Inlägg från: Grannen |Visa alla inlägg
  • Grannen

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    Kram på dig Therese och hoppas att det blir ljusare för dig nu! Ta hand om dig.

  • Grannen

    Ja det var idag. Vill ju veta hur det gick men tror att jag måste sova snart. Hoppas hon loggar in snart!

  • Grannen

    Men jag fick mail idag om att det var idag. Hoppas, hoppas att det gått bra iaf!

    Man bryr sig så mkt om alla här inne och blir orolig!

  • Grannen

    LLS; När får ni börja utreda? För det finns väl en minimiålder?

  • Grannen

    Bcsvensk: Jag hade blivit lika vansinnig som du, mest på mamman!

    Dalkulla: Bra att du får komma in redan imorgon, tror du att det är halsfluss? Jag hade det görofta förr och halsböld men så fick jag ta bort mandlarna och slapp skiten!

    Nalla: jag blir jämt stressad av hur mkt du har att plugga och dessutom allt annat som ska göras på det! Tycker dú är väldigt duktig!

    jajja: Jag brukade belöningsplugga, läs trettio sidor-sedan får man kakan. Prova det!

    joannakba: Glad över att op. gick bra! Hoppas att läkningen går fint. Tråkigt att smärtlindringen inte fungerade-riktigt knäpp sköterska..!

    Ja själv mår jag som vanligt, tycker att jag blivit svagare i kroppen. Dottern känns tung att lyfta.
    Haft en riktigt mysig familjesöndag, god mat, bakning, lek med playdo och mkt kärlek så det gör ju att man känner sig rätt glad iaf!

    Kram på er alla!

  • Grannen

    Hej
    Svarar bara lite snabbt på 68:ans babianrövfråga, SILONSALVA! Gudarnas gåva till rödarumpklubben! Tjockt lager och dessutom det lenaste pappret på markanden, hittar man Leni så är det supermjukt men Lambi fungerar med.

  • Grannen

    Hej igen

    Vad härligt med alla positiva berättelser om träffen! Nå, var alla så som ni trodde? Är personerna bakom Nicken så som ni föreställt er?

    Nalla: Blir inte stressad personligen mer att jag tycker synd om dig och tänker "åh vad skönt att jag har pluggat färdigt!"

    grådis; bra framförhållning! Men barnen kanske är självgåeende? Har inte koll på hur gamla de är. Låter gott att skrota i pyjamas heldag, förra helgen åt jag middag på kvällen i pyjamas-och gick sedan och duschande. Min man skrattade åt mig och tyckte att jag var lite slö.

    Fru U: Kram på dig, hoppas att det vänder vad det nu än är.

    68an: sova utan trosor så att det får lufta ordentligt på natten är också bra för såren. Silonsalvan gör mer att det läker och att man inte dör av smärta när man torkar sig.

    Med mig är det vad jag vet oförändrat, har lite småont i halsen och blir genast livrädd att jag ska bli sjuk, vill ju hålla mig frisk om de skulle ringa. Träningsvärk i armarna efter gårdagens lyft med hantlar och då känner jag mig duktig!

    Kram på er!

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!