• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • mimmamum
    LinaoMatilda skrev 2007-11-06 08:53:34 följande:
    God morgon!Mimmamum: Vilken fin matta.LCroft: Snygg krans, hur fick du den så jämn?Jag var på shopping igår? Nån som vill se lite bilder?
    Tack! Självklart vill vi det!
  • Kajsa M
    Ewis skrev 2007-11-06 08:53:04 följande:
    åååå TACK för alla svar!!Jo hon är nog lite påverkad, trött och har inte ätit frukost.Nä jag har inte kollat hur hög feber hon har eftersom det är ett krig varje gång man ska göra det eller ge suppar MEN jag vet ju att det är bättre att kriga någon minut och få tösen att må bättre.Är nog så att jag måste i med en supp.På tal om krig, läser mig till att det varit turbulent här i tråden under min frånvaro.Vad är det som har hänt, är det sant att två av tjejerna här i tråden avreggat sig?
    Köp en örontermometer de tar 2 sekunder! Mkt smidigt!

    Ja det var lite tjafs igår vilket gjorde att Smajla och Gullfina lämnade oss! Supertrist!
  • Ewis

    Kajsa:
    Lånade en av min syster för några år sedan när sonen var liten men den termometern visade så galna siffror jämt så jag har blivit skeptisk mot örontempar men måste kanske tänka om.
    Vet du eller någon annan vad en sån kan kosta?

  • LinaoMatilda
    mimmamum skrev 2007-11-06 08:55:00 följande:
    Tack! Självklart vill vi det!
  • Kajsa M
    Ewis skrev 2007-11-06 09:00:09 följande:
    Kajsa:Lånade en av min syster för några år sedan när sonen var liten men den termometern visade så galna siffror jämt så jag har blivit skeptisk mot örontempar men måste kanske tänka om.Vet du eller någon annan vad en sån kan kosta?
    Barnet får inte vara för litet, då funkar den inte, sen måste man trycka in den hårt och i rätt riktning. Och man ska köpa en av de dyra, Braun tror jag vår heter. Den kostade ca 500.
  • Lisa1981

    Fiiin matta

    Kransen har jag ju redan kommenterat, men den är jättevacker. Jag fuderar på att kanske plocka lite gran i skogen häromkring. Vad tror ni om att plocka det som ligger på marken??? får man skaka galler då??

  • LinaoMatilda
    Lisa1981 skrev 2007-11-06 09:01:46 följande:
    Fiiin matta Kransen har jag ju redan kommenterat, men den är jättevacker. Jag fuderar på att kanske plocka lite gran i skogen häromkring. Vad tror ni om att plocka det som ligger på marken??? får man skaka galler då??
    Det som ligger på marken får du nog ta. Men varför inte fråga skogsägaren? De har säkert inget emot att du tar några kvistar, och då får du ju välja ut de finaste