• karma30

    Pulverdiet

    Har inte varit inne på ett tag och glömde skriva upp mina "resultat" igår, HELA -0.1(!!!) *dryper av sarkasm*....*ler*, fast jag får skylla mig själv, har ätit "vanlig" mat de senaste tre dagarna, så nu börjar jag ännu en gång...suck...Att man inte kan hålla fingrarna i styr

    boki: Grattis till toppenresultat!!!

    smaily: Nu kör vi på, eller hur? Bättre +-0 än ett plus

  • karma30

    Det var en smart idé...Hmmm...undrar vad jag kan göra för att hålla tålamodet uppe (vill ju helst av allt vakna imorgon och se ut som en toppmodell i kroppen..... )


    boki skrev 2008-02-26 08:42:00 följande:
    TACK! När jag blir sugen på något att äta (ca 100ggr / dag :) så tar jag fram resekatalogen och bläddrar fram resan som vi ska åka på i maj så håller jag mig motiverad :)Lycka till nu tjejer absolut bättre med +-0 än att gå upp..
  • karma30

    Grattis Guavasylt!!!!

    boki: Jaaaaa, tyvärr blir det nog mer än några månader för min del, men det kommer det ju att vara värt!!

  • karma30

    Hallå alla (finns det någon kvar?????)
    Jag har haft riktiga problem med motivation, det har varit så segt att komma tillbaka
    Nu har jag hållt mig till Modifast i 6 dagar och hittills gått ner 2 kg! Jippie!!! Fasar lite över det faktum att det snart är sommar, men är så glad att jag hittat tillbaka till mitt modifast
    Hur går det för er andra?


    402an skrev 2008-03-13 13:34:27 följande:
    jag kikar ibland.. har dock börjat med kombinerad pulver/gi-mat
    Välkommen hit!!! När jag är färdig med pulvret tänkte jag börja med GI-mat, men det verkar finnas många varianter på det...Hur går det för dig? Vilket pulver äter du?

    Guavasylt: Har vågen börjat röra sig nedåt igen?

    Peppkramar till er!
  • karma30
    402an skrev 2008-03-17 09:56:35 följande:
    Svar på #467nutrilett och det går inte så bra :D
    Vad trist att det inte går så bra, men idag är ju ändå en ny dag Jag avskydde Nutrilett, Naturdiet är mycket godare, Modifast ännu godare
    Hur lägger du upp din dag?
  • karma30

    Tror att det ligger mellan 1½-2 kg/vecka...Du har ju inte så mycket att gå ner, då kan det ta lite längre tid har jag hört. Själv har jag ju hela 37kg kvar att gå ner, men det ska gå!!

    Välkommen hit och lycka till!


    Desse skrev 2008-03-17 11:50:48 följande:
    Hur mycket kan man räkna med att gå ner på en månad med cambridge utan så där jätte mycket motion och ca 12 kg övervikt.?? Börjar idag nämligen!
  • karma30

    Vilken tur att man kan sätta sig här och skriva av sig lite då suget kommer smygande Första dagen på mensen, inte så kul då jag är redo att äta i stort sett vad som helst, jag menar tom blodpudding låter riktigt gott, då är det illa

    Men, men, sommaren hägrar, trots snön, så det är bara att bita ihop, ta ännu ett glas vatten och tänka framåt
    Heja alla oss som kämpar på!

  • karma30

    Vad bra att det inte går upp! Har du börjat idag? Själv tänkte köra med Modifast tills mina redan inköpta påsar tar slut, sen kommer jag byta till Cambridge eftersom man då går in i ketos (det gör man ju inte med Modifast )
    Så härligt väder ute idag, trots kylan ger solen en försmak på sommaren


    Guavasylt skrev 2008-03-17 20:53:34 följande:
    Här står det stilla som i graven. Jag tänkte börja en ny ren kur idag, men så hade jag slut på pulver så det blev lite omelett till middag. Men jag går ju inte upp iallafall.
  • karma30

    Välkommen tillbaka! Vilket pulver kör du? Angående mensen...samma här, men det är bara att kämpa på, det går ju över(tack gode gud!! )
    Har nu gått en vecka med Modifast, Två kg ner och då har jag ju mens


    sofanda skrev 2008-03-18 11:05:14 följande:
    Känns som om det var jättelänge sedan jag hittade den här tråden och skrev lite....tänkte börja med pulver, men hade egentligen inte den rätta motivationen, den har jag nu! Började med pulver igår och än så länge har det fungerat bra. Har ingen våg hemma, så jag vet inte vad jag startar på. Men jag kör med måttband runt midjan och ska mäta varje måndag! Bu känner jag mig extra "uppblåst/svullen" eftersom jag såklart fick mens igår....TYPISKT!
  • karma30

    Precis! Vi gör ju detta för OSS! Tänk att komma i en sexig sommarklänning till midsommar!! Ett annat tips för andedräkten (som lätt kan ta kål på någon oskyldig ) är att skölja med munvatten, hjälper ju en stund iallafall
    Lycka till tjejer!!!


    Desse skrev 2008-03-18 13:24:00 följande:
    karma30: Nehej ! Går man inte in i ketos av mofifast ? Jag som trodde det fungerade på liknande sätt. Själv är jag jätte nöjd med cambridgekuren just därför att man håller sig mätt hela tiden. Det är lite jobbigt att få i sig 3 liter vatten om dagen, men jag brukar göra upp ett chema för hur mycket vatten jag ska ha fått i mig vid vissa klockslag. Sen känns det inte så där jätte kul, att andedräkten blir så hemsk. Men det är väl bara att hålla sig på behörigt avstånd från omgivningen och borsta tänderna i massor samt stoppa in dessa papermints i munnen. 
    KÄMPA PÅ NU TJEJER !!!!
    Så fort suget kommer farande här så tänker jag på att jag gör det här för min egen skull, hur jag kommer se ut till sommaren och hur egoistiskt det är att lägga 2000 kr i månaden på sig själv ! Då känns allt lättare igen. Sen tänker jag ju på när jag kan knäppa byxorna som ligger i garderoben igen. Sen har jag delmål, först ska jag klara det här till den.... sen ska jag klara det här till den...... osv då går det liiiite lättare.
  • karma30

    Jag skulle kanske säga att hålla dig till samma märke, men drick upp de du har först!

    Är inne på dag åtta nu, och det går lite trögt, antagligen för att jag var till affären och såg alla handla en massa mat ochj godis MEN lever på hoppet om en vacker kropp som jag är stolt över
    Lycka till nu allihopa!


    sofanda skrev 2008-03-19 23:32:23 följande:
    Har ärvt lite olika...funderar precis på om det är ok att blanda olika märken...eller om man ska hålla sig till et.....?
  • karma30

    Jag föll över påsken, ramlade rätt ner i påskbordet
    Är arg på mig själv då det är såååå svårt att hitta tillbaka då man väl "syndat"
    Vågen står som tur är på +-0 så jag är tacksam över det iallfall!

    Ammi: Bra jobbat! Tråkigt att du mår illa Ska ställa den klassiska frågan: Dricker du tillräckligt? Kanske för mycket? Jag vet att jag mår illa då jag dricker för mycket vatten! Jag har ätit några skivor skinka då jag saknat mat för mycket...En varning bara: Det ger mersmak

    Lycka till nu allihopa! *Peppkramar*

Svar på tråden Pulverdiet