• Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8
  • lille08

    Här är det också varmt idag. Kvavt och klibbigt ute, känns som det skulle kunna bli åska. Vi har varit iväg en sväng på stranden nu. Det var riktigt skönt där. Det fläktade och barnen lekte. Men sen blev William trött och jag hade inte med vagnen, så vi åkte hem. Lagom hemma var han övertrött, så det är först nu som han kom till ro och lyckades somna.

    På stranden

    Han har blivit mycket svårare att få att somna nu det sista. Han snurrar, sätter sig, kryper runt, kör fast benen i spjälorna på sängen, tjoar och babblar. Så det är svårt för honom att komma till ro. Vi som är bortskämda med att det annars bara är att lägga honom så somnar han!


  • Hallonsocka

    Urk! Nu är jag helt slut. Sedan senaste inlägget blev det ytterligare en 2timmes promenad. Mina fötter är helt slut och lika så jag känner jag nu då jag ligger i soffan. M har precis fått mat och jag har gjort min mat också, men pallar inte att äta den varm utan måste vänta tills det kallnat :-P
    Skönt att det blir svalare imorgon, eller hur var det, var det torsdag som skulle bli svalare? Öh, nån dag skulle det bli närmare tretti här.

    Jag är i vart fall helt slut och önskar bara att M fick för sig att somna

    KaOl: Åh vilken rolig present! Jag vill också ha en :-/ Funderar på typ en på lilla My med min Mys födelse datum eller klockslaget hon föddes under. Fast jag vet inte alls. :-P

  • Vilda Tiger

    Luz
    Ska bli kul att se bilder på tatoon sedan!

    KaOL
    Fniss.... jag undrade just hur man sliter PÅ sig kläder. Låter som en skön promenad.

    Hallon
    Duktiga ni! Bra att röra sig, och man ska ju njuta då vädret är så fint. Jag har gått på stan med mina syskonbarn, jag, bara inomhus. Men sedan blev det en promenix från tåget och hem till Marcus föräldrar för att hämta Lyckeli där iaf.

    Rimfo
    Jovisst! Men ska jag göra en tråd där vi själva skriver in oss i listan då eller? Det är nog smidigast... Jag fixar.

  • Melva

    Nu har jag också hittat hit. Orkar inte skriva det vi gjort idag, ni får läsa här; mamma-monika.blogspot.com.

    Nu ska vi allafall fixa käk (pastasallad från igår, varför göra det jobbigt för sig ) och sen ska jag slappa! Makens läggkväll ikväll .

  • goshheidi

    Å här har ni mig :) Idag har vi haft besök och F fick leka med en liten tjej som var ca 2,5 år. Det var så roligt att se dem tillsammans. Det riktigt lyste i F:s ögon när han märkte att någon var intresserad utav alla hans leksaker och när han fick leka med någon närmare hans ålder..... Längtan efter ett syskon fördubblades alltså ytterligare....

  • goshheidi

    Vilken härlig dag ni verkar ha haft på Liseberg! Bilden där gullungarna sitter i stolen är för bedårande!

  • Lina S

    Har varit och tagit ett kvällsdopp innan, gud vad det var skönt i vattnet. Det var en bit över 20 grader!

    Nu ska jag göra rabarberchutney, har fått massa rabarber av en kompis!

    Sen får jag cykla en halvtimme, blää, men det är bara att bita ihop!


    Sam och Elliot - världens finaste killar
  • luzorsus

    Lina S skrev 2009-06-30 20:06:09 följande:


    Har varit och tagit ett kvällsdopp innan, gud vad det var skönt i vattnet. Det var en bit över 20 grader! Nu ska jag göra rabarberchutney, har fått massa rabarber av en kompis! Sen får jag cykla en halvtimme, blää, men det är bara att bita ihop!
    recept? Vad serverar man det till?
  • Melva

    Åh, jag är helt mör i kroppen. Har nog gått för mycket dom senaste dagarna. Nu är det ett pass på motionscykeln som väntar, sen blir det faktiskt lite glass .
    Men jag känner inte alls för att träna ikväll, men om jag gör det när det tar emot så blir det lättare sen ju.

    Och jag är så glad över att äntligen kunna göra något utan att känna att nerverna kommer i kläm i ryggslutet.

    Jag tog ett gott bad förut, men jag får väl bada igen .

    Det har varit varmt och hett hela dagen, men nu till kvällen så kom det åska och regn. Välbehövligt.

    Kom på förut att A kanske är grinig för att han inte riktigt klarar av vällingen (den från 1 år alltså). Ska köpa 8-månadersvällingen imorgon igen och prova med den igen. Han har ju faktiskt inte bajsat som han brukar.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8