Efter följarnas oro: Melinda Jacobs ger svar på tal

Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson fick nyligen sitt första gemensamma barn, en resa Jacobs Instagram-följare fått följa med på – och kritiserat. Nu ger Melinda Jacobs svar på tal till de följare som blev oroliga när hon visade upp dotterns rum.

Melinda Jacobs gjorde många följare oroliga när hon publicerade en bild på familjens barnrum. Nu ger hon svar på tal till följarna som blev bekymrade över bilden.
Melinda Jacobs gjorde många följare oroliga när hon publicerade en bild på familjens barnrum. Nu ger hon svar på tal till följarna som blev bekymrade över bilden.

Det var i januari i år, strax innan Melinda Jacobs och Martin "E-type" Eriksons dotter Izadora kom till världen, som den då blivande spädbarnsmamman publicerade en bild som visade hur familjen gjort iordning i dotterns rum.

Bilden från Melinda Jacobs och E-types hem väcker oro

Bilden resulterade i både positiva och negativa känslor hos följarna. En hel del uttryckte att barnrummet var fint stylat, men en stor del av följarna som kommenterat under bilden kände stor oro efter att ha sett hur inredningen var placerad.

Det var framför allt en nalle gjord av tre som står på en hylla ovanför sängen som följarna blev oroliga för. Också själva hyllan skapade stor oro hos följarna.

"Så mysigt. Vet att du har stenkoll på läget men kan ändå inte sluta titta på den stora kaninen som kan ramla ner. Det är säkert ingen chans.. Men ändå. Så fint att du får en flicka till."

"Tänk om hela hyllan ramlar ner."

"Jag tänker på kaninen till vänster. Hoppas den inte kan trilla ner. Ser hård ut."

"Så fint ni gjort för den lilla. Hoppas bara träkaninen sitter stadigt eller fast så den inte faller rakt ner på lilla bebisen sen."

"Livsfarligt"

På bilden syns även en tavla sitta på väggen ovanför sängen – en tavla som även den gjorde en del följare bekymrade:

"Vill bara säga att det kan vara livsfarligt att ha en så stor tavla över sängen, kan ramla ned i huvudet på barnet!"

Vid tillfället då de oroliga kommentarerna började strömma in under bilden valde Melinda Jacobs att själv inte ge sig in och besvara sina följare. Det är först nu, en månad efter att bilden först publicerades, som Jacobs väljer att ge svar på tal.

Lästips: Melinda Jacobs om tuffa tiden efter dotterns födsel: "Suttit uppe och vakat"

Melinda Jacobs ger svar på tal

På sin Instagram visar Melinda Jacobs upp ytterligare en bild på Izadoras rum. Till bilden ger hon svar på några frågor hon fått den senaste tiden:

"Många som undrat", inleder Jacobs inlägget med och tillägger sedan:

"Kaninen i hörnet är från en loppis i London. För de som haft huvudvärk för att den ska ramla ner så kan jag berätta att den är fastskruvad underifrån i hyllan som är väl förankrad i väggen."

Hon fortsätter:

"Motivet på tavlan är mrs Mighetto. Också den väl förankrad i väggen."

Melinda Jacobs ger svar på tal till sina oroliga följare.
Melinda Jacobs ger svar på tal till sina oroliga följare.