Benjamin Ingrossos kärlek Frøya Winther avslöjar: Så är relationen till dotterns pappa

Benjamin Ingrossos och Frøya Winthers kärleksrelation fortsätter bakom kulisserna. Däremot har Frøya allt mer börjat visa upp en annan sida av sitt liv: Nämligen sitt moderskap.

Benjamin Ingrossos ryktade kärlek Frøya Winther öppnar upp och berättar om relationen till sitt barns pappa.
Benjamin Ingrossos ryktade kärlek Frøya Winther öppnar upp och berättar om relationen till sitt barns pappa.

Romansryktet mellan Benjamin Ingrosso och den norska influencern och småbarnsmamman Frøya Winther fortsätter. De har synts vara i samma miljöer både i Sverige och utomlands, nu senast på Benjamin Ingrossos 25-årsfirande i Paris.

Men trots att många verkar ana en pågående romans mellan Ingrosso och Winther har ingen av dem valt att varken bekräfta eller dementera en pågående kärleksrelation.

Frøya Winthers om dottern

Något annat som får ta allt mer plats på Frøya Winthers sociala medier är hennes treåriga dotter Olivia – något som hennes följare verkar vara väldigt nyfikna på.

I hennes senaste frågestund på Instagram svarar hon på frågor kring dottern, men berättar också hur relationen till dotterns pappa ser ut idag.

"Underbar film av dig och din dotter på story. Mer av det!" skriver en av Frøya Winthers följare, varpå hon svarar:

"Hon är den ni vill ha! Baserat på era svar, haha! Kommer aldrig att överexponera henne på sociala medier. Men några Storys här och där med guldkorn."

Läs mer: Efter vinsten: Benjamin Ingrosso hyllas av ryktade flickvännen Frøya Winther

Frøya Winther om relationen till sitt barns pappa

När en nyfiken följare frågar om barnets pappa är med i bilden och hur hennes relation till honom ser ut idag, svarar hon:

"Ja det är han. Och en sak är säkert: Jag är superstolt över hur bra pappa han är till mitt barn. Vi är definitivt goda vänner.", säger Frøya Winther och fortsätter:

"Det har varit några tuffa perioder för att komma hit. Men vi matchar energi som vänner så varför inte behålla det, speciellt för Olivias skull. Att hon kan få en uppväxt där vi alla respekterar varandra."

Frøya Winther om dottern.
Frøya Winther om dottern.