• karma30

    Pulverdiet

    Ja....fy tusan vad jag fasar!!!!!!!!! Ren kur med början idag...Säger jag för 47:e gången , men nu menar jag det!!!


    smaily skrev 2008-02-12 16:16:43 följande:
    MEN på måndag dvs 18 feb, ska jag ta mig i kragen och VERKLIGEN köra ren kur..............Snart är ju sommaren här och bikinisen ska på.
  • karma30

    Godmorgon tjejer! Hur går det för er??? Andra dagen här, känns helt ok
    Hur har ni det med energinivån? Här är den låg, men jag går ändå 45 min. varje dag..Har funderat på att börja styrketräna med lätta vikter, man kanske inte riskerar att bli lika "dallrig" då när vikten kommer av, eller? Peppkramar till er allihopa!

  • karma30

    Personligen tycker jag inte att ND mättar så mycket (blaskig...) och må illa gör man om man är hungrig, och vätskebrist kan oxå ge illamående och yrsel (jag är oxå hopplös på att dricka vatten )

    Kanske är det så att nu när du varit sjuk kanske du behöver något mer än ND? Lite protein har jag hört inte gör så stor "skada", som t.ex en liten bit kyckling. Hoppas att du mår bättre snart!


    Blondelindis skrev 2008-02-13 11:03:16 följande:
    Jag känner mig inte så hungrig, mest sugen på allt möjligt jag har testat cambridge innan, då körde jag ren kur i tre veckor, men då mådde jag aldrig illa.Men nu har jag ju vart sjuk också,så antagligen är min kropp svag,känner mig lite yr med och som vanligt dricker jag för lite vatten,blir sååå trött på mig själv.Man kanske kan må lite illa av vätskebrist?
  • karma30

    Välkommen hit! Vad kul att ni ska ut och resa! Och vilken sporre till att kämpa på!

    Det vad väldigt vad tråden är tyst..........

    mamma 03 05 skrev 2008-02-14 11:39:13 följande:


    Jag hoppar nog oxå in här Började idag.Jag har tänkt att blanda lite ND och Allevo. Har ca 12kg jag vill bli av med, gärna tills slutet på maj då jag och maken ska på weekendresa till Rom Vi ska bort på middag på lördag så då har jag tänkt att äta mat, sallad och kött och strunta i resten.Någon som har smakat allevos nya tropic? Är den god?
  • karma30

    Ja...Är det någon där????
    Här står jag på +-0 vilket var väntat då jag ätit vanlig mat...Men, men jag försöker igen efter en tre-rätters igår på alla hjärtans dag Hur går det för er andra??

  • karma30

    Vad bra att ni kämpar på trots att många av er legat sjuka! Men det är tyst här i tråden...Måste erkänna att en av anledningarna till att jag inte skrivit är att jag inte lyckats hålla mig till ren kur...*skäms*...
    MEN vågen står på +-0 så det är ju bättre än att gå plus iallafall..Försöker jag intala mig själv iallfall. Får lite panik då jag tänker på att sommaren är här snart, nu måste jag skärpa mig! Nån mer???

  • karma30

    Jag oxå...nu framåt eftermiddan börjar hungern sätta in...Kämpa på, det kommer att vara värt det! Drick vatten eller te... Ska gå och göra en kopp te nu!
    mamma 03 05 skrev 2008-02-18 13:57:52 följande:


    Usch, idag är en jobbig dag. Jag började i torsdag med ett avbrott på lördagkväll då jag åt middag och lite frukt.Idag har jag sån fruktansvärd huvudvärk och är såååå hungrig.Har inte vägt mig nåt, ska försöka att hålla mig tills på torsdag
  • karma30
    Counterfeit skrev 2008-02-18 15:38:08 följande:
    Var bara inne här snabbt och kollade, måste fråga: Vad är ketos?
    Är inte så bra på det här men...man går in i ketos (en fas då kroppen bränner mer fett) efter tre dagar då man äter runt 450-500 kalorier. Finns visst stickor att köpa på apoteket för att kolla om man gått in i ketos...Jag äter ju Modifast som innnehåller mer kalorier, runt 880 kalorier per dag. Cambridge och Naturdiet innehåller runt 500 kalorier per dag.
  • karma30

    Jahaja, då var dag 1 avklarad, igen Har inte varit så hungrig idag, hoppas att det går lika bra imorgon!

    Hur går det för er andra???

  • karma30

    Vad kul att vi är ett gäng som "börjat om på nytt" Första drinken avklarad, kaffesmak, mums säger jag bara!

    Vet ju med mig att andra dagen brukar vara tuffast men nu kämpar vi på tjejer! Lycka till och glöm inte att dricka vatten!

Svar på tråden Pulverdiet