• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Det här med trådiga flytningar under äl-perioden, ska trådarna vara synliga eller hur ska man veta att det är trådar i flytningarna?

  • Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?
  • anirahtak

    Spartacus--> Det låter som att din kropp försökt släppa ett ägg men av någon anledning inte lyckats, och därför har den försökt flera gånger om när den inte lyckats.. Vet inte vad det beror på att den inte tycker att det är läge..men spontant kan jag komma på stress, alkohol eller liknande..:)

    Eller så är det våra kroppar som är knasiga..som de oftast verkar vara nuförtiden när man väl bestämt sig för att försöka bli med barn..:)

  • Jojsie

    jag har haft precis som dig Tessie80. sist var det 27 dgr emellan men gått upp mot 35. Mina stickor ger inte heller utslag så jag är rädd för att jag inte har ÄL.
    Men som du säger kan den kanske varit väldigt tidig, tyckte att jag hade den redan på dag 8 el nåt, men det känns ju märkligt.
    tappar så lätt hoppet om ett syskon, men vi får väl sexa på varannan dag hela månaden istället så man kanske kan pricka rätt ngn gång. mannen blir iallafall glad :)
    Lycka till!!!

  • Tessie80
    Jojsie skrev 2009-05-27 20:12:55 följande:
    jag har haft precis som dig Tessie80. sist var det 27 dgr emellan men gått upp mot 35. Mina stickor ger inte heller utslag så jag är rädd för att jag inte har ÄL. Men som du säger kan den kanske varit väldigt tidig, tyckte att jag hade den redan på dag 8 el nåt, men det känns ju märkligt. tappar så lätt hoppet om ett syskon, men vi får väl sexa på varannan dag hela månaden istället så man kanske kan pricka rätt ngn gång. mannen blir iallafall glad :) Lycka till!!!
    Ja, så sa vi med! Att den här månaden kör vi på varannan dag och hoppas på det bästa. Dock så är man ju inte sugen jämt "varannan dag". Nu är det dock bara att gilla läget eftersom jag kanske tror att jag har äl nu.
  • browniieee

    ahh intressant tråd... jag brukar också känna på tappen... men nu vet jag varken ut eller in. jag har haft 3 st MA:n på raken och väntar på min mens men vet inte när den kommer. Har kännt på tappen ett par dagar nu men det rä lite svårt att känna efter då jag "tappat" det känns det som. Hur hårt är hårt, hur mjukt är mjuk och hur högt/lågt är högt/lågt?
    Tycker mina flytningar luktar lite granna, jag har gjort 5 ÄL test som varit extremt svaga och jag har kännt på tappen samt analyserat mina flytningar... Vill ha min mens nuuuuu så vi kan börja försöka igen....!

  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-05-27 20:32:05 följande:
    ahh intressant tråd... jag brukar också känna på tappen... men nu vet jag varken ut eller in. jag har haft 3 st MA:n på raken och väntar på min mens men vet inte när den kommer. Har kännt på tappen ett par dagar nu men det rä lite svårt att känna efter då jag "tappat" det känns det som. Hur hårt är hårt, hur mjukt är mjuk och hur högt/lågt är högt/lågt? Tycker mina flytningar luktar lite granna, jag har gjort 5 ÄL test som varit extremt svaga och jag har kännt på tappen samt analyserat mina flytningar... Vill ha min mens nuuuuu så vi kan börja försöka igen....!
    Vad säger flytningarna då?

    Här står det hur tappen ska vara, det står dock på danska eller norska... www.pernille.info/livmortappen.htm

    Här står det hur sekretet ska vara.
    www.pernille.info/cervixsekret.htm
  • Tessie80
    sjöberg75 skrev 2009-05-27 22:21:17 följande:
    Tessie80: Vad gör du uppe?? Du skulle ju hoppa på din man...
    Haha, just det! Jag är inte så sugen men har väl inget att välja på, haha! Ska bege mig snart.
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-05-27 21:03:09 följande:
    Vad säger flytningarna då? Här står det hur tappen ska vara, det står dock på danska eller norska... www.pernille.info/livmortappen.htmHär står det hur sekretet ska vara.www.pernille.info/cervixsekret.htm
    jag fattar knappt vad som står.. mina flytningar har aldrig varit så trådiga ändå jag vet att när jag varit gravid (vid de 2 senaste MA:n i alla fall som jag la märke till) så blev flytningarna krämiga och korniga....

    Men jag har goda nyheter.. Tyckte jag kände lite aktivitet i tjejmagen igår och tänkte att mensen kanske var på väg... kom inte på hela dagen så på kvällen vid 22.20 tog jag ett nytt ÄL test och teststrecket började bli starkare. Idag testade jag igen kl 10.25 och nu är det starkare än kontrollstrecket. YIPPIIIE!!
    Sexade till det igår, lite imorse också (trots att han inte kom, den jäveln!) och ska nog få till den en eller två gånger till idag samt imorgon borde kanske göra NÅGOT tycker man *fniss*
    Men jag ska försöka ställa in mig på spökstreck så jag inte blir besviken när mensen väl dyker upp... Det var ju inte menat att jag skulle testa med ÄL stickor denna månaden utan blev bara slumpmässigt ugår kväll, annars hade man ju sett till att vara aktiv ett tag innan också
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-05-28 13:36:21 följande:
    jag fattar knappt vad som står.. mina flytningar har aldrig varit så trådiga ändå jag vet att när jag varit gravid (vid de 2 senaste MA:n i alla fall som jag la märke till) så blev flytningarna krämiga och korniga.... Men jag har goda nyheter.. Tyckte jag kände lite aktivitet i tjejmagen igår och tänkte att mensen kanske var på väg... kom inte på hela dagen så på kvällen vid 22.20 tog jag ett nytt ÄL test och teststrecket började bli starkare. Idag testade jag igen kl 10.25 och nu är det starkare än kontrollstrecket. YIPPIIIE!! Sexade till det igår, lite imorse också (trots att han inte kom, den jäveln!) och ska nog få till den en eller två gånger till idag samt imorgon borde kanske göra NÅGOT tycker man *fniss* Men jag ska försöka ställa in mig på spökstreck så jag inte blir besviken när mensen väl dyker upp... Det var ju inte menat att jag skulle testa med ÄL stickor denna månaden utan blev bara slumpmässigt ugår kväll, annars hade man ju sett till att vara aktiv ett tag innan också
    Du ska, vad jag förstår det som, sticka in fingret och kolla på sekretet som du får med dig ut på fingret. Alltså det som är runt tappen.
    Va kul att du fått utslag på stickan! Det har aldrig jag fått. Hur känner du då? Jag tänkte eftersom jag misstänker äl men jag har inte fått något utslag, så då kan jag ju jämföra med dig.
  • browniieee
    Tessie80 skrev 2009-05-28 13:51:58 följande:
    Du ska, vad jag förstår det som, sticka in fingret och kolla på sekretet som du får med dig ut på fingret. Alltså det som är runt tappen. Va kul att du fått utslag på stickan! Det har aldrig jag fått. Hur känner du då? Jag tänkte eftersom jag misstänker äl men jag har inte fått något utslag, så då kan jag ju jämföra med dig.
    hehe jo DET vet jag och så har jag gjort tidigare också, UTAN att ha läst det någonstans men förstår inte hur vissa kan få slemhögar med flytningar (sorry för den äckliga beskrivningen) som trådar sig osv...
    Det känns i äggstockarna att det ömmar lite faktiskt, därmed min misstanke igår om att nått var på G... Idag känns det lite mer och lite längre... förhoppningsvis kanske vi plusar ihop i mitten på juni om vi har väldigt tur
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?