Roliga sätt att avslöja graviditet i påsk

Om du är gravid och vill dela med dig av den härliga nyheten under påsken så kommer här roliga tips hur man kan berätta det!

Hur du kan berätta att du är gravid på påsken.
Tips hur du kan avslöja din graviditet.

Att avslöja att du är gravid på påsken kan vara en rolig och minnesvärd händelse för dig och din familj eller vänner. I denna artikel kommer vi att titta på några kreativa sätt att avslöja din graviditet på påsken. Oavsett om du vill använda påskägg, söta godsaker eller påskdekorationer finns det många olika sätt att berätta att man är gravid. Så om du letar efter några roliga och kreativa sätt att avslöja din graviditet på påsken, läs vidare för att få inspiration och idéer!

En påskkorg med en extra liten present

Gör en påskkorg med godis, dekorationer och några små presenter, inklusive en "nyckelring" med en bebisrassel eller en babybody. När familjen öppnar korgen, låt dem upptäcka den lilla extra presenten som avslöjar den glada nyheten.

Pynta ägg med meddelande

Måla påskägg i olika färger och skriv sedan ut bokstäver eller ord på äggen som bildar frasen "Jag är gravid". Lägg sedan upp äggen på en bricka och låt dina vänner och familj upptäcka meddelandet.

Dekorera en tårta

Om du är kreativ och gillar att baka, kan du baka en tårta eller cupcakes med texten "Bebis på väg" eller "Gravid" skriven på toppen. När du serverar dina påskbakverk, kommer dina vänner och familj att upptäcka den glada nyheten.

Påskäggsjakt

Göm en liten påskhare eller ett påskägg med ett ultraljudsbild i för dina nära och kära att hitta under påskäggsjakten. När de öppnar den, kommer de att upptäcka den glada nyheten!

Duka upp hemligheten

Om du är värd för påskmiddagen, kan du duka upp med en extra tallrik och bestick med texten "Bebis på väg" eller "Gravid" skriven på tallriken. När dina gäster sätter sig till bords, kommer de att få se den speciella tallriken och förstå vad som är på gång.

Dekorera ägg

Dekorera påskäggen med små babykläder eller nappar. När dina vänner och familj öppnar äggen, kommer de att upptäcka de söta små kläderna och napparna och inse att en bebis är på väg.

Påskkort

Om du har ett påskkort, kan du inkludera en liten notis om att du väntar en bebis. Du kan skriva något som "Vi har ett extra ägg i vår korg i år - vi väntar en liten kanin!"

Läs mer i vår forumtråd om hur man kan avslöja att man väntar bebis under påsken.