Mysiga fleecekläder till barn inför vintern

Ladda upp inför vintern med riktigt varma och mysiga fleecekläder till barnen. Här är våra bästa tips på jackor, tröjor, byxor och overaller i fleece.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Fleecejackor för barn

1. Northpole Fleecejacka Flintstone Blue Kuling

Denna snygga fleecejacka från märket Kuling har ett förseglad blixtlås med hakskydd framtill för extra värme och komfort. Den har även elastiska muddar och underkant, hög krage och sneda framfickor. Fleecejackan är tillverkad i polyester och passar bra till barn i åldern 4-10 år. Du hittar den här.

2. Arctic Princess Fleecejacka Rosa - Poivre Blanc

En gullig fleecejacka i rosa från märket Poivre Blanc - perfekt för din lilla prinsessa! Denna fleecejacka har en slim fit-modell och blixtlås med hakskydd. Det finns ett fint motiv broderat på baksidan av jackan och även på högra sidan på framsidan. Materialet är snabbtorkande, vilket är en fördel när barnet har varit ute och lekt i snön. Denna fleecejacka passar bra till barn från 18 månader till 2 år. Klicka hem den här.

3. Monte Kids Full-Zip Fleecejacka Burnt Glow Islands - Didriksons

Snygg fleecejacka i orange och blått med fräckt camoflague mönster från Didriksons. Denna fleecejacka är tillverkad i återvunnet material och har en normal passfrom. Jackan finns i storlekar som passar barn från 9 månader till 10 år. Köp denna snygga fleecejacka här.

4. Farhult Teddy Fleecejacka Marinblå - Tretorn

Fin marinblå fleecejacka från märket Tretorn i mjukt teddyfleecematerial och är tillverkad i återvunnet material. Denna fleecejacka har två framfickor, dragkedja framtill och en normal passform. Fleecejackan finns i storlekar som passar barn från 2 år till 10 år. Klicka hem jackan här.

5. Ornament Fleecejacka Marinblå - Reima

Denna fina fleecejacka från Reima har ett gulligt mönster med tassavtryck. Jackan har en dragkedja framtill, ribbade muddar och fuktavvisande material för att underlätta andningen. Tillverkad i återvunnet material. Fleecejackan passar bra till barn i åldern 1 till 5 år. Du hittar fleecejackan här.

Fleecetröjor för barn

1. Teddy Fleecetröja Grå - My Little Cozmo

Mysig fleecetröja i grått från My Little Cozmo. Denna fleecetröja är tillverkad i Spanien i mjukt teddyfleecematerial. Fleecetröjan har en ribbad halsring, ribbade muddar och nederkant, känguruficka framtill och trycknappar på baksidan. Denna jacka är lämplig för barn från 2 månader till 24 månader. Du hittar den här.

2. Zip Fleecetröja Grå - Petit Bateau

Stilren och snygg fleecetröja för barn från 6 månader till 36 månader. Denna fleecetröja har en dragkedja framtill, en delad känguruficka framtill och en randig insida i jersey. Klicka hem den här.

3. Fleecetröja Grön - Mini Rodini

Snygg fleecetröja i grönt med leopardmönster med en halv dragkedja framtill från Mini Rodini. Denna fleecetröja har ribbade muddar och nederkant, stor framficka med dragkedja och en hög krage. Du hittar fleecetröjan här.

4. Fleecetröja Marinblå - Kenzo

En fin fleecetröja i marinblått från märket Kenzo. Denna fleecetröja är tillverkad i Frankrike och passar barn från 3 år till 12 år. Fleecetröjan har en hög krage, ribbade muddar och nederkant och en halv dragkedja framtill. Du köper fleecetröjan här.

5. Fleecetröja Brun - Mini Rodini

Fleecetröja från Mini Rodini i brunt och rött. Denna fleecetröja har en halv dragkedja, hög krage och en stor framficka med dragkedja framtill. Passar bra till barn från 2 år till 10 år. Klicka hem fleecetröjan här.

Fleecebyxor för barn

1. Perry Pile Pant Dark Green - I dig denim

Snygga fleecebyxor i grönt från märket I dig denim. Dessa byxor passar barn från 4 år till 10 år. Du hittar dem här.

2. Lasse Rutiga Fleecebyxor - Oii

Rutiga fleecebyxor från märket Oii med mjuk midjeresår och knytsnöre. Dessa fleecebyxor har två framfickor och har ribbade muddar. Klicka hem fleecebyxorna här.

3. Fleecebyxor Gröna - Mini Rodini

Fleecebyxor i grönt med leopardmönster från Mini Rodini. Snygga byxor som passar barn från 2 till 4 år. Dessa fleecebyxor har sneda framfickor, resårmuddar och en bakficka. Byxorna är tillverkade i återvunnen polyester. Du hittar dem här.

4. Heart Fleecebyxor Off white - Mini Rodini

Söta fleecebyxor med hjärtmotiv från Mini Rodini. Dessa fleecebyxor har resår i midjan, sneda framfickor och en bakficka. Fleecebyxorna är tillverkade i återvunnen polyester. Klicka hem dem här.

Fleeceoverall för barn

1. Turin Fleeceoverall Brun - Kuling

Söt fleeceoverall som föreställer en brun björn från märket Kuling. Overallen är tillverkad i mjuk teddyfleece och passar barn som är från 62 centimeter till 74 centimeter. Fleeceoverallen har en fastsydd huva med öron, elastiska muddar och dragkedja framtill. Overallen finns även i rosa. Du hittar overallen här.

2. Teddy Fleeceoverall Svart - My Little Cozmo

Fleeceoverall med rutmönster från My Little Cozmo. Fleeceoverallen är tillverkad i Spanien av återvunnen polyester. Denna overall har en fäst huva, blixtlås med hakskydd, ribbade muddar och fleecefoder. Klicka hem den här.

3. Bormio Fleeceoverall Rosa - Lindberg

Söt fleeceoverall i rosa från märket Lindberg. Denna fleeceoverall är stickad och en mjuk borstad insida, övervikbara muddar och en dubbel dragkedja framtill. Denna fleeceoverall finns även i blått och grått. Passar barn från 1 månad till 2,5 år. Du hittar den här.

4. Myytti Fleeceoverall Blue - Reima

Häftig fleeceoverall med färgglada mönster med dragkedja framtill från Reima. Materiet är snabbtorkande och andningsbart. Denna overall har elastiska kantband. Fleeceoverallen fungerar utmärkt som mellanlager under en tjockare overall eller för mindre kyliga dagar under hösten. Klicka hem fleeceoverallen här.