• Anonym (mamma)

    15-åring gömmer blöjor på rummet

    Vad har vi gjort för fel? Jag hittade tre vuxenblöjor och en napp gömda längst inne i garderoben i min sons rum och när jag frågade honom varför han hade dom så blev han alldeles röd i ansiktet och skrek att det skulle jag minsann skita i. Jag antar att det är nåt sexuellt fast det vet jag ju inte men varför skulle han annars ha blöjor? Han kissar ju inte på sig. Är det PBU som gäller nu?

    Hjälp!!!

  • Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet
  • Anonym (jj)

    Men alltså varför tar de flesta för givet att det handlar om sex? Hade det vart jag som hittat blöjor och napp hade jag antagit att det hade rört sig om något skämt. är man 15år kan man vara otroligt taskig mot folk som är annorlunda. Förmsoldligen är det väl någon som sonen med kompisar retas med och därför ska ge grejerna till. Det är vad jag tror.

  • Henrik31

    Det var jag som skrev det.
    Jag tycker att det är rätt sjukt att klä ut sig till bebis o skita på sig i blöjor som vuxen människa och dessutom bli kåt på det.
    Men alla är ju av olika uppfattning.
    Den stora frågan nu när skadan redan är skedd är ju hur ts skall göra?
    Bör hon snacka med sonen?
    Bör hon tiga?
    Bör pappan snacka med sonen?
    Bör hon köpa hem ett storpack blöjor o fylla sonens garderob för att visa att hon bryr sig?

    Det är en knivig situation som jag hoppas slippa vara med om.


    Atikin65 skrev 2007-10-03 14:09:21 följande:
    Men varför kallade någon det hela ettmorbid sexliv?Har jag missad något?
  • Anonym (15 engång)

    jag har oxå varit 15 en gång, nu pysslade jag kanske inte med blöjor, men nog hade vi endel mindre normala saker för oss. men om han säger att han lagt de dit för att kolla om du snokade runt, så är det LJUG. Den körde jag med massor av gånger när morsan hittade brev o dyl.

    jag tror inte att det är så farligt som det låter, han är ju oxå en människa med sina tankar, känslor och idéer, precis som vi andra är.

    han kanske har fått grejjerna av nån polare, kanske nån som driver med honom eller på något sätt mobbar honom, och att det är av den anledningen som reaktionen kom?

  • Hexx

    Klart hon ska snacka med honom.
    Annars blir det ju ännu mer pinsamt.
    Gör ingen grej av det alls och ge fan i att plocka i din 15-åriga sons rum.

    Skyll dig själv att du hittar konstiga saker.

    När man är 15 är man fan inte klok. Det var inte jagheller. Morsan höll på och rotade titt som tätt och hittade div. skumma prylar kan jag lova.

    Men nu är jag rätt normal iallafall.

  • Henrik31

    Jag har jävlats med min svåger och beställt hem Tena inkontinensblöjor i jumbostorlek till honom. Går att göra på deras hemsida.
    Det kan ju ha varit något sådant.

  • Hexx


    Men då tror jag inte att han skulle ha dem kvar.
    Vissa tänder på sånt helt enkelt.

    Låt det stackars barnet vara.
  • Anonym (15 engång)

    han kan ju ha försökt smuggla ut grejjerna, men inte hittat rätt tillfälle ännu

  • Anonym (jj)

    Eller så ligger de där som att han( med sina vänner) ska skämta med någon vid rätt tillfälle. Vet väl själv när man var 15, vad vissa kunde vara otroligt elaka mot andra!

  • Anonym (mamma)

    Om han skulle ha dem för att skoja med någon skulle han inte ha blivit så arg om jag känner honom rätt, då skulle han ha sagt det. Han skämdes som en hund och det var det som fick mig att tänka att det var något "förbjudet"...

    Hans pappa och jag bor inte ihop och jag skulle aldrig berätta för honom för han skulle bli vansinnig. Så han ska inte prata med honom.

    Köpa hem mera blöjor? Nej... Jag vet inte ens om de ligger kvar, törs inte titta igen,

  • luspudel

    Alltså. Alla som säger att det kanske är en skämtgrej eller så... Då skulle han väl knappast ha reagerat som han gjorde? Nej, just det, han hade förmodligen sagt rakt ut, typ "ja men robin fuller ju år på lördag så vi ska skoja med han" eller så.

    Ta ett snack med honom.

Svar på tråden 15-åring gömmer blöjor på rummet