• Catti

    Roliga händelser under förlossning del 5

    En fortsätningstråd om roliga händelser under förlossningen. Citerat från första trådstartaren:

    //xxmeyaxx :

    Det finns nog många kvinnor som oroar sig för sin förlossning och jag tänkte att vi kunde släppa lite på den nervösa linan. Det kan hända mycket roligt under en förlossning och DÄRFÖR vill jag att i denna tråd - så ska man skriva ner roliga händelser under eran förlossning! Något som ni skrattar åt idag.

    Kom igen nu, tjejer! //Slutcitat
    De gamla trådarna
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m8704943.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m10749993.html
    www.familjeliv.se/Forum-2-13/m14175508.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-05-07 19:21:06:
    familjeliv.se/Forum-2-13/m17239985.html

  • Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del 5
  • Blueangeleyes
    solange skrev 2007-05-24 14:05:37 följande:
    En bekant till mig fick tvillingar vid sin första förlossning. Vattnet gick mitt i natten och de fick panik, kastade sig i bilen och åkte till förlossningen omedelbart. Hon tog sig inte ens tid att klä på sig så hon åkte i blött nattlinne och med filt virad om sig. Väl framme kunde hon inte ta sig ur bilen igen. Maken försökte dra ut henne men utan att lyckas. Till slut kröp han in i förarsätet och lyckades knuffa ut henne bakifrån.När de äntligen lyckades ta sig in på avdelningen möttes de av en MYCKET bekymrad man som stirrade på min bekant och frågade med gråt i rösten: Men när ska jag äta mina smörgåsar?
    HHA HA HA HA HA HA HA HA HA HA AAAAAAAAAAAAAAA ooooo h min mage... jag tror jag garvar ihjäl mig!!! TACK för den solange!!
  • mammacatta

    *klipper från en annan tråd jag skrev i*

    Sen har jag en rolig sak som en bm sa TILL min man:
    Jag var jättedålig efteråt å var ordinerad strängt sängläge. Pappan fick göra allt, byta, vagga, mata mjölk (pumpade) och gå i korridoren.
    När en av bm var inne i vårt rum och tittade till oss så byter han blöjor under hennes övervakande öga.
    -Jamen titta, han KAN ju!

    Sen började de tjata om att jag skulle upp och titta på när de tvättade Wille, men jag kunde ju inte så jag sa att det får ni nog strunta i. Pappan kan göra det.
    Till slut efter 3-4 dagar så luktar pojken rätt illa, DÅ ger de upp och säger:
    -Jaja. *suuuck* Vi får väl visa pappan istället då.
    MEn hallå, är de DÖVA eller? Jag fick ju inte stå upp ens en gång???

  • Tettan

    mammacatta: Konstigt. När vi fick våran dotter så var det pappan de instruerade och han som fick bada. Som om jag redan kunde förut. Det var bådas första barn, jag var lika novis som han...

  • mammacatta

    Hade du sett di däringa tanterna/dinosaurierna så hade du inte varit lika konfunderad.

  • annne

    Hmm.. jag tycker att både det mammacatta skrev och det Tettan skrev var väldigt irriterande. Alltså.. de tanterna verkade ta för givet att pappan inte kunde eller inte ville! De måste varit gamla de där tanterna! De borde ju visa både mammman och pappan hur man gör! (inte du då mammacatta om du inte kunde stå)

    Och att säga "Titta, han KAN ju!" var det dummaste jag hört! Åh, vad arg jag skulle bli. Speciellt om jag var pappan! Varför skulle inte en pappa kunna byta blöjor??

  • fixarmamma

    Oj halkade in här HA ha haaaaa härligt!!! Kom till att tänka på när jag fick sista tösen.Det var en stackars praktikant från england som skulle vara med jag tyckte det var ok när jag inte hade så jätte ont men när det värst med smärtor o jag skrek att nu skiter jag i detta o bm tyckte att gumman lilla det är lite sent påtänkt var det droppen "råkade" få in en sååån fullträff med benet att han flög, opps.Tror inte att han var med på fler förlossningar den dan:)

Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del 5