Benjamin Ingrosso bekräftar Hans Wahlgrens dödsorsak – berättar om sjukdomen

Nyligen gick skådespelaren Hans Wahlgren bort, 86 år gammal. Familjen har tidigare skrivit att han varit sjuk en tid, och nu bekräftar Benjamin Ingrosso sin morfars dödsorsak. 

Benjamin Ingrosso och Hans Wahlgren.

Nyligen kom det sorgliga beskedet att Hans Wahlgren gått bort, 86 år gammal. 

"Älskade lilla Pappa. I natt somnade du in för gott efter en tids sjukdom. Du har varit så så stark..! Det gör så fruktansvärt ont just nu, och sorgen är ofantligt - men när du tog ditt sista andetag så var det den lugnaste och mest rofyllda stund vi kunde ha önskat oss…", skrev Pernilla Wahlgren på Instagram då. 

Christina Schollins känslosamma ord efter Hans Wahlgrens bortgång 

Även Christina Schollin publicerade ett Instagram-inlägg där hon berättade om sina känslor efter makens bortgång: 

"Min älskade livskamrat. Sedan vi var 19 år gamla. Sorgen är oändlig. Men jag känner samtidigt sån lycka över att vi i familjen fick en så fin tid tillsammans när vi följde dig hela vägen till andra sidan….", skrev Schollin i inlägget. 

Benjamin Ingrosso om Hans Wahlgrens sjukdom 

Beskedet om Hans Wahlgren kom som en chock för många, men inom familjen visste man att han var sjuk. I en intervju med NRJ Morgon berättade Benjamin Ingrosso om Hans Wahlgrens dödsorsak. 

– Han fick leva ett otroligt långt liv och var väldigt frisk ända till slutet, förutom cancern då, berättade Benjamin när han gästade radiokanalen.