Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter påhopp mot sonen Theo: "Inget jävla djur"

När mångsysslaren Pernilla Wahlgren spenderade kvalitetstid med sin yngste son, Theo Wahlgren, hamnade hon i en situation där hon behövde säga till en man på skarpen.

Pernilla Wahlgren röt ifrån när en man berättade att han inte uppskattade hur Theo Wahlgren betedde sig på golfbanan.
Pernilla Wahlgren röt ifrån när en man berättade att han inte uppskattade hur Theo Wahlgren betedde sig på golfbanan.

Pernilla Wahlgren har ett minst sagt hektiskt liv som både fyrbarnsmamma, showartist och realityprofil. Hon är dessutom ansiktet utåt för sin egen klädkollektion som säljs på Gekåsn något hon berättar om i det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren och Wistam".

Pernilla Wahlgren hyllar Gekås efter nya klädkollektionen

Förutom att berätta om lanseringen av sin senaste klädkollektion passar Pernilla Wahlgren även på att hylla människorna som jobbar på Gekås, samt de som kommer dit för att handla.

– Det finns inga snobbar där och det tycker jag är så jäkla härligt, berättar Wahlgren i avsnittet.

Pernilla Wahlgren ryter ifrån efter påhopp mot sonen

Lanseringsdagar på Gekås, scenföreställningar och långa inspelningsdagar som Pernilla Wahlgrens hektiska schema innebär kan också betyda allt mindre tid med barnen. För att få spendera lite extra tid med sin son Theo Wahlgren följde hon med till Lidingö Golfbana för att se på när han spelade golf.

Hon berättar att väl på golfbanan lyckades Theo skjuta iväg en så pass bra boll att han blev så glad att han hoppade runt och tjoade och tjimmade på golfbanan – ett beteende som inte uppskattades av alla.

"Typiskt nyrika fisförnäma människor"

En golfspelare, som Pernilla beskriver som en man som "aldrig har satt sin fot på Gekås" och som säkert "tycker sig vara för fin för varuhuset", ska enligt Pernilla ha ropat "steady boy" efter hennes son upprepade gånger.

När Pernilla frågade mannen vad han menade ska han ha svarat att "Det är en golfbana, han ska lugna ner sig" – något som fick Pernilla Wahlgren att ryta ifrån:

– Jag bara "Excuse me, what are you saying?" och "Då kan du säga det på ett annat sätt. Det är ett barn du pratar till, det är en människa. Inget jävla djur. Det är inte en hund du pratar till."

Hon fortsätter:

– Han använde ett hundkommando. Det är typiskt nyrika fisförnäma människor som spelar golf som står där i sina likadana kläder med sina golfbollar och ser ner på oss vanliga människor som inte klär oss så.

Läs mer: Pernilla Wahlgren om att förlova sig med Christian Bauer: "Inte beredd"

Men sådana personer, de befinner sig inte på Gekås, menar Wahlgren.

– De människorna, för att knyta an till Gekås, de hittar man inte där. De är sköna människor. Folk är så gulliga, positiva och glada.