Margaux Dietz om farliga bröstimplantaten: "Jag har ammat med dem"

Margaux Dietx, 31, opererade in bröstimplantat för tio år sedan. Nu tvingas hon genomgå en operation för att ta ut implantaten då hon fått reda på att de är farliga och kan vara cancerframkallande. – Jag är jätteorolig, säger hon i en video på Youtube.

Margaux Dietz tvingas genomgå en operation för att ta ut sina bröstimplantat.
Margaux Dietz tvingas genomgå en operation för att ta ut sina bröstimplantat.

Influencern och youtubern Margaux Dietz, 31, blev känd för den stora massan när hon under våren 2017 publicerade sin förlossningsvideo på Youtube. Idag har videon över 2,3 miljoner visningar och Margaux Dietz är snart uppe i 300 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal.

"Jag behöver alltså operera mina bröst"

Under torsdagen publicerade Margaux Dietz en video där hon berättar att hon tvingas genomgå en bröstoperation. Hon inleder med att berätta att hon tycker att det är jobbigt att prata om hennes situation, men att det ändå känns viktigt att lyfta.

– Jag behöver alltså operera mina bröst, säger hon och fortsätter med en uppmaning till sina följare:

– Det känns jätteviktigt för mig att faktiskt prata om det här för jag vill att ni också ska tänka efter lite extra.

Opererat in bröstimplantat som kan vara farliga

I videon berättar Margaux Dietz att hon opererade in implantaten i sina bröst för ungefär tio år sedan. Anledningen ska ha varit att hon “alltid tyckt att det är så fint med bröst” och eftersom hon aldrig fick några tog hon själv tag i saken. Men det hon inte visste för tio år sedan var att de bröstimplantat som hon opererade in i sin kropp är farliga:

– Det som har hänt nu är att jag har då tydligen opererat in implantat som kan vara farliga och cancerframkallande.

Hon berättar att ingen har meddelat henne om risken med implantaten, vilket gör henne väldigt upprörd.

"Jag har ammat med dem"

– Alla som har haft de här implantaten har tagit ut dem, eller förhoppningsvis alla. Det kanske finns fler som jag som inte hade någon aning om det. Jag är faktiskt väldigt upprörd över att ingen har hört av sig till mig och sagt att jag måste ta ut dem, säger hon och tillägger:

– Det känns helt sjukt att ingen har gjort det. Jag har ammat med dem.

– Jag är jätteorolig, säger hon uppgivet.

Läs mer: Pernilla Wahlgren visar upp fler bilder på nya huset: "Osäker"

Margaux Dietz: "Ingen bättre medicin än kärleken från sitt barn"

Nu måste hon ta ut sina bröstimplantat så fort som möjligt. Redan under tisdagen publicerade Margaux Dietz bilder på sin Instagram Story som visar att det är dags för henne att genomgå operationen och ta ut sina bröstimplantat.

“Äntligen dags!”, skriver hon på bilden.

På sin blogg berättar Margaux Dietz att hon längtar tills att hon, hennes mamma och sonen Arnold, 4, kan återförenas efter operationen:

– Det finns ju ingen bättre medicin än kärleken från sitt barn och sin mamma.