Inlägg från: Grannen |Visa alla inlägg
  • Grannen

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    68an: har du frågat läkaren om råd, låter som att du skulle behöva lite proffshjälp. Jag hade kört med silonsalva tills jag hade fått svar eftersom jag tycker den är superbra till det mesta. Jag har fått sprickor jag med men oftast i samband med kraftiga diarrer.

  • Grannen

    På tal om mens som inte kommer så har inte min kommit den här månaden. Antar att jag är för sjuk nu. Men blev lite nojig iaf och sprang och köpte ett test som givetvis var negativt (som tur var) Men som bcsvensk sa så kan man ju lätt tro att man är gravid när magen ser sådan ut + matkombinationen salladsärtor och ajakakor så när mensen inte kom så hade din text satt griller i huvudet på mig! (tänkte att jag säkert var gravid i typ tredje månaden och att jag skulle behöva göra abort-har alldeles för bra fantasi!)

  • Grannen

    Vad åt du för medicin? Vissa tål ju inte sin medicin. Jag har inte haft ngn blödning från tarmen (synlig iaf) sedan jag slutade med min medicin, jag har inte tålt ngn tarmmedicin alls!
    Däremot kan jag få diarre ibland men inte så ofta.


    yaz skrev 2007-10-31 20:34:09 följande:
    Hallå i tråden!Yaz heter jag och fick diagnosen UC juni 2006.I augusti blev jag gravid och mina värden blev ju såklart alldeles fär dåliga så jag belv sjukskriven och mådde dåligt hela graviditen. I April föddes vår son och i samband med det glömde jag att ta mina mediciner ett par dagar...När det hade gått en vecka och jag fortfarande inte blödde struntade jag i att ta dem och än idag 7 månader senare blöder jag inte. Kan skoven vara så långa eller tror ni att jag kommer få tillbaka blödningarna, erfarenhet någon?
  • Grannen

    Vem har du som läkare?


    Snakis skrev 2007-11-01 16:12:05 följande:
    Jo man får väl vara tacksam för det även om man helst hade varit frisk såklart! Jag hade inte så mycket vikt att plocka i från utan mina värden sjönk ganska drastiskt, kanske det var det som gjorde att det blev lite snabbare gång?Jag går hos Sahlgrenska i Göteborg och tycker att de är kanon där!
  • Grannen

    Hej vännerna mina!

    Vinterland: så ledsen för din skull, ta hand om dig. Kram.

    MaijaO: svårt att säga hur dålig man ska vara när det är dags att söka akut, jag hade 30 diareer per dygn och rasade i vikt men då var jag redan inne varje v. och fick gammagard i dropp så då hade de ju bra koll på mig. Du får väl kanske gå efter allmäntillståndet, om du tycker att du blir svagare och svagare så kan det ju vara skönt att prata med ngn som kan bedömma.

    LLS, Bcsvensk: Härliga vinterbilder! Dottern längtar efter snö och på att få ta fram pulkan men jag tycker att det kan vara barmark ett tag till!

    68an: ja det är svårt men jag tror på att prata mkt med barnen och förklara att alla är lika värda oavsett utseende. Samtidigt som att man blir lite överlumpad och full i skratt när de kommer med lustiga kommentarer!

    EKJ76: Låter skumt, har aldrig hört om en tarminflammation som uppför sig så. Men kanske ngn som vet bättre här inne, välkomen hit.

    Dalkulla: Ska hålla tummarna för att de tinte är ett storskov!

    Har haft en riktig kanondag idag. Först sov jag ut, sedan var vi ute och krattade, åt och sov igen. Sedan kom syrran med fam hit och vi käkade gott och bara hade det så mysigt!
    Igår hade vi musjakt här hemma, en stackars liten förskrämd rackare hade hittat in och röjde runt i köket! Vi hade inga fällor hemma så musen fick vara kvar under natten så vi får se vad osm händer inatt. Jag satt fö på köksbänken med fötterna under mig när min man letade... Nej inte alls fjantigt!

    Kram på er!

  • Grannen

    Nalla: Glädjs med dig och din växande mage! Jag var också sen med att outa min graviditet då jag var rädd att kroppen inte skulle vilja.

  • Grannen

    Ja i detta läget skulle det inte vara fel med katt! Jag tycker att det är riktigt äckligt med möss, men förhoppningsvis så går den i fällan inatt!
    Lone Star State skrev 2007-11-03 22:57:11 följande:


    mumlin: haha.. vi har också en mus i köket i dag... Katten har jagat den men inte fått fatt i den.. :-P Men men.. den verkar inte göra nån skada..
  • Grannen

    Hej
    Har inte hunnit läsa allt som skrivits sedan sist, sover i stort sett all tid som jag inte _måste_ vara vaken. Är helt slut och gulare igen. Detta är INTE livskvalité.
    Kampen mot mususlingen fortgår, nu har vi laddat fällorna med pollygodis, ost var tydligen inte hit enligt profsen. Hopppas att det lilla äcklet sitter där imorgon. Vi hör den på kvällen och igår sprang den över golvet och bajsade på detsamma. "musen får inte bajsa på golvet, golvet är fint!" sa dottern igår.

    Nu ska jag krypa ned i sängen!

    sov då gott och kramar på er!

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!