Inlägg från: el skåpet |Visa alla inlägg
  • el skåpet

    Stureplansprofilerna............

    Im Fabulous skrev 2007-10-19 11:02:51 följande:


    el skåpet skrev 2007-10-19 10:43:25 följande:Tror du seriöst att en kvinna väljer att genomgå en rad smärtsamma och kränkande undersökningar i både vagina och anus, få varenda cm på kroppen fotograferad NAKEN och sedan genomgå en rad utfrågningar rörande hennes privatliv, person och även våldtäkten, för att få uppmärksamhet?
    Det handlar iofs inte om det nu utan det handlar om att man måste ha 100% bevisning, man kan inte ha 90% bevisning eller att det kanske är 75% säkert att någon är skylldig, man måste vara 100% säker.

    De flesta tjejer tycker säkert detta är mycket uppskakande men det gäller inte alls. Jag vet själv killar som åkt dit där de bevisligen är oskyldiga eller fått suttit häktade m.m. för att tjejen velat hämnas.
  • el skåpet

    Im Fabulous skrev 2007-10-19 11:06:14 följande:


    Dessa män tryckte ned henne med huvudet i kudden samtidigt som dom höll fast henne. Hur skulle hon kunna göra motstånd och hur väl tror ni att hennes protester hördes?
    Men det var ju FRIVILLIGT från början, hon la sig så frivilligt och det är även hennes ord, killarna har en annan historia men hovrätten har varit och lyssna på tjejen till 100%.

    Detta även om hon var så full att det är mycket tveksamt om hon kommer ihåg, många saker kommer hon inte ihåg. man har heller inte hittat hår eller naglar vilket hon påstått hon blivit av med. Fjärrkontrollen hittade man inget på heller
  • el skåpet

    Im Fabulous skrev 2007-10-19 11:09:22 följande:


    Det har för i helvete ingen betydelse. Hon kan gå runt på stan naken med "Hora" intattuerat i pannan, det är fortfarande ingen som har rätt att våldta henne. Du antyder att hon förtjänade detta. Varför? För att hon levde ut sina sexuella fantasier?
    Nej det är du som väljer och tro på henne när du säger att hon blivit våldtagen. Tänk om hon ljuger?
  • el skåpet

    annbom skrev 2007-10-19 11:10:16 följande:


    Fast de har ju haft sex tidigare och då har det ju gått bra, så varför skulle hon inte tro att det skulle gå bra nu också?
    Hade en läkare undersökt henne tidigare så hade läkaren säkert hittat skador då med. Det är liksom skillnad på vad en vanlig uppfattar jämfört med vad en läkare ser.

    Spelar någon fotboll och får lite tacklingar mm så uppfattar den sig inte som skadad men skulle en läkare gå igenom kroppen så skulle läkaren hitta massor av blåmesyrer.
  • el skåpet

    Im Fabulous skrev 2007-10-19 11:14:00 följande:


    el skåpet skrev 2007-10-19 11:12:49 följande:Du jämför blåmärken med söndertrasade slemhinnor i vagina?
    har har inte haft söndertrasade slemhinnor i vagina.

    det fans vad jag vet små sprickor i ytterkanten (heter säkert något fint) av slida. ungefär som det kan bli vid normalt samlag om man kör på innan det hunnit bli blött där "ute" med
  • el skåpet

    Anonym (Arg) skrev 2007-10-19 11:42:02 följande:


    Självklart är killarna medvetna om att det dom gjorde var fel, annars hade de inte skrivit i sina SMS att de skulle vara tysta om detta tex.
    Märkligt för det SMS'et tyder på att de inte varit medvetna om att de gjort något fel. Vad jag vet så har tjejen gått med frivilligt alla gånger tidigare (de har ju haft sex en hel del innan).

    Tror du hon skulle följa med frivilligt en gång till om hon blivit våldtagen?
  • el skåpet

    BF 2008 02 23 skrev 2007-10-19 11:47:44 följande:


    Men det var ju inte så att hon helt plötsligt bara sa nej... Hon skrek, grät, skakade.
    Hon säger att hon gjorde det ja, och du väljer och tro på henne. Det är just detta som är problematiskt, ord står mot ord. En del andra saker som hon sagt stämmer inte så därav kan man ju undra om hon är trovärdig.
  • el skåpet

    Gnurfen skrev 2007-10-19 12:28:06 följande:


    Ni som tvekar om de är skyldiga. Har ni sett bilden som var i aftonbladet på hur mycket skador hon hade över hela kroppen och i under livet?! Om inte dessa killar skulle bli fällda vem skulle då bli det?
    Har du läst förklaringen eller utlåtandet till tingsträtten?

    Läkarintyget säger enligt tingsrätten att skadorna är många men var för sig lindriga. Tjejen har äldre skador som är svåra att förklara, bland annat blåmärken på knäna och ordet "SEX" insmiskat på skinkan. Skador som den tjejen inte kan förklara, men som enligt medicinsk expertis är för gamla för att ha kunnat uppkomma den aktuella natten. Att tjejen varit haft skador innan händelsen är inte helt osannolikt om man säger så
  • el skåpet

    Anonym (Sur) skrev 2007-10-19 12:34:32 följande:


    Men kan ni inte hålla med om att det blir väldigt svårt för en tjej att bevisa att hon blivit våldtagen?
    Om en tjej:
    - haft sex med parterna innan ett flertal gånger
    - gillar och bli tagen brutalt
    - är dyngfull vid tillfället
    - följer med frivilligt för att ha sex
    - börjar ha sex helt frivilligt

    JA, då blir det mycket svårt för henne och påvisa våldtäkt
  • el skåpet

    Gnurfen skrev 2007-10-19 12:38:18 följande:


    Till elskåpet: som du själv skrev "skadorna var många"!Ingen av er svarar på vad som borde krävas för att man ska kunna fälla någon. Det kanske ska vara omöjligt?
    Känner du till något om den typen av sex som de utövat? du kanske vet att det inte är helt olikt en våldtäkt. man kanske kan säga att man utför en våldtäkt men gör det under kontrollerade former eftersom parterna tänder på situationen. det är ju ändå så att en del tjejer faktiskt råkar tända på det.

    givetvis blir det extremt svårt och bevisa något men det måste ju de inblandade vara medvetna om också om man ger sig in i sådana "lekar".
Svar på tråden Stureplansprofilerna............