• Karalove

    Ta inte vaccinet!

    Vaccinering mot svininfluensa kan skada din hälsa allvarligt. Det finns inga tecken på att svininfluensan har utvecklats till en pandemi eller att den är i närheten så farlig som den framställs i media. Vaccinet säljs till svenska landsting av ett företag som heter GlaxoSmithKline som är känt för sin korruption och hänsynslösa metoder samt att de fullständigt ignorerar effekterna av vaccinerna och andra mediciner som de tjänar enorma summor på.

    Vaccinet är otestat, giftigt och extremt farligt för det mänskliga immunförsvaret. Ta det inte. Eller om du inte tror på vad som står i den här texten: ta åtminstone reda på den andra sidan av saken innan du tar ett beslut som kommer att påverka resten av ditt liv.

    Det här med svininfluensa är inget nytt. 1976 varnade media och myndigheter i USA om svininfluensan och man blåste upp det till orimliga proportioner och sa att det skulle bli en pandemi om inte alla vaccinerade sig. Många gjorde det. Efteråt stämde 4000 amerikaner läkemedelsföretagen på biljoner p.ga. skadorna det orsakade. Skadorna var ofta neurologiska som i vissa fall ledde till förlamning. Ändå var dessa 4000 bara de som gick så långt som att stämma. Mörkertalet för skadorna kan man bara gissa sig till.

    www.alliansupproret.se/2009/07/10/svininfluensan-1976-folk-blev-sjuka-av-vaccinet/
    Jag hörde på p3 häromdan (skrivet den 16e juli) att man först vill vaccinera människor som är sjuka och gravida kvinnor. Vaccin är olika gifter som sätter igång immunförsvaret. I många vacciner finns det kvicksilver, formaldehyd, djurproteiner (orsakar infektioner) och ämnen som kommer från aborterade foster. Min åsikt är att vaccin i över huvudtaget är skadligt och inte skyddar utan gör människor sjuka, men om en människa redan är sjuk och hennes immunförsvar redan försvagat och man under den perioden får ett vaccin kan det sluta i katastrof och foster är mycket känsliga för kemiska attacker. Det betyder inte att det är säkert att ta vaccinet om du är frisk!

    Vaccinet de tänker använda i den här massvaccineringen heter pandemrix. När jag skrev den här texten hade det inte gått igenom regeringens kontroller och därför var de stammar man skulle tillsätta det inte bestämda, eller snarare inte officiella ännu. Däremot fick jag reda på innehållet i prototypvaccinet när jag ringde till GlaxoSmithKline:

    Skvalen (10,6 mg)
    DL alfa tokoferol (11,86 mg)
    Polysorbat80 (4,85 mg)
    Stammar odlade i ägg

    Hjälpämnen:
    Polysorbat 80
    Octosynol10
    Tiomersal (5 mkr)
    Natriumklorid
    Dinatriumvätefosfat
    Kaliumvätefosfat
    Kaliumklorid

    Emulsion:
    Natriumklorid
    Dinatriumvätefosfat
    Kaliumdivätefosfat
    Kaliumklorid

    Jag vet inte vad alla de här ämnena betyder och vad de har för biverkningar, men några känner jag igen. Tiomersal t.ex. är en form av kvicksilver. I många år har människor som drabbats av biverkningar av vaccin som innehåller kvicksilver försökt att göra sig hörda på grund av skadorna de har fått. Kvicksilver är ett gift som det inte finns något acceptabelt gränsvärde för. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.
    www.kvicksilver.org
    Kemikalierna som bildar tiomersal är dödliga och orsakar cancer, hjärn och leverskador. Fosfater kväver alla former av vattenlevande djur och återfinns vanligast bland diskmedel för diskmaskiner och tvättmedel. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.

    På produktresumen för pandemrix (www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-PI-sv.pdf) står det:
    ? Tidigare händelse av en anafylaktisk (dvs livshotande) reaktion mot någon av de ingående komponenterna i vaccinet eller spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat). I en pandemisk situation kan det emellertid vara lämpligt att ändå ge vaccinet, förutsatt att utrustning för återupplivning finns omedelbart tillgänglig om behov uppstår.?

    Tänk själv.

    globalresearch.ca/index.php&aid=14370
    www.infowars.com/brits-tell-goons-with-needles-to-stick-it-where-the-sun-dont-shine/



    www.infowars.com/journalist-fired-over-flu-pandemic-lawsuit/
    www.klokast.se/siem/Phillips.html

    (Skrivet av Sara Henrysson, sarahenrysson@ymail.com)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-17 13:01
    Jag hade fel om pandemi, efter som det är en influensa som finns globalt så är det per definition det. Jag ber om ursäkt för den missen, men snälla, avskriv inte allt jag säger för det utan ta reda på information om vaccinet och svininfluensan själva... inte bara från officiella källor och WHO. Det finns en annan sida av den här saken. Jag vet att jag inte verkar seriös för er, men jag vill bara varna er. Sedan är det upp till er. Tack för era svar.

  • Svar på tråden Ta inte vaccinet!
  • MmedM
    Monismonis skrev 2009-07-17 18:38:52 följande:
    MmedM: det var ju en jättebra länk. Där bekräftades det som jag försökte skriva för några sidor sen:Varför ska man vaccinera sig om influensan inte är så farlig?Det är viktigt att så många som möjligt, helst alla, vaccinerar sig. Detta för att skydda dem som riskerar att bli svårt sjuka, och dem som av olika anledningar inte kan vaccineras. Om många vaccinerar sig ökar också möjligheterna att hålla igång viktiga verksamheter i samhället, till exempel sjukvård, kommunikationer, skolor och energiförsörjning.
    Ja, det har jag aldrigt sagt emot. Jag skrev ju själv något liknande. MEN att skrämma upp folk och sprida rykten om att en massa människor ska dö är ju inte så bra. Bättre att använda ovanstående motivering för vaccination i så fall.
  • Monismonis

    The one remarkable thing about the people who are dying this time is that there haven?t been a lot of elderly people among them. That was noted in early reports from Mexico, and it raised some interest then, and that seems to be true in the United States now, too. All the people who have died whom I have heard about seem to be younger than 55.

    Visserligen från slutet av maj dock...

    news.medill.northwestern.edu/chicago/news.aspx

  • MmedM
    Monismonis skrev 2009-07-17 18:44:08 följande:
    The one remarkable thing about the people who are dying this time is that there haven?t been a lot of elderly people among them. That was noted in early reports from Mexico, and it raised some interest then, and that seems to be true in the United States now, too. All the people who have died whom I have heard about seem to be younger than 55.Visserligen från slutet av maj dock... news.medill.northwestern.edu/chicago/news.asp...
    Ja, eftersom äldre inte DRABBAS särskilt ofta av svininfluensan är det ju inte konstigt att de inte DÖR. Eller hur? I maj hade man ju ännu inte kartlagt vilka grupper som drabbades oftast.

    Som sagt, om du tittar på källor som är nyare har man kommit fram till att riskgrupperna är de som har:

    ? Kronisk lungsjukdom

    ? Kronisk hjärt-kärlsjukdom

    ? Svårinställd diabetes

    ? Nedsatt immunförsvar

    ? Neuromuskulära sjukdomar

    ? Hiv

    ? Är gravida

    ? Barn med vissa kroniska sjukdomar och utvecklingsstörningar

    ? Barn under två år
  • Pirog
    Monismonis skrev 2009-07-17 18:38:52 följande:
    MmedM: det var ju en jättebra länk. Där bekräftades det som jag försökte skriva för några sidor sen:Varför ska man vaccinera sig om influensan inte är så farlig?Det är viktigt att så många som möjligt, helst alla, vaccinerar sig. Detta för att skydda dem som riskerar att bli svårt sjuka, och dem som av olika anledningar inte kan vaccineras. Om många vaccinerar sig ökar också möjligheterna att hålla igång viktiga verksamheter i samhället, till exempel sjukvård, kommunikationer, skolor och energiförsörjning.
    Obs! vaccinet är nytt och inte tillräckligt testat, massvaccinationen är till för ekonomin alltså att landet stannar upp om alla blir sjuka, inte för att rädda de eventuella 0,5 procent som dödligheten ligger på.Mitt största ansvar är för mina barn och om de inte får vaccineras pga osäkert vaccin anser jag att vaccinet inte är tillräckligt testat för oss andra heller
  • Monismonis

    "The data show that the vast majority of cases of severe pneumonia and deaths occurred among those ages between 5 and 59, which is atypical when compared with the age pattern supported by seasonal flu," says Chowell-Puente. "If resources or vaccine supplies are limited, focusing prevention efforts on these age classes must be considered."

    www.sciencedaily.com/releases/2009/06/090629200800.htm

  • Monismonis
    MmedM skrev 2009-07-17 18:47:01 följande:
    Ja, eftersom äldre inte DRABBAS särskilt ofta av svininfluensan är det ju inte konstigt att de inte DÖR. Eller hur?
    Ja, det verkar rimligt.
  • VulgusProfanum

    "Är den nya influensan, Influensa A (H1N1) i likhet med andra influensor, farligast för de yngsta och de äldsta? Det tycks ju vara andra åldersgrupper som drabbats i Mexiko.


    Än så länge är underlaget om den nya influensan alltför litet för att vi ska kunna säga något säkert om vilka åldersgrupper som riskerar att drabbas hårdare än andra. #36


    Källa: Socialstyrelsen, Smittskyddsinstitutet"


     


     


    Vad är speciellt med den nya influensan?


     


    Den nya influensan A (H1N1) har en genetisk sammansättning som man inte sett förut och den kan spridas mellan människor. Eftersom det är en ny variant av viruset har ingen haft just denna influensa tidigare och därmed är troligtvis ingen immun. Detta kan betyda att vem som helst kan drabbas av den nya influensan om de utsätts för smitta. Det är därför som Världshälsoorganisationen WHO och de svenska myndigheterna har höjt sin beredskap och bevakar den pågående smittspridningen.



    #2


    Källa: Socialstyrelsen, Smittskyddsinstitutet


     


     


    Jag har god hälsa, behöver jag verkligen vaccinera mig?



     


    Ja, det viktigt att så många som möjligt vaccinerar sig för att minska smittspridningen i samhället så mycket som möjligt.
    Även om influensan ger milda symtom hos de flesta, kan den orsaka allvarliga konsekvenser i samhället om många blir sjuka samtidigt. De flesta som blir sjuka i influensa A (H1N1) idag får milda symtom men vi vet inte om viruset kommer att förändras framöver så att de som smittas blir sjukare.



    #173


    Källa: Socialstyrelsen


     


     


    "Blir alla som smittas sjuka?


     


    Vid vanlig influensa blir de flesta som smittas sjuka. Symtomen kan dock variera från relativt milda förkylningssymtom till mer typisk influensa. En liten andel får allvarlig influensa som kräver sjukhusvård och en del kan bli smittade utan att få några symtom alls. Studier har visat att ju mer virus som produceras i kroppen desto sjukare blir man. Vi vet inte ännu hur fördelningen mellan de olika sjukdomsbilderna är för den nya influensan A(H1N1), men de senaste dagarnas utveckling talar för att den nya influensan ger ganska milda symtom hos många av de smittade.  



    #37


    Källa: Socialstyrelsen, Smittskyddsinstitutet!


     


    Bra länk till svar på frågor gällande svininfluensan.


    www.krisinformation.se/web/Pages/Faq/ShowFaqsByGroup____31122.aspx

     




    Yellow and brown, blue as the sky, red as my blood, green as your eye
  • MmedM

    Jag kan utveckla mitt svar ytterligare. Både yngre och äldre kan ju tillhöra riskgrupperna, diabetes, lungsjukdomar, HIV osv. Det är dessa som löper större risk att drabbas allvarligt. Eftersom denna svininfluensa (till skillnad mot de "vanliga" influensorna) drabbar yngre oftare än äldre är det fullt möjligt att den är dödligare för yngre.

    MEN om man då drar slutsatsen att man löper större risk att DÖ för att man är yngre är man ute och cyklar. Sålänge man i övrigt är frisk spelar det ingen roll, det är fortfarande de i RISKGRUPPEN som löper störst risk (även om den inte är stor!)

  • Monismonis
    MmedM skrev 2009-07-17 18:52:31 följande:
    Jag kan utveckla mitt svar ytterligare. Både yngre och äldre kan ju tillhöra riskgrupperna, diabetes, lungsjukdomar, HIV osv. Det är dessa som löper större risk att drabbas allvarligt. Eftersom denna svininfluensa (till skillnad mot de "vanliga" influensorna) drabbar yngre oftare än äldre är det fullt möjligt att den är dödligare för yngre. MEN om man då drar slutsatsen att man löper större risk att DÖ för att man är yngre är man ute och cyklar. Sålänge man i övrigt är frisk spelar det ingen roll, det är fortfarande de i RISKGRUPPEN som löper störst risk (även om den inte är stor!)
    Okej, då säger vi så.
  • VulgusProfanum
    MmedM skrev 2009-07-17 18:52:31 följande:
    Jag kan utveckla mitt svar ytterligare. Både yngre och äldre kan ju tillhöra riskgrupperna, diabetes, lungsjukdomar, HIV osv. Det är dessa som löper större risk att drabbas allvarligt. Eftersom denna svininfluensa (till skillnad mot de "vanliga" influensorna) drabbar yngre oftare än äldre är det fullt möjligt att den är dödligare för yngre. MEN om man då drar slutsatsen att man löper större risk att DÖ för att man är yngre är man ute och cyklar. Sålänge man i övrigt är frisk spelar det ingen roll, det är fortfarande de i RISKGRUPPEN som löper störst risk (även om den inte är stor!)
    Riskgrupper har ju redan från början ett underläge i och med att de ju de fakto har en grundsjukdom som kan förvärra tillståndet.
    Yellow and brown, blue as the sky, red as my blood, green as your eye
Svar på tråden Ta inte vaccinet!