Efter sonens födsel: Därför pausar Sofi Fahrman sina sociala medier

I slutet av juni meddelade Sofi Fahrman att hon och maken Filip Engelbert fått barn. Sedan dess har den nyblivna tvåbarnsmamman inte synts till på sociala medier.

I juni fick influencern Sofi Fahrman och maken Filip Engelbert barn.
I juni fick influencern Sofi Fahrman och maken Filip Engelbert barn.

Det var på midsommar som Sofi Fahrman, 42, berättade att hon och maken Filip Engelbert, 52, fått en son som kom till världen tidigare än väntat.

"För två veckor sedan kom vår kära son. Han valde att överraska sina föräldrar med en tidig entré. Sedan dess har vi fått uppleva svensk sjukvård när den är som bäst.", skrev hon på sin Instagram då.

Sofi Fahrman drabbades av lunginflammation under graviditeten

Även graviditeten kantades av oväntade händelser. I våras berättade den då gravida Sofi Fahrman att hon drabbats av lunginflammation och att hennes läkare beordrat henne att enbart ligga i sin säng samt att avstå från att träffa andra människor.

– Då stänger man in sig à la pandemi-style igen och bokar av allt som kan bokas av, berättade Sofi i podcasten "Trettio plus trevar", som hon har tillsammans med Tove Norström, 42, och Klara Doktorow, 36.

Därför pausar Sofi Fahrman sin Instagram efter sonens födsel

I samband med beskedet om sonens ankomst meddelade tvåbarnsmamman även att hon kommer lägga all sin fokus på familjen i sommar, vilket kommer innebära att hennes sociala medier tar en paus:

"Och samtidigt passar jag på att önska er en glad sommar, en sommar då jag kommer lägga all min energi på familjen så jag tror inte att vi kommer ses här inne så mycket. Tills dess, all kärlek från oss."