Sanna Lundell öppnar upp om skönhetsingreppen: "Jobbat på det här fejset"

Journalisten och poddaren Sanna Lundell driver tillsammmans med Ann Söderlund podcasten "Inte din morsa", i vilken hon nu berättar om de skönhetsingrepp hon genomfört de senaste 15 åren. 

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt.

Nyligen kom beskedet att Sanna Lundell, 46, och Mikael Persbrandt, 60, säljer sin stora herrgård. På gården har de bott i åtta år, där tillsammans med sina barn. 

Tillsammans har Sanna Lundell och Mikael Persbrandt tre barn, Igor, Lo och Fox. Sanna har även dottern Olga från ett tidigare förhållande med Wille Crafoord

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt.

Gör podcast med Ann Söderlund 

Vid sidan av sitt familjeliv driver Sanna Lundell bland annat olika poddar, däribland podcasten "Inte din morsa" som hon har tillsammans med Ann Söderlund

Ann Söderlund och Sanna Lundell.

Berättar om skönhetsingreppen

I ett avsnitt av podcasten öppnar Sanna Lundell upp och om de skönhetsingrepp hon gjort de senaste 15 åren. 

Lundell förklarar att hon nyligen "gjorde sin argrynka", det vill säga gjorde en botoxbehandling, för några veckor sedan. Behandlingen har hon gjort konsekvent sedan hon var 30 år. 

– Det blir en permanent rynka om jag inte gör den. Så det gör jag en gång om året, i april-maj inför den här kis-säsongen, säger hon i podcasten. 

Sanna Lundell.

"Tycker om att åldras"

Sanna Lundell betonar att hon inte har något emot rynkor, men att hon inte uppskattar just den rynka hon har mellan ögonbrynen: 

– Jag har inga problem med rynkor. Jag tycker om att åldras, säger Sanna Lundell.

Hon tillägger: 

–  Men jag gillar inte att den mest framträdande i mitt ansikte är min argrynka. 

– Jag har jobbat på det här fejset sen jag var 30 för att slippa den här argrynkan. Den dagen jag väljer att spruta in något i min läpp, då kommer ja säga det.