Inlägg från: Camilla R |Visa alla inlägg
  • Camilla R

    Vita hem del 5

    Birks och Kalles mamma skrev 2007-08-24 13:53:35 följande:


    Liss Anna: Jag tycker det är en fin, ganska mörk, grå färg. Jag skulle trots allt vilja göra den lite ljusare så att den inte bryter så skarpt mot bilderna. Det enda rosa jag ser är reklamen i nederkant, men den är ju ceris rosa.
    Är det den lilla rutan som det står:Rockin´girl blogger så är den riktigt cerise även i min dator.
  • Camilla R
    juliah skrev 2007-08-28 11:16:17 följande:
    Skorna jag köpte var mer som promenadskor, tänkte att vinterkängor får vänta ett tag till...men vad har ni för skor just nu till era barn? Förlåt för mitt skotjat, jag kan inte riktigt förlika mig med att de kostade 500 spänn och är ..hm, hur ska jag uttrycka mig, mindre snygga
    Vi kör på gympadojor till killarna, har egentligen aldrig haft höstskor utan det har varit just gympadojor eller gummistövlar, innan vinterkängorna åker på -och det skall väl ändå dröja ett tag till..
  • Camilla R
    juliah skrev 2007-08-28 12:53:45 följande:
    Åter till inredandet, ni med tvättstugor, har ni maskinerna på varandra? Nu påstod min käre make att det tydligen ska vara bäst...förstod inte varför. Då förlorar jag ju värdefull bänkyta att stå och vika på.
    Det har jag aldrig hört, har fått för mig att man har "stapel" pga platsbrist/utrymmesskäl. Nu har vi ingen tumlare (endast tvättmaskin och torkskåp)men våra grannar har allting brevid varandra just för att få bänkytan och det verkar fungera perfekt.
  • Camilla R
    lasseliten skrev 2007-08-28 13:18:19 följande:
    Juliah - först beställde jag en cremefärgad våg, krokar, disktrasa, kanna och zinketiketter. Hade en jättefin klocka i korgen med men sambon hävdande å det bestämdaste att den var för liten....men jag bara gick och funderade och funderade på den där klockan Sen gjorde jag en mall på hur stor klockan är irl som jag visade sambon...så nu är klockan tillagd på ordern Fick ett mail i morse om att nu, efter allt mitt krångel, så är grejerna på väg
    Vad är det för klocka du köpt?? Är själv sugen på en väggklocka från Bengt Ek som finns på Cosas.
  • Camilla R
    knyttis skrev 2007-08-28 13:26:52 följande:
    Gillade ingen lampan jag köpt på CO såg den billig ut?
    Jag gillar den, mina killar har varsin på sina rum
    Klart praktisk och prisvärd!
  • Camilla R
    gemelli skrev 2007-08-28 20:50:32 följande:
    Jaaa fy bubblan vad du var taskig nu Började ju gråta nu när man gick in på ilvas sidanSyltan, ser du den här ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååååååååååååååwww.ilva.se/pictures/6/6/66100350L.jpg
    Ja, det är inte schysst att inte ILVA finns här i Stockholm -där skulle jag köpa grejor
  • Camilla R

    Värsta Supermamman skrev 2007-08-29 08:28:24 följande:


    Surfturf: Stackars dig! Hjortan: vi får köra Vitahemmarnas- bantningstråd..Så här blev min kökssoffa. Jag har faktiskt sytt överdaget själv *så våga inte klaga på det*, länge sen jag sydde något. Kudden ligger tillfälligt på soffan, kanske att den får komma fram till jul.
    Finns absolut ingen anledning att klaga, det är jättefint!!
  • Camilla R
    Salmiak6 skrev 2007-08-29 09:14:58 följande:
    Har köpt en stor vit träslåda till min dotter att ha böcker i. Bokhyllan funkar inte, det blir ingen ordning. En låda är nog lättare att lägga tillbaka en bok i. Har köpt bokstäver som jag tänkte måla och limma på. Men vad ska jag skriva? BOOKS, BÖCKER, ABC... ???Bokstäverna ser ut som dessa:
    Jag gillar BOOKS, fast till en liten tjej är det kanske bättre (mer pedagogiskt) med BÖCKER.
    ABC om det skall vara lite mer "skolsaker" i.
Svar på tråden Vita hem del 5