Efter skandalfesten: Katrin Zytomierska och Bingo Rimér i samtal med socialen

Tidigare i höstas möttes föräldraparet Katrin Zytomierska och Bingo Rimér av massiv kritik efter en omtalad "pimps and hoes-fest". Händelsen ledde till att föräldrarna blev anmälda till socialtjänsten, något Zytomierska berättar om i podcasten "Nemo möter en vän".

Katrin Zytomierska berättar att hon och Bingo Rimér blev kontaktade av socialtjänsten efter den omtalade 'pimps and hoes-festen'.
Katrin Zytomierska berättar att hon och Bingo Rimér blev kontaktade av socialtjänsten efter den omtalade "pimps and hoes-festen".

Det var i september i år som Katrin Zytomierska ställde till med fest med temat "pimps and hoes". På festen, som arrangerades med anledningen av hennes 45-årsdag, befann sig bland andra hennes ex, Bingo Rimér samt deras två söner. Och precis som övriga gäster var föräldraparets tolv- och nioåriga barn utklädda enligt kvällens tema.

Rimér och Zytomierska möttes av stark kritik efter festen

Till följd av de utklädda barnen och de bilder som spreds på dem på Instagram möttes Rimér och Zytomierska av stark kritik. På sociala medier strömmade det in kritiska kommentarer från personer som ansåg att festens tema samt det faktum att Bingo Rimér valde att ta med sina barn utklädda till prostituerade till deras mammas fest var fullständigt olämpligt.

I en intervju med Nemo Hedén i podcasten "Nemo möter en vän" berättar nu Katrin Zytomierska om festen och de konsekvenser den förde med sig, detta trots att hon berättar att föräldraparet kommit överens om att hålla det hela hemligt.

Blev kallade till socialtjänsten

Zytomierska förklarar att hon, trots att socialtjänsten valde att inte ta ärendet vidare, är glad över att de åtminstone kontaktade dem efter de anmälningar som strömmat in.

– Man kan ju inte förvänta sig att människor som jobbar på socialtjänsten ska känna mig eller veta vad jag är för typ av människa, eller mamma. Så jag tyckte bara att det var jättebra, säger hon i avsnittet.

Hon tillägger:

– Vi pratade, vi hade ett snack. Så fort de träffar oss, och ser och hör sig för så fattar de ju.

Blir ofta kontaktad av socialen

Men det här är inte första gången trebarnsmamman blir kontaktad av socialtjänsten, något hon berättar i ett sms till Aftonbladet:

"Socialen ser ju direkt hur lämpade vi är som föräldrar och hur perfekta våra barn är, men klart man ska agera om man anser det finnas en orsak. Jag blir anmäld till socialen lite titt som tätt, börjar bli tjenis med dem där. Jag tycker det är beklagligt att folk tar resurser till familjer som oss men att möjligheten finns är en bra sak i sig."