Alex Schulman om skönhetsingreppet: "Jobbig del av mitt liv"

När författaren och poddaren Alex Schulman gästar podcasten Fördomspodden berättar han att han genomfört ett skönhetsingrepp.

Alex Schulman berättar om tandkirurgin.

Alex Schulman, 47, är författare, trebarnspappa och poddare. Han driver den framgångsrika podcasten Alex & Sigges podcast och syns ofta i media.

Senast hörs Schulman i podcasten Fördomspodden, i vilken han berättar att han genomfört ett skönhetsingrepp.

Fördomspodden, med Emil Persson i spetsen, går ut på att programledaren yttrar olika påståenden om de gäster han bjuder in till podcasten.

Alex Schulman dementerar fördomen om tandkirurgin

Ett av Emil Perssons påståenden, eller fördomar, om Alex Schulman handlar om att han ska ha gjort om sina tänder i samband med att hans bok Bränn alla mina brev, som i USA fått namnet Överlevarna, släpptes i USA.

– Det var en högtidsdag när Överlevarna släpptes i USA. Nu skulle allt förändras. Du trodde att du levt i överflöd tidigare, men det var inget mot det överflöd som nu stod för dörren, säger Persson och tillägger:

– Och du minns fortfarande USA-bokssläppsmorgonen så väl. Du tog på dig din finaste kostym, pussade Amanda på kinden och åkte till tandkirurgen för att slå ut varenda jävla tand i käften.

Schulman dementerar genast påståendet, och berättar först och främst att lyckokänslorna inte flödade då allt "hopp redan var ute". Han hade nämligen fått nys om en hel del signaler om att boken inte föll den amerikanska marknaden i smaken.

Alex Schulman om tandkirurgin

Angående tandkirurgin säger Alex Schulman följande:

– Det finns något med mina tänder som har varit en livslång sorg och jag har haft så ont. Jag har känt mig väldigt ful. Det är en jobbig del av mitt liv, säger han och tillägger:

– Det var inte alls så att jag fixade mina tänder när jag fick mitt kontrakt i USA.