• RingRing

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    Välkommen alla gamla och nya till fortsättningen!



    Här får man tycka och känna och säga vad man vill utan att det blir fel.
    Ingen här inne klandrar någon annan för dess tankar.
    Alla har vi gått igenom samma hemska öde som gjort att vi kommit hit till denna tråd...



    Men nu är det dags för våra underbara änglar däruppe att få bli storasystrar/storebröder

    Så nu kör vi så det ryker



    + PLUS ÅT OSS ALLA +



    Tidigare trådar
    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m26901686.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m29786350.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m35155057.html

    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m38102012.html


    www.familjeliv.se/Forum-10-204/m41097915.html
    BIM lista så vi har koll på varandra
    www.familjeliv.se/Forum-10-20/m41187392.html


    Du kommer alltid finnas i mammas hjärta Isak....
  • Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar
  • Melkers mamma

    Enna: välkommen till tråden, beklagar att ert lilla barn inte fick stanna!

    Ja, rädslan när det gäller ett nytt barn är stor, men längtan efter att få hålla ett levande barn i sin famn är ännu större.
    För oss är oxå rädslan stor att även nästa barn ska drabbas av det allvarliga hjärtfel som Melker hade. Läkarna tror nämligen att det kan finnas en gen som orsakar detta, men man har inte hittat den...trots denna rädsla känns det som att vi måste våga igen. Känner mig just nu som en "halv" människa.

    Annelie: roligt att "se" dig i tråden. Saknar dina kloka inlägg. Kram!

    SofiaL: Ledsen att dom konstaterat PCO. Har en kompis som har det och hon har fått veta att det brukar gå allt lättare för dem med PCO att bli gravida ju äldre man blir. (istället för tvärtom) delvis pga att man har många ägg kvar. Hoppas att det tar sig snart med hjälp av medicin. 7 ägg låter ju himla bra iaf, själv fick jag genom vul veta att jag har 3 på gång. Vi får hoppas att vi har några guldägg bland dem.

  • Ennna

    Fossing: Jag frågar, men vill du inte svara så är det ok. Hur kommer det sig att ägglossningen inte kommit igång, och hur fick du reda på det? har mensen varit igång som vanligt ändå?

  • Xweroniqa

    Ringring:
    Tack fina du för att du fortsätter hålla tråden vid liv.

    Jag har inte läst på länge så jag kommenterar bara det som skrivits här i ?Nya? tråden.

    Sapy:
    Välkommen till tråden. Här lär man känna alla snabbt. Faktiskt så tror jag att vi automatiskt känner varandra mer än våra närmaste pga vår hemska historia och öde.

    Välkommen även Ennna. Vi kände oxå redan när vi fick veta att våran Ebba var sjuk att vi ville ha ett syskon så snart det gick. Du måste tänka på att vi faktiskt gått och förberett oss både psykiskt och fysiskt från första stund på att sköta och ta hand om en bäbis och sen helt plötsligt blir det tomt. Jag kände/känner hela tiden att mina armar skriker efter att hålla ett barn och mitt hjärta längtar efter att få älska och vårda en son eller dotter.

    Välkommen till Fossing oxå. (osäker på om jag hälsat tidigare..!?)

    SofiaL:
    Ååå vad spännande, äntligen händer det lite. Nu håller jag alla tummar och tår för att ni inte behöver vänta mycket längre på ett plus. Massa kramar

    Ego:
    Känns som det är dags för mig att "på riktigt" hoppa över till Väntar-tråden, även om det fortfarande tar emot. (tror jag väntar några dagar tills vi fått provsvaren)
    Var på UL igår igen och visst bor där en vild och galen Bäbis med "sakerna" på rätt ställe. Bäbis hade växt perfekt sen förra gången och idag går jag in i vecka 16. Tiden har gått otroligt fort. Nu har det kommit så många fina Nya Mammor hit till tråden så man får väl lämna lite plats..*ler* Jag hoppas ni Mammor finner allt det stöd och alla vettiga svar som jag gjort här. Utan denna sida vetti Tusan vad jag gjort. Har ju trots allt varit med här sen i Augusti, ingen jättelång tid till skillnad från vissa andra.. Jag hoppas så innerligt att ni hinner över till Väntar-tråden innan jag får lämna den förhoppningsvis utan att komma tillbaka hit... Fortsätt kämpa våra änglar förtjänar Många syskon. Tack Finaste Bästaste Alla Ni.

    Ps. Blir nog svårt att hålla sig borta helt, så nån kommentar emellanåt dyker nog upp..

  • Malin F

    Xweroniqa: Va underbart att allt ser bra ut! Oj redan v.16! Tänk va tiden går... Kommer sakna dig här Ska skynda mig till vänta tråden... Kram o lycka till på vägen...{#lang_emotions_flower}


    ~Cornelia~ängeln Vide~
  • SofiaL

    Xweroniqa; Tiden har gått jätte fort! Kommer oxå sakna dig här Du kommer alltid med fina upplyftande kommentarer! Hoppas att få följa efter dig snart.. Massa kramar och all lycka!

  • Fossing
    Ennna skrev 2009-05-05 23:01:56 följande:
    Fossing: Jag frågar, men vill du inte svara så är det ok. Hur kommer det sig att ägglossningen inte kommit igång, och hur fick du reda på det? har mensen varit igång som vanligt ändå?
    Jag har alltid haft långa cykler (40dgr) och när vi försökte få Thea fick jag aldrig postivit ÄLtest. När det började närma sig ett års försök gick jag till gyn. De tog ett blodprov som visade att jag inte hade haft ägglossning, fråga mig inte hur det fungerar . Hade halt iden regelbunden mens. Detta var i oktober så vi fick en tid för utredning i början av januari. Ungefär samtidigt gick jag till en zonterapeut och helt plötsligt fungerade det, utredningstiden blev ett tidigt vul.
    Vet inte vad som hände..

    Nu har jag varit tillbaka hos zonterapeuten och redan fått ägglossning trots att det "bara" är 4veckor sedan jag födde min ängel..
    ~Thea 22/9 2006 ~ Ängeln Love 8/4 2009~
  • piglet 76

    Enna o Sapy: Grattis till era små! Beklagar så att dem inte fick stanna.

    Sofia: Bra, det är absolut inte ditt fel att kroppen inte riktigt e som den ska.

    Ego: Håller mig oxå i bakgrunden


    Kommer alltid att fattas en i vår familj
  • smultronrt
    Xweroniqa skrev 2009-05-06 09:32:49 följande:
    SofiaL: Ååå vad spännande, äntligen händer det lite. Nu håller jag alla tummar och tår för att ni inte behöver vänta mycket längre på ett plus. Massa kramarEgo:Känns som det är dags för mig att "på riktigt" hoppa över till Väntar-tråden, även om det fortfarande tar emot. (tror jag väntar några dagar tills vi fått provsvaren)Var på UL igår igen och visst bor där en vild och galen Bäbis med "sakerna" på rätt ställe. Bäbis hade växt perfekt sen förra gången och idag går jag in i vecka 16. Tiden har gått otroligt fort. Nu har det kommit så många fina Nya Mammor hit till tråden så man får väl lämna lite plats..*ler* Jag hoppas ni Mammor finner allt det stöd och alla vettiga svar som jag gjort här. Utan denna sida vetti Tusan vad jag gjort. Har ju trots allt varit med här sen i Augusti, ingen jättelång tid till skillnad från vissa andra.. Jag hoppas så innerligt att ni hinner över till Väntar-tråden innan jag får lämna den förhoppningsvis utan att komma tillbaka hit... Fortsätt kämpa våra änglar förtjänar Många syskon. Tack Finaste Bästaste Alla Ni.Ps. Blir nog svårt att hålla sig borta helt, så nån kommentar emellanåt dyker nog upp..
    Vad fint du skriver. Jag viste inte att du var gravid. eller så har jag förträngt det.. Skickar i alla fall en stor Grattis kram och hoppas allt går bra för dig och magen..

    I dag är det 6 maj och mitt egentliga BF.. urs vad jag önskar att jag fortfarnade hade Robin i min mage. Att jag som alla andra fick klaga över att jag ska behöva gå över tiden och att jag igen fick hålla i min vackra dotter.. Vem vill gå över tiden. Jag vill det och jag är säker på att alla här hade velat hålla kvar sina bebisar i magen ett bra tag till.. Om inte för att behålla barnen så bara för att få känna deras närhet ett tag till..

    Styrke kramar till all..

    Saknar Robin massor idag
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • Ayla sthlm

    Xweroniqa; hoppas oxå att vi syns i väntar tråden...
    du får jättegärna titta till oss lite då och då så vi vet att allt är ok med dig.
    Kommer även att fortsätta läsa din blogg.

  • Tummeliten07

    Vännen önskar dig lycka till! Du är alltid välkommen hit - det vet du! *kram*


    Xweroniqa skrev 2009-05-06 09:32:49 följande:
    Ringring:Tack fina du för att du fortsätter hålla tråden vid liv. Jag har inte läst på länge så jag kommenterar bara det som skrivits här i ?Nya? tråden. Sapy:Välkommen till tråden. Här lär man känna alla snabbt. Faktiskt så tror jag att vi automatiskt känner varandra mer än våra närmaste pga vår hemska historia och öde.Välkommen även Ennna. Vi kände oxå redan när vi fick veta att våran Ebba var sjuk att vi ville ha ett syskon så snart det gick. Du måste tänka på att vi faktiskt gått och förberett oss både psykiskt och fysiskt från första stund på att sköta och ta hand om en bäbis och sen helt plötsligt blir det tomt. Jag kände/känner hela tiden att mina armar skriker efter att hålla ett barn och mitt hjärta längtar efter att få älska och vårda en son eller dotter.Välkommen till Fossing oxå. (osäker på om jag hälsat tidigare..!?)SofiaL: Ååå vad spännande, äntligen händer det lite. Nu håller jag alla tummar och tår för att ni inte behöver vänta mycket längre på ett plus. Massa kramarEgo:Känns som det är dags för mig att "på riktigt" hoppa över till Väntar-tråden, även om det fortfarande tar emot. (tror jag väntar några dagar tills vi fått provsvaren)Var på UL igår igen och visst bor där en vild och galen Bäbis med "sakerna" på rätt ställe. Bäbis hade växt perfekt sen förra gången och idag går jag in i vecka 16. Tiden har gått otroligt fort. Nu har det kommit så många fina Nya Mammor hit till tråden så man får väl lämna lite plats..*ler* Jag hoppas ni Mammor finner allt det stöd och alla vettiga svar som jag gjort här. Utan denna sida vetti Tusan vad jag gjort. Har ju trots allt varit med här sen i Augusti, ingen jättelång tid till skillnad från vissa andra.. Jag hoppas så innerligt att ni hinner över till Väntar-tråden innan jag får lämna den förhoppningsvis utan att komma tillbaka hit... Fortsätt kämpa våra änglar förtjänar Många syskon. Tack Finaste Bästaste Alla Ni.Ps. Blir nog svårt att hålla sig borta helt, så nån kommentar emellanåt dyker nog upp..
Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar