• karma30

    Pulverdiet

    Var tvungen att sätta mig här och skriva lite-alternativet var att länsa kylskåpet Är så trött och hjärnan säger "då är det dags att äta!" Jobbigt det där..Det komiska är ju att jag vill gå ner i vikt för att få mer ork och energi! Min lillkille växer ju så fort och jag vill inte vara mamman som vägrar att åka och bada,(största fobin är att visa mig i baddräkt ) som inte orkar springa eller vara med och leka...Jag vill ju orka,nästan, lika mycket som han iallafall

    Trots allt har jag 40(!!!!) kg att gå ner enligt måttabellerna...Detta SKA gå! Jag KAN och VILL!!Nu kör vi vidare, eller hur??

  • karma30

    *Ler stort* Vad man utsätter sig för... Hur är det med dig förresten? Vi var ju båda med i den andra viktminskningstråden...Hur mycket har du gått ner hittills?


    pluppfamiljen skrev 2008-02-21 11:24:05 följande:
    Hej jag äter bara pulver soppa från extravaganza och jag började förra tisdan nu är jag på dag 9. Den 2 och 3 dagen mådde jag verkligen illa men nu mår jag hur bra som helst ok jag är lätt retlig i går så hade min man köpt grillad kassler och potatis sallad jag påpekade att han hade lämnat de framme på bänken efter han och barnen ätit klart han bad mig plocka undan det (ni kan ju föreställa er doften) Jag bara skrek nä det kan jag inte är du dum i huvet vill du att jag ska misslyckas !!!! Jag var bara så hungrig och trött så jag nästan grinade av ilska
  • karma30

    Låter helt ok! De som vill får väl skriva vad de väger kanske? Annars kan man ju bara skriva vad man gått ner?


    boki skrev 2008-02-21 11:47:27 följande:
    Ska vi rapportera lite vikter på måndagar då kanske, så man håller sig motiverad :)
  • karma30

    FRYSER!!!!Brrr!
    Trött, grinig och huvudvärk...MEN jag har slarvat med att dricka vatten idag...
    Förlåt att jag oftast låter så negativ, det är bara det att det är här jag "skriver av mig"...Lagar stroganoff till familjen nu, fortfarande jobbigt med det där att göra mat till andra, vill ju oxå ha!!!

    Sopporna är jättegoda, men det är svårt att låta bli att tänka på mat Har hört att det tar 21 dagra att bryta en dålig vana, så det är bara att kämpa på!!


    boki skrev 2008-02-21 14:28:35 följande:
    Ja men absolut, alla skriver det dom vill, om jag känner mig själv rätt så försöker jag lite extra när man ska "bekänna färg" varje måndag :)Idag går det väldigt bra, lite frusen bara. HUr går det för resten av gänget?
  • karma30

    Guavasylt: Välkommen!! Hungern brukar släppa efter ca tre dagar, men suget är det lite svårare med Men då är det bra att komma hit och skriva några rader!

    Måste erkänna att jag igår åt en normalportion stroganoff+några vindruvor, såååå gott, och jag är nöjd med att jag inte åt mer än så. Idag har jag ny motivation och känner mig glad och pigg! Hoppas att det går bra för er andra!

  • karma30

    Grattis till att komma i motivationsbyxorna (älskar det uttrycket!) Håller med dig om att mat är en sådan social grej, och det värsta är då människor ifrågasätter VARFÖR man inte äter bara LITE, och kommer med kommentarer om hur dåligt det måste vara för kroppen och att det "bara" är att äta mindre mat och motionera mera...Det är lätt att säga för den som inte har hela 40kg att gå ner...
    Sladdrig, jotack, funderar på att börja med styrketräning...Siktar på att skriva in mig på gymet den 2:a april, ett stort delmål för min del Nu kämpar vi på, vi KAN klara detta!!


    yatsy skrev 2008-02-22 10:11:49 följande:
    Idag är 12:e dagen och helgen e här..siktar på att klara 9 till. det e så svårt och se sambon äta vanlig mat. Och så är det så socialt med.. Så jag hoppas att jag ska kunna stå emot. provade mina motivationsbyxor idag. Nu kan jag knäppa dom fram :) Från började fick jag dom inte över knäna! *skitlycklig* men målet är att dom ska hänga på höfterna.Det verkar ta sig! Men denna dieten gör verkligen att man blir riktigt sladdrig! usch det blir verkligen hårdträning ett tag tror jag. sen ska jag köra en 3 veckorsperiod till :)Karma30: ett inlägg du skrev tidigare om din dröm att vara en mamma som orkar och vågar visa sig i bad-dräkt.. Tyckte jag verkligen va en bra motivation! det tog jag till mig :)det här ska vi se till och slutföra för våra barns skull. Eller hur!?
  • karma30

    Yatsy: Håller med dig om sexlusten Jag tror att för min del gjorde mängden mat jag åt att jag blev trött, orkeslös och "avdomnad", som en drog nästan. Nu har jag mer energi och "lust" på livet, kul "bieffekt"

    Före och efter kort, får man väl gärna sätta in om man vill, det är ju bara inspirerande!

    Vilket pulver åt du igen? (minne som en tallkotte )


    yatsy skrev 2008-02-22 11:22:52 följande:
    Gud va jag skriver noveller :/ ! *sorry* kan inte hjälpa det.Kom på en sak. det hade varit roligt om vi alla tog ett före och efter kort? och kanske något på vägen? Det skulle nog ge lite inspiration kanske.. Vad säger ni?
  • karma30

    Hahahahahaha
    Min pojkvän ÄLSKAR det!


    yatsy skrev 2008-02-22 12:04:52 följande:
    Haha just det ja.. kom ju på att sex i sig är en träning.. nu ligger sambon illa till *hihi* :)
  • karma30

    Verkligen! Tänk då man kommer i en snygg sommarklänning!! Det kan ju bara bli bättre


    yatsy skrev 2008-02-22 12:03:35 följande:
    Karma30: du och jag är dom enda som använder Modifast tror jag.. Än så länge!jag man får verkligen smak på livet. härligt!
  • karma30

    Vad kul! Får man fråga hur mycket ner det är hittills, eller väntar du till måndag?

    Jag led igår då vi var ute och grillade korv med barnen, där stod man, frusen och hungrig (stackars mig! ) medan de andra mumsade på.
    Idag känns det tungt igen...Tittade mig i spegeln och känner mig fet och ful, känns just nu som om jag aldrig kommer att bli av med den här övervikten. Samtidigt vet jag att om jag ger upp nu kommer jag bara att avsky mig själv ännu mera. Lustigt hur det där med motivation och humör går så upp och ner medan jag äter pulver, verkar som om man blir mer
    känslig...Märker att mina humörsvängningar påverkar min stackars familj...Usch säger jag bara!
    Tar just nu en timme i taget, klarar jag mig fram till lunch kommer jag vara så stolt! Lycka till nu allihopa!


    yatsy skrev 2008-02-23 09:57:15 följande:
    hur går det för er? det gick jättebra för mig igårkväll och var tvungen och väga mig imorse och det var över förväntan! *skitlycklig* ska köra på en vecka till. Så får jag vara "vanlig" en månad innan jag kör en ny 3 veckors period! faan vad det känns bra just nu! hoppas att det går riktigt bra för er andra med!
Svar på tråden Pulverdiet