Inlägg från: Smurfan 81 |Visa alla inlägg
  • Smurfan 81

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Det blir inget GeKås va? Känns som det rann ut i sanden lite...

  • Smurfan 81
    Twixie skrev 2007-11-14 15:43:56 följande:
    Jag fick tyvärr inte semester den dagen. Tråkigt för det hade varit perfekt inför julshoppningen Men om vi tar bil kan vi ju åka någon helgdag?
    Då skulle vi nästan behöva åka nästa helg... helgen efter det är ju första advent! Shit vad snabbt tiden gick nu då! Och så behöver vi en stoooor bil!
  • Smurfan 81

    Jag räknade från när värkarna började! Jag hade 4 minuter mellan värkarna från första värken, 12 timmar senare kom han ut. Vattnet gick aldrig för mig...

  • Smurfan 81

    Nu är det andra kvällen irad (eller om det var en dag emellan, minns inte) som Kevin vaknar några timmar efter att vi lagt honom och är hysteriskt ledsen. Vad ska jag göra??? Nu har han skrikit i totalt 45 minuter. Jag har varit inne två gånger och kramat och lugnat ner honom. Andra gången satte jag mig bredvid sängen en lång stund och klappade honom på ryggen, men så fort jag gått ut så börjar han igen!

  • Smurfan 81
    nyth skrev 2007-11-14 21:23:03 följande:
    Smurfan- Jag hade tagit upp honom, och antingen låtit honom vara uppe ett tag och sen provat att lägga ner honom igen, eller lagt honom bredvid mig i eran säng istället, och se om han vill somna där istället. Han kan ju kanske drömma läskiga drömmar eller ha ont någonstans, då kanske det inte är så kul att somna igen.
    Nu verkar han lugnat ner sig, men det tog en stund. Jag tog upp honom i famnen när jag var inne, men att sova vår säng hade aldrig gått för då kryper han bara ur den.
    Hoppas han inte drömmer fler otäcka drömmar nu!
  • Smurfan 81

    Hur vet man vad som är första "etablerade" värken???
    Jag hade nog också trott att det skulle göra ondare, men visst gjorde det ont! Speciellt när huvudet skulle ut, då jag till Christoffer att Kevin kanske inte skulle få några syskon... hur snabbt kom man över den smärtan då?

  • Smurfan 81

    Ok, i så fall hade jag etablerade värkar vid 4 på eftermiddagen, 3 timmar efter första värken, och han kom 1 på natten. Så 9 timmar då.

  • Smurfan 81

    Marfa
    Åhh, vad härligt att allt gick så bra! Stort grattis igen!
    Nu vill vi se bild på underverket! Är han rödhårig precis som Kristin?

    Kevin petar på min mage och säger "Bebbe" och så pussar han den, så otroligt gulligt! Fast igår drog han ner tröjan i urringningen och petade på brösten och sa "Bebbe" så jag vet inte riktigt om han fattat det där... men ofast är det nederdelen av tröjan han drar i och då vill han att man ska lyfta på tröjan så att han ser magen!

  • Smurfan 81

    Bebbelina
    Jag tyckte inte krystvärkarna gjorde ens i närheten av lika ont som de i öppningsskedet. Fast efter jag fått lustgasen var det mest trycket jag kände, värkarna brydde jag mig liksom inte om längre då... Sen var det precis när huvudet skulle ut, DET gjorde ont!

    Då var det "bara" 11 veckor kvar för mig då!

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006