta efter småbarnslivet och ser fram emot att få barnbarn.

– Det suger i hela mig att jag vill bli mormor eller farmor, berättar hon i det senaste i avsnittet.

Och vem vet, kanske är en mormor- eller farmor-titel nära för Wahlgren. Det har nämligen länge ryktats om att familjens mellanson Benjamin Ingrosso har en romans med den norska influencern Frøya Winther, som faktiskt har en treårig dotter och är mitt i det som Pernilla längtar efter: Småbarnslivet.

Läs mer: Bianca Ingrossos ord om att bli mamma: Vill vara den bästa

Pernilla Wahlgren saknar småbarnslivet

Att hämta sina barn från förskolan, natta dem till sömns och hålla dem i handen är några av de saker Pernilla Wahlgren saknar med småbarnslivet. Det sistnämnda är dock något som hon försökt sig på med den vuxna Benjamin Ingrosso – ett försökt som inte gick som fyrabarnsmamman tänkt sig.

Läs mer: Benjamin Ingrosso har hittat kärleken – ryktas vara småbarnsmamman Frøya

Pernilla förklarar hur Benjamin brukar gå och hålla om henne, vilket hon upplever gör det svårt att gå. Därför försökte hon nyligen ta honom i hand istället, men det var en gest som inte uppskattades av 25-åringen.

– Det var någon gång jag tog hans hand och han bara "Va? Där går väl ändå gränsen". Att hålla om sin mamma när man går på stan det är okej, men inte att hålla handen. Det var inte okej, säger Wahlgren.