Carola vädjar om hjälp från följarna efter obehagliga händelsen: "Omg"

Artisten Carola har stött på problem och ber därför sina Instagram-följare om hjälp för att få bukt med det obehagliga tillstånd hon hamnat i till följd av att hon svalt en tablett. 

Carola Häggkvist ber sina följare om hjälp på Instagram.
Carola Häggkvist ber sina följare om hjälp på Instagram.

Carola Häggkvist var påväg till musikstudion för lite jobb när hon plötsligt kände att något inte stod rätt till. Hon skickade då en video till sin kollega där hon beskriver sitt tillstånd – en video som hon även publicerat på sociala medier. 

I videon vädjar hon om hjälp från följarna i hopp om att bli av med sitt problem som till synes verkar skapa mycket obehag hos artisten. 

"Omg! Någon som har ett hett tips? .. Svalt en stor tablett som satt sig på tvären. Mitt medd till en arbetskollega innan jag ska till studion nu idag. Hjälp!, skriver hon till videon. 

Under videon strömmar det in tips från Carolas följare som vill hjälpa henne att få bukt med sitt problem. Det tipsas bland annat om att hon bör dricka kolsyrat vatten, äta knäckebröd och om det inte ordnar upp sig kan hon behöva söka vård, menar vissa. 

"Drick drick drick, lycka till"

"Ät knäckebröd direkt"

"Drick bubbelvatten"

"Ät knäckebröd o drick kolsyrat vatten. Det där är så jobbigt. Krya"

"Om det inte försvinner, så får du nog åka till farbror doktorn. O kolla så det inte är något annat. Hoppas det släpper snart"

"Om du har fått ner den i luftvägarna skall du omgående uppsöka sjukvård!"

"Drick massor med varmt vatten"