Danijela förlorade sin son i vecka 34 – nu är hon gravid igen

För drygt ett år sedan förlorade Danijela Pavlica, 31, sin son Lyon i graviditetsvecka 34. Nu delar hon med sig av nyheten att hon är gravid igen: "Vågar inte vara för hoppfull och svårt att slappna av och njuta av graviditeten".

Influencern Danijela Pavlica är gravid igen, det meddelar hon på sin Instagram. För ungefär ett år sedan förlorade hon sin son, Lyon, i graviditetsvecka 34.

Influencern Danijela Pavlica och hennes sambo, Babak Faramarzian, väntar barn – det meddelar hon på sin Instagram.

"Om allt går som det ska så blir det en bebis i slutet på sensommaren."

Förlorade sin son i vecka 34

Men tiden innan den här graviditeten har inte varit lätt. För ungefär ett år sedan förlorade paret sin son, och dottern Vienna, sin lillebror, Lyon. Danijela var då gravid i vecka 34.

"Chocken börjar lägga sig och sorgen tar över. Känslan som började som en overklig mardröm är nu verklig.", skrev hon på sin Instagram då.

Sedan dess har hon öppenhjärtligt delat med sig av sina tankar och känslor kring det otänkbara som skett, inte minst för att hjälpa andra som är i samma situation.

"Enorm rädsla som inte går att beskriva"

Under söndagen kom Danijela med beskedet att hon väntar barn. I ett inlägg på sin Instagram delar hon med sig av sina känslor kring att vara gravid igen och beskriver att den här resan såklart kommer vara speciell, men att hon ser fram emot att dela den med sina följare.

"Samtidigt som jag har varit så förväntansfull så brottas jag även med en enorm rädsla som inte går att beskriva. Vågar inte vara för hoppfull och svårt att slappna av och njuta av graviditeten."