Pernilla Wahlgren i tårar: "Förlåt"

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso hade enligt dem själva en turbulent period under uppväxtåren. Bråk och brist på respekt ledde till att de inte kom helt överens. Men nu, när de båda är vuxna har relationen förändrats, något de både pratar om och visar upp i lördagens avsnitt av "Bianca".

Pernilla Wahlgren brister ut i tårar under samtalet med Bianca Ingrosso i
Pernilla Wahlgren brister ut i tårar under samtalet med Bianca Ingrosso i "BIANCA".

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har Sveriges kanske mest kända "mamma-dotter-relation", mycket på grund av realityserien "Wahlgrens värld" där de har setts ha både heta diskussioner och kärleksfulla stunder tillsammans. Sedan realityseriens start har Bianca gått från att mest ha legat på sin mammas soffa och jobbat lite i en klädbutik till att bli Sveriges största influencer och en framgångsrik entreprenör. Och inte att förglömma – hon är just nu programledare för sin egen talkshow "Bianca", som hennes mamma Pernilla Wahlgren gästar under lördagen.

"Vuxenlivet är fan inte lätt"

I avsnittet tar Bianca Ingrosso upp det faktum att hon bråkat en hel del med sin mamma under sin uppväxt. Men sedan dess har det inte bara hänt grejer i Biancas karriär, utan också i tankesättet kring sin egen mamma.

– Nu när man själv är vuxen och har åtaganden, vuxenlivet är fan inte lätt. Man ser saker från ett annat perspektiv, alltså tack, säger Bianca Ingrosso och vänder sig till sin mamma, som blir rörd till tårar av dotterns ord.

– Förlåt, utbrister Pernilla Wahlgren och riktar sig tillbaka till Bianca.

Varit öppna och ärliga med sina bråk i "Wahlgrens värld"

Under samtalets gång fortsätter Bianca Ingrosso att hylla Pernilla Wahlgren och berättar att hon inte kan förstå hur hon klarat av att uppfostra en handfull barn på egen hand.

"Wahlgrens värld"-tittarna har tidigare under den gångna säsongen fått se ett av Pernillas och Biancas många bråk. Men den hetska diskussionen i bilen, som blivit mycket uppmärksammat sedan det sändes på tv, kan ha blivit ett steg mot en försoning mellan dem.

– Det kanske är det, att vi har fått tillbaka den grundliga respekten för varandra, säger Bianca Ingrosso i talkshowen.