Gåvornas Högtid - Childhood

Inlägget innehåller reklam för Oriflame. Visste ni om att denna jul så samarbetar Oriflame med välgörenhetsorganisationer som främjar barn runt om i världen för att fira deras 50-årsjubileum. Så för varje produkt man köper från flyern i deras katalog nummer 17 så går 10 kronor till World Childhood Foundation. Om man köper tio saker ifrån flyern så går alltså 100 kronor till Childhood och med dessa medel bidrar man till långsiktiga projekt för att säkerställa en bättre framtid för de barn som de arbetar med. Childhood arbetar särskilt för att förbättra levnadsvilkoren för barn som riskerar att utsättas för våld eller sexuella övergrepp. Under de senaste 15 åren så har Oriflame arbetat i nära samarbeta med World Childhood Foundation och samlat in nästan 20 miljoner kronor. Det tycker jag är helt fantastiskt! Jag tycker väldigt mycket om hudvård och smink, det är kul att testa nya saker och ibland hittar man ju riktiga guldkorn. En mascara som jag rekommenderar starkt är 5-in-1 Wonderlash Mascara för den gav verkligen mina ögonfransar en wow-effekt! Nu när jag har min fransförlängning så använder jag bara mascaran på underfransarna för att det ska smälta ihop snyggt med överfransarna. Jag använde Wonderlash enbart efter att jag fått hem den och testat den eftersom jag tyckte att den var så otroligt bra. Det är utan tvekan den absolut bästa mascaran jag någonsin haft, ni ser bild på mitt öga nedanför och hur det såg ut med mascara och utan - Superbra! Nu kan du själv handla i lugn och ro via min webshop. När du är klar så klickar du bara på din shoppingbag och att du är ny kund och sen så får du enkelt dina saker direkt hem i brevlådan, du hittar webshopen HÄR. Har du några frågor får du väldigt gärna höra av dig så ska jag hjälpa dig så gott jag kan. Några Favoriter:1. Recharge Overnight Mask // 2. 50th Anniversary Mascara // 3. Aqua Boost Foundation // 4. Love Potion Secrets // 5. Soothing Eye Make-up Remover Gel // 6. Nourishing Hand Scrub // 7. Wonderlash Mascara // 8. Wonder Liner