Melinda Jacobs om tuffa tiden efter dotterns födsel: "Suttit uppe och vakat"

Melinda Jacobs och Martin "E-type Erikson fick nyligen sitt första gemensamma barn. Nu berättar Melinda om vilken kämpig start familjen fått.

Melinda Jacobs berättar om den tuffa start familjen fått.

Det var i januari som Melinda Jacobs och Martin "E-ype" Erikson välkomnade sitt första barn. Paret, som avslöjade att de är ett par i april 2022, har öppet och ärligt delat med sig av sina känslor kring att bli föräldrar. Inte minst "E-type", som i och med dotterns födsel blev pappa för första gången.

När dottern, som fått namnet Izadora Elisabeth Esmeralda, kom till världen delade de nyblivna föräldrarna en bild på sociala medier för att visa sin lycka.

Melinda Jacobs berättar om tuffa starten

Men tiden efter födseln har inte bara varit spikrak för föräldrarna och familjen i stort. I sin podcast "Familjärt" berättar Melinda Jacobs att inte bara dottern varit sjuk, utan flera av familjens barn.

– Det har varit en tuff start. Det började med att de andra barnen var väldigt sjuka, typ samma dag som vi kom hem från BB.

– Nu är hon sjuk, säger Melinda och syftar på sin nyfödda dotter.

Men som tur är ska Izadora vara på bättringsvägen, men Jacobs uttrycker att det varit kämpigt de senaste veckorna.

Melinda förklarar att det gått en förkylning bland barnen i familjen och att den lilla flickan, som bara var två veckor när hon blev sju, drabbats hårt.

– Det blir en helt annan oro kring det. Härom natten var hon ganska dålig så jag har bara suttit uppe och vakat över henne.

Lästips: Efter följarnas oro: Melinda Jacobs ger svar på tal