Inlägg från: Smurfan 81 |Visa alla inlägg
  • Smurfan 81

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Angel
    Ja, verkligen! Och sen sover han ca 1,5 timme efter lunch också!

  • Smurfan 81

    Elisabethjz
    Usch ad jobbigt att han ska vara så dålig hela tiden! Hoppas verkligen det blir bättre snart.

    Nu ska ni få höra! Inatt sov Kevin till KVART ÖVER 10!!! Han somnade som vanligt igår vid halv 8, vaknade halv 12 och var ledsen (antagligen nån mardröm). Jag gick in och tröstade honom och gav honom nappen och han somnade om. Sen imorse vaknade jag av att hunden ville komma in klockan 8, ignorerade honom och somnade om. Igen klockan 9 ville hunden in. Christoffer släppte in honom. Klockan 10 var jag tvungen att gå upp och kissa, fortfarande knäpptyst från Kevins rum. En kvart senare började vi höra ljud, men inte ledsna ljud utan han satt och pratade så vi lät honom sitta en stund. Kvart i 11 tyckte jag det var dags att gå upp, så då värmde jag välling och lyfte över honom i vår säng så han fick ta där. 11 gick vi upp!!! Trodde inte sånt existerade när man hade småbarn... Och dessutom sammanföll det med en dag där Christoffer är ledig! Han jobbade så mycket övertid förra veckan att de sa till honom att han kunde ta ledigt idag!

  • Smurfan 81

    Ancy
    Åh, vad skönt att du mår lite bättre! Spännand med UL, du måste rapportera sen!

    Gick in i v32 i fredags, börjar kännas nu att man är höggravid... Bäckenet strular så fort jag står eller går för mycket, och jag som älskar att göra julgodis står ju i köket i princip hela dagarna nu... Lilltjejen ska absolut sparka mit i sidan hela tiden, mycket obehagligt! Iofs kanske bättre än Kevin som sparkade mig i revbenet stup i kvarten, men det här är intre trevligt heller. Hon börjar nästan mitt på magen och så drar hon foten över hela magen och ut i högersidan där det slutar i en liten kick. Detta upprepas kanske 20 gånger om dagen...

    2 veckor till jul
    3 veckor till nyår
    4 veckor till Kevin skolas in på dagis
    8 veckor till BF
    Det borde väl gå ganska snabbt? Hoppas det...

  • Smurfan 81

    Var precis hos barnmorskan. Allt såg jättebra ut, huvudet neråt med rörligt. Hjärtljud på 139. Kevin observerade massor! Först tog hon blodtryck på mig pch sen fick Kevin prova att pumpa, han kolla så att mätaren steg och sen började han skruva på den lilla skruven. Sen när hon lyssnad epå hjärtljuden satt han uppe på sängen och observerade. Han tryckte på pch av maskinen och höjde volymen lite väl mycket... När hon var klar tog han själva munstycket och började trycka det mot min mage samtidigt som han tryckte av och på maskinen. Han är så duktig! Hihihi!

  • Smurfan 81
    Bilden “http://www.familjeliv.se/krypin/smurfan_81/gallery/php809dyj.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.
    Så här ser man ut nu!
    Tycker nästan magen ser mindre ut nu än med Kevin, i alla fall så är den lägre och spetsigare. Hmmm, inte riktigt som det "ska" vara, en killmage ska ju vara spetsig och en tjejmage bred men jag verkar vara tvärtom. Det som är lite häftigt däremot är att jag har inte en tillstymmelse till hormonrand den här gången! Med Kevin var ju strecket jättemörk och kom tidigt!
  • Smurfan 81
    Elisabethjz skrev 2007-12-13 11:36:51 följande:
    Anke: Wow vad kul!!!!!Nanis: GREAT pris för biljetten Ha så skojs!Skrutt: GRATTIS!!! Vad skönt att den blev såld Smurfan: Är du i v 40??? Vilken FIN mage du har!!!!
    Nä, 32! På bilden är en jämförelse mellan magen nu och magen med Kevin.
  • Smurfan 81
    Angel80 skrev 2007-12-13 13:19:16 följande:
    tycker precis som du att det ser ut som en killmage den här gången och tjejmage förra gången.
    Ja, eller hur!
    Och då hade jag ändå en väldigt karaktäristisk killmage förra gången...
  • Smurfan 81

    Men jag kan garantera att jag ÄR inte smalare än förra gången! Håller på och växer ur de flesta mammakläderna just nu... Det gjorde jag visserligen förra gången också men då var det ju sommar så det räckte med en stor t-shirt för det mesta. Nu är det lite värre...
    Jag följer faktiskt exakt samma viktkurva som med Kevin, så exakt att det är nästan lite läskigt. De senaste veckorna har jag haft samma vikt eller bara skiljt på nåt eller några hektro från förra graviditeten. Det måste ju i alla fall betyda att jag inte kan påverka vikten själv utan att det är något min kropp bestämmer. Ligger på  13 kilo + nu (vägde 1,5 kilo mer när jag blev gravid den här gången) så jag har väl härliga 6-8 kilo kvar att gå upp de nästkommande 2 månaderna!

    Sabina
    Nä, man ska nog inte lita på sån "skrock". Hormonranden stämde ju verkligen, men Kevin hade höga hjärtljud och lilltjejen ligger på relativt låga hjärtljud så där är det ju tvärtom. Med illamåendet har det stämt, nästan inget med Kevin och mycket mer den här gången.

  • Smurfan 81

    Kevin älskar sin vagn! Han blir jätteledesn om man inte lyfter upp honom i vagnen när man satt på honom ytterkläderna, fast om man öppnar ytterdörren och visar att han får gå själv så brukar det gå över... I centrum sitter han oftast snällt i vagnen men har man väl lyft ur honom så vill han ju inte tillbaka, så vi brukar låta honom stanna i vagnen från början, det blir lugnast så!

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006