Bianca Ingrossos läkare efter beskedet: "Kan inte förstå"

Att Bianca Ingrosso, 27, har stora problem med sin mage kan inte ha undgått någon. Influencern talar ofta om sina magproblem på sociala medier och har nu fått dem bekräftade av en läkare, det berättar hon i en video på Youtube där hon även visar upp en bild på magen.

Bianca Ingrosso har länge varit öppen med att hon har mycket problem med sin mage. Nu bekräftar även en läkare hennes stora problem med magen.
Bianca Ingrosso har länge varit öppen med att hon har mycket problem med sin mage. Nu bekräftar även en läkare hennes stora problem med magen.

Bianca Ingrosso har länge varit öppen med att hon har problem med sin mage. Smärtor och svullen mage är vardag för influencern som har försökt sig på många olika metoder för att hitta en lösning på sina problem.

Bianca Ingrosso om sina magproblem

I sin senaste Youtube-video berättar hon att hon har tagit blodprov för att bland annat få koll på sina tarmar, samt för att se om det är någon ärftlig sjukdom som ligger bakom magproblemen.

Samtidigt som Bianca berättar om sina problem visar hon upp en bild på sig själv, ståendes framför en spegel. Detta för att visa på hur hennes mage ser ut till följd av problemen.

"Kan inte förstå"

Men det är inte bara Bianca själv som anser att hon har problem. Även hennes läkare menar på att influencern har tydliga problem.

– Läkaren har skickat ett sms till mig, säger hon i videon och citerar därefter läkaren:

"Jag kan inte förstå hur du har levt med de här problemen. Men nu fattar när du säger att du får sjukt ont i magen ibland."