Inlägg från: Smurfan 81 |Visa alla inlägg
  • Smurfan 81

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Twixie Nä, vad roligt! Det låter som Kevins Tigger som han "snodde" av min farmor när han var 6 månader, nu är han inne och sliter på sin 3:e och kan absolut inte sova utan en Tigger! Tja, snodde och snodde... han lekte med den där och verkade tycka om den så mycket så farmor gav den till honom, men hon hade fått den i julklapp så känns som att han snodde den av henne. Tur att den är så uppskattad i alla fall!

  • Smurfan 81
    Twixie skrev 2007-12-14 16:15:35 följande:
    Ja, jag har aldrig sett honom så tidigare med någon sak. Han pekade ut gosehunden det första han gjorde i affären och sedan dess har han inte släppt den... Är det något de tycker om så känns det lite bättre när de "snor" den (eller vägrar släppa) Tur att det går att köpa Back-uper är de gamla börjar bli lite väl äckliga och utslitna. Har det gått bra för Kevin att acceptera ny Tigger när den gamla försvunnit?
    Hihi, ingen Tigger har försvunnit, han har 3 stycken nu! Vi tyckte det var lika bra att köpa back-uper medan den första Tigger fortfarande håller ihop, så hinner han gosa in de nya! Tanken är att en av de "ny-ingosade" ska följa med till dagis i januari. Den 3:e är mest bara back.up och den är inte så mysig än. Det roliga är att han vet axakt vilken som är orginalet, för ger man en ny först och sen visar den gamla så släpper han den ny! Fast oftast får två vara med, en i varje hand, när man visar den tredje blir det jobbigt däremot... Men ser han inte orginalet så accepterar han någon av de andra så känns jätteskönt!
  • Smurfan 81
    Svirroo skrev 2007-12-15 15:11:04 följande:
    Hehe bilder på magen finns inte så många den här gången !!! Hm av någon konstig anledning Hur långt har du kvar?!
    7 veckor... känns snart men ändå långt!
    Själv då? Vilken vecka är du i nu?
  • Smurfan 81
    Svirroo skrev 2007-12-15 15:19:16 följande:
    Oj inte långt kvar, födde du för tidigt eller sent förra gången? Jag är i v 25 så jag ligger lite efter! Har Kevin börjat förstå att det är bebbe i magen? Dom sista veckorna var riktigt  sega tycker jag!
    Kevin kom 2 dagar tidigt, då jag hoppas ju på att hon också ska komma tidigt!
    Ja, jag tror han förstår! Han kallar ju bebisar vi ser i affärer och så för "Bebbe" och när vi frågar "Var är Bebben?" så pekar han på min mage och vill lyfta upp tröjan för att trycka på naveln. Ibland trycker han iofs på brösten och säger "Bebbe", men men...
    I onsdags var han med till barnmorskan och då fattade han direkt hur man skulle göra med ljudgrejen, på mammas mage och sen trycka på knappen för att få fram ljud, det var så gulligt!

    Ja, men då är du ju "bara" 7 veckor efter mig! Tycker faktiskt det gått ganska snabbt den här gången, mycket snabbare än med Kevin. Man har väl lite mer att göra nu kanske...
  • Smurfan 81

    Svirroo
    Japp! Vi har fått plats på det dagiset vi ville ha! Inskolningen börjar 9 januari, så förhoppningsvis hinner han komma in ordentligt innan bebisen kommer.

  • Smurfan 81

    Åååhh, vad alla reser till härliga ställen, jag vill OCKSÅ ut och resa! Hoppas verkligen vi kan komma iväg nånstans till senvåren när bebisen fortfarande är ganska liten och inte tar så mycket plats som en vild 1,5-åring. JAG VIIIILL!

    Nu har jag skickat iväg Christoffer till affären... blev sugen på wienerbröd! Han påminde mig snällt att det vara var i 2 månader till jag kan begära att han ska åka iväg och handla det jag vill ha, så det var väl lika bra att passa på!

  • Smurfan 81

    Usch, nä jag vet inte vad jag skulle göra om det hände Kevin nåt! Tanken flyger in i huvet ibland men jag pressar snabbt bort den för det är alldeles för läskigt att tänka på!

    Anke
    Ja, det var lite skumt kanske... Jag träffade mina föräldrar idag och fick julklappar till mig och Kevin. Känns lika skumt varje gång jag träffar dem, men det blir lite bättre för varje gång.
    Choklad lät gott, ska nog plocka fram lite ur mina gömmor jag med! Inte för att jag har nåt så gott som sjöfrukter hemma (hmm, nu blev jag ju sugen på det och Christoffer som sitter på styrelsemöte...) men jag har tyska Domino som är grymt goda så de får det bli!

    Smuggel
    Hoppas ni får det helt underbart nu! Är inte ett dugg avundsjuk...

  • Smurfan 81

    mollan
    Visst är det kul med julgodis! Jag gjorde det sista idag, har hållt på i två veckor nu. Här finns:
    Fudge, chokladfudge, knäck, saffransknäck, wienernougat, brända mandlar, mandlar med rosa klet runt (vet inte vad de kallas), Trillingnöt, Rocky Road, mintkyssar, mandelkakor, bountybollar, russinchoklad och marmeladkonfekt (citron och hallon).
    Svärmor står för julmaten, jag står för julgodiset!

  • Smurfan 81

    Det är oftast mamma som gäller, men eftersom Christoffer varit hemma sen i april så brukar faktiskt pappa funka väldigt bra. Kevin är ju oftast med mig på dagarna ändå även fast Christoffer är hemma så det blir ju att han spenderar mycket mer tid med mig, men jag tror han har fått mer tid med sin pappa än många barn (och mycket mer än vi hade planerat men det gör ju inget!).

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006