• karma30

    Pulverdiet

    Hittade min stegräknare....Ska använda den idag för att se hur lite jag rör på mig Måste ju motionera lite oxå....säger latmasken...

  • karma30

    Du kanske inte har så mycket att gå ner? Ett annat tips är att inte väga dig varje dag utan en gång/vecka, det är då du ser de riktiga resultaten...Och det jag tjatar om: drick vatten!


    yatsy skrev 2008-02-19 09:18:29 följande:
    hej på er :) Jag är inne på dag 9... men dom sista 2 dagarna gick jag ner 1 hg :( och från igår till idag oxå bara 1 hg. vad har hänt tro?
  • karma30

    Runt tre dagar har jag hört...om allt du gjorde var att använda lite socker i teét har jag svårt att tro att det gör någon större skillnad...Lycka till!


    smaily skrev 2008-02-19 09:31:35 följande:
    Hej!jag började på "nytt" med ren kur igår,men det sprack redan på kvällen :( gjorde the på kvällen och la socker i utan att tänka mig för :( :(Vet någon hur långtid det tar innan man hamnar i ketos???lycka till nu alla
  • karma30

    Bra jobbat helma!!! Ett kilo minus är ju faktiskt ett helt mjölkpaket!

  • karma30

    Ja, nu kör vi så det ryker!!!

    DOLCE FAR NIENTE skrev 2008-02-19 11:40:18 följande:


    Hej allihopa jag hänger kvar här, även fast jag inte varit så duktig kan få skylla på att jag haft influensa. Men nu så ska jag ta tag i det även om snuvan sitter i lite. men idag blir dag 1. SÅ jag hoppas på positiv feed back härifrån så jag rokar detta nu. Jag är stolt över er andra som klarat er så bra, ni är min motivation och till resten nu så kommer vi igen va!?
  • karma30

    Här sviktar viljan rejält kan jag lova, jag avskyr andra och tredje dagen...Har hämtat lillen från dagis (tre år) och han har haft ett utbrott i tjugo minuter, själv har jag mens,huvudvärk från helvetet, är skittrött, grinig och vill ÄTA!!!!!! Fy sjutton säger jag bara, hur f-n ska jag orka denna dagen?????????????

    Behövde skriva av mig lite.....

  • karma30

    Vad skönt att veta att jag inte är ensam!!! Och det "lustiga" är att vi alla tre är på den HEMSKA dag 2 Känns som om jag har värsta pms:en och att laga mat och sen sitta och titta på då familjen äter är ju LITE jobbigt (ironisk, jag????) Där sitter man med sin modifast och tänker "åhhh vad MÄTT jag är!!!!"...suck. Klarar jag av kvällen är jag supernöjd...Wish me luck
    Peppkramar till alla oss som kämpar!!!!


    boki skrev 2008-02-19 16:34:21 följande:
    Känner mig nästan som dig karma30, har precis varit och hämtat från dagis och handlat med mina killar (2,3år gamla).Allt såg gott ut i affären och ju mer barnen kränglade desto mer ville jag ta den där chokladkakan mm. Nu har jag precis gjort iordning lasagne och det luktar sååååå gott, men nu är det puler som gäller.. Andra dagen ska vara värst låter det som på andra och jag hoppas det stämmer :)
    [/citat]
    smaily skrev 2008-02-19 18:45:06 följande:
    [citat]
    Snart dag 2 till ende!!!! men fy...Har huvudvärk ,mens värk ,magen knorrar efter allt gott :(humöret sviker, Men det ska gå.lycka till alla, hejar på er allihop ;)
  • karma30

    Tack för de uppmuntrande orden! Jag klarade moig igenom gårdagen, men så grinig jag var igår, mamman from hell
    Idag har det varit toppen! Har haft energi och känner mig glad, UNDERBART

    Hur går det för er andra?? Hoppas att det gått lättare för er andra oxå!!


    smaily skrev 2008-02-19 22:27:14 följande:
    karma30> Jag håller tummarna för dig du är så duktig :)Jag kämpade oxå igenom matlagningen i dag (ljuva spagetti o köttfärssås) litade inte på mig själv så barnen fick sitta själva i köket och äta :) (hemska mamma )Mannen fick allt ta undan disken när han kom hem, för jag total vägrade att gå ut i köket hahahahaMen vad säger ni tjejer!!!? Kan det bli värre än så här?(hoppas inte det)
  • karma30

    Vad tyst det är här....hur har det gått för er?? Tredje dagen snart över, tack gode gud! Det har varit lättare idag, men fortfarande jobbigt att titta på familjen då de äter pommes och grillkorv

    Peppkramar tiller allihopa!

  • karma30

    Här går det helt ok, lite huvudvärk bara, får väl se till att dricka mer vatten

    smaily: Jag vet vad du menar med kvällar...Tur att pojkvännen är så stöttande!!

    boki: Måndagar är ju oxå tänkt att bli vägdag...Men jag har oxå problem att hålla mig ifrån vågen...Jag vill ju att det ska gå fort nedåt

    Grattis!!!!

    mamma 03 05 skrev 2008-02-21 08:10:27 följande:


    En vecka avklarad idag och resultatet blev........-2kg Jag är jätte nöjd med det minuset med tanke på att jag har "fuskat" en hel del, fyra middagar/luncher har jag ätit under veckan, två nyttiga och två inte alls nyttiga Imorrn ska jag ut och käka med några tjejkompisar så då blir det oxå middag, men annars så ska jag köra rent en vecka, eller ska försöka iaf.Lycka till alla andra som pulvrar, kämpa på!!
    Bra jobbat allihopa!!!
Svar på tråden Pulverdiet