• Karalove

    Ta inte vaccinet!

    Vaccinering mot svininfluensa kan skada din hälsa allvarligt. Det finns inga tecken på att svininfluensan har utvecklats till en pandemi eller att den är i närheten så farlig som den framställs i media. Vaccinet säljs till svenska landsting av ett företag som heter GlaxoSmithKline som är känt för sin korruption och hänsynslösa metoder samt att de fullständigt ignorerar effekterna av vaccinerna och andra mediciner som de tjänar enorma summor på.

    Vaccinet är otestat, giftigt och extremt farligt för det mänskliga immunförsvaret. Ta det inte. Eller om du inte tror på vad som står i den här texten: ta åtminstone reda på den andra sidan av saken innan du tar ett beslut som kommer att påverka resten av ditt liv.

    Det här med svininfluensa är inget nytt. 1976 varnade media och myndigheter i USA om svininfluensan och man blåste upp det till orimliga proportioner och sa att det skulle bli en pandemi om inte alla vaccinerade sig. Många gjorde det. Efteråt stämde 4000 amerikaner läkemedelsföretagen på biljoner p.ga. skadorna det orsakade. Skadorna var ofta neurologiska som i vissa fall ledde till förlamning. Ändå var dessa 4000 bara de som gick så långt som att stämma. Mörkertalet för skadorna kan man bara gissa sig till.

    www.alliansupproret.se/2009/07/10/svininfluensan-1976-folk-blev-sjuka-av-vaccinet/
    Jag hörde på p3 häromdan (skrivet den 16e juli) att man först vill vaccinera människor som är sjuka och gravida kvinnor. Vaccin är olika gifter som sätter igång immunförsvaret. I många vacciner finns det kvicksilver, formaldehyd, djurproteiner (orsakar infektioner) och ämnen som kommer från aborterade foster. Min åsikt är att vaccin i över huvudtaget är skadligt och inte skyddar utan gör människor sjuka, men om en människa redan är sjuk och hennes immunförsvar redan försvagat och man under den perioden får ett vaccin kan det sluta i katastrof och foster är mycket känsliga för kemiska attacker. Det betyder inte att det är säkert att ta vaccinet om du är frisk!

    Vaccinet de tänker använda i den här massvaccineringen heter pandemrix. När jag skrev den här texten hade det inte gått igenom regeringens kontroller och därför var de stammar man skulle tillsätta det inte bestämda, eller snarare inte officiella ännu. Däremot fick jag reda på innehållet i prototypvaccinet när jag ringde till GlaxoSmithKline:

    Skvalen (10,6 mg)
    DL alfa tokoferol (11,86 mg)
    Polysorbat80 (4,85 mg)
    Stammar odlade i ägg

    Hjälpämnen:
    Polysorbat 80
    Octosynol10
    Tiomersal (5 mkr)
    Natriumklorid
    Dinatriumvätefosfat
    Kaliumvätefosfat
    Kaliumklorid

    Emulsion:
    Natriumklorid
    Dinatriumvätefosfat
    Kaliumdivätefosfat
    Kaliumklorid

    Jag vet inte vad alla de här ämnena betyder och vad de har för biverkningar, men några känner jag igen. Tiomersal t.ex. är en form av kvicksilver. I många år har människor som drabbats av biverkningar av vaccin som innehåller kvicksilver försökt att göra sig hörda på grund av skadorna de har fått. Kvicksilver är ett gift som det inte finns något acceptabelt gränsvärde för. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.
    www.kvicksilver.org
    Kemikalierna som bildar tiomersal är dödliga och orsakar cancer, hjärn och leverskador. Fosfater kväver alla former av vattenlevande djur och återfinns vanligast bland diskmedel för diskmaskiner och tvättmedel. På pandemrix produktresume nämns också en rad andra ämnen som damen jag pratade med inte nämnde. Bland annat formaldehyd som är ett neurotoxin som orsakar cancer, insomnia, hosta, illamående, näsblod m.m.

    På produktresumen för pandemrix (www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-PI-sv.pdf) står det:
    ? Tidigare händelse av en anafylaktisk (dvs livshotande) reaktion mot någon av de ingående komponenterna i vaccinet eller spårrester (ägg och kycklingprotein, ovalbumin, formaldehyd, gentamicinsulfat och natriumdeoxikolat). I en pandemisk situation kan det emellertid vara lämpligt att ändå ge vaccinet, förutsatt att utrustning för återupplivning finns omedelbart tillgänglig om behov uppstår.?

    Tänk själv.

    globalresearch.ca/index.php&aid=14370
    www.infowars.com/brits-tell-goons-with-needles-to-stick-it-where-the-sun-dont-shine/



    www.infowars.com/journalist-fired-over-flu-pandemic-lawsuit/
    www.klokast.se/siem/Phillips.html

    (Skrivet av Sara Henrysson, sarahenrysson@ymail.com)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-17 13:01
    Jag hade fel om pandemi, efter som det är en influensa som finns globalt så är det per definition det. Jag ber om ursäkt för den missen, men snälla, avskriv inte allt jag säger för det utan ta reda på information om vaccinet och svininfluensan själva... inte bara från officiella källor och WHO. Det finns en annan sida av den här saken. Jag vet att jag inte verkar seriös för er, men jag vill bara varna er. Sedan är det upp till er. Tack för era svar.

  • Svar på tråden Ta inte vaccinet!
  • basil
    Starkast skrev 2009-07-17 22:31:25 följande:
    Det jag också tänker på då man inte har någon långsiktig forskning är just detta. Riskerar barn som redan drabbats av sjukdomar, att bli sämre i "övrigt" försvar så de riskerar fler kroniska sjukdomar? Ingen vet ju någonting, därför går tanken till att man utsätter barnet för mindre risk med att få sjukdomen än att få det oprövade vaccinet. Jag vill tro(hoppas) att våra, framförallt specialistläkare, vet mer än vad som kommer ut till allmänheten.
    Det är svårt att veta om jag verkligen gör det rätta för just mitt barn då vaccinet är oprövat. Det gäller att skaffa sig så pass mycket info som man kan av tillförlitliga källor för att väga för-emot vaccinering. I mitt fall finns det ingen tvekan från min sida då jag vet att influensa slår betydligt hårdare mot mitt barn om hon skulle drabbas. Ett år fick hon flunsan trots vaccinering, det vill jag inte uppleva igen om jag kan undvika det.
  • blå fisk
    lyckospeja skrev 2009-07-17 22:47:16 följande:
    blå fisk skrev 2009-07-17 22:34:16 följande:
    Ja, det kan väl hända att vaccin har olika effekter. Självklart är det inte samma ämnen i alla vaccin. Det förstår jag.Men det låter verkligen konstigt att gå ut och säga redan nu att gravida bör ta vaccin när man inte ens vet då hur olika människor i olika tillstånd reagerar på vaccinet. När de inte testat färdigt.
    Fast jag är inte övertygad om att man idag säger att gravida ska vaccineras. Jag läste idag i tidningen att det stod just att vaccinet inte är godkänt för gravida, men man hoppas att det är det i september. Däremot räknas gravida som en riskgrupp och bör kontakta sjukvården om man känner symtom och man är prioriterad att få Tamiflu, eftersom Tamiflu idag inte kommer att skrivas ut till personer som inte tillhör riskgrupper. Om man inte säkerställt att vaccinet är säkert att ge till gravida i september är jag väldigt tveksam till att man verkligen kommer att massvaccinera gravida.
  • lyckospeja

    blå fisk skrev 2009-07-17 22:51:04 följande:


    Fast jag är inte övertygad om att man idag säger att gravida ska vaccineras. Jag läste idag i tidningen att det stod just att vaccinet inte är godkänt för gravida, men man hoppas att det är det i september. Däremot räknas gravida som en riskgrupp och bör kontakta sjukvården om man känner symtom och man är prioriterad att få Tamiflu, eftersom Tamiflu idag inte kommer att skrivas ut till personer som inte tillhör riskgrupper. Om man inte säkerställt att vaccinet är säkert att ge till gravida i september är jag väldigt tveksam till att man verkligen kommer att massvaccinera gravida.
    Jaha... Har själv inte läst eller hört på radion alls om vilka som bör vaccineras osv... Det var bara såhär jag reagerade på ts, som skrev att de sa på P3 att just bl.a. gravida prioriteras.

    Det bästa antar jag är att prata med sjukvården själv om sitt eget fall. Tycker allt det här är så förbaskat luddigt!
  • blå fisk
    lyckospeja skrev 2009-07-17 22:54:37 följande:
    blå fisk skrev 2009-07-17 22:51:04 följande:
    Jaha... Har själv inte läst eller hört på radion alls om vilka som bör vaccineras osv... Det var bara såhär jag reagerade på ts, som skrev att de sa på P3 att just bl.a. gravida prioriteras.Det bästa antar jag är att prata med sjukvården själv om sitt eget fall. Tycker allt det här är så förbaskat luddigt!
    Jag tycker att TS borde skämmas som skriver en massa sörja på ett Forum som FL och skrämmer upp folk i onödan för vaccin. Naturligtvis ska man välja själv om man vill vaccinera sig och sin familj eller inte, men inte baserat på en massa skrämselpropaganda.

    Jag tycker ändå att man ska tänka så här. I Sverige så är de flesta rekommendationer när det gäller gravida snarare överförsiktiga och man varnar hellre en gång för mycket än en för lite. Att man då skulle välja att vaccinera alla gravida kvinnor med ett vaccin som inte är testat könns för mig ganska befängt faktiskt. Visst vill läkemedelsföretag tjäna pengar och Sverige som land tjänar på att minimera utbrottet av influensan, inte minst av ekonomiska skäl. Läkemedlesföretag är också väldigt rädda för att människor ska skadas av deras produkter, det kan bli riktigt dyrt och kosta mer än det smakade från början. Är vaccinet godkänt för gravida när det kommer ut på marknaden så skulle jag känna mig lugn. Dvs lugn på samma sätt som när jag tar alvedon under graviditeten.
  • Tingeling 79

    Ang vaccinering eller inte, barn som inte vaccineras riskerar att få polioo, röda hud, mässlingen, påssjuka etc ta reda på vilka följder dessa sjukdomar kan ge och ger innan ni uttalar er... Så länge de flesta barn vaccineras så är de som inte vaccineras i princip skyddade ... men så fort man slutar vaccinera barnen för att sjukdomarna inte finns då är man fel ute... de kommer så småningom tillbaka... dessutom lever vi i ett mångkulturellt land vilket gör att man träffar invandrare etc alt själv åker utomlands ... risken finns då att man smittas på så sätt pga att man låtit bli att vaccinera sina barn... Genom vaccinationsprogrammet som de flesta svenska barnen genomgår (som tur är) så är dessa sjukdomar nästintill obefintliga iaf mkt ovanliga ...

    Ang svininfluensa vaccin , tror ni på allvar att man skulle låta vaccinera en hel befolkning med ett vaccin som skulle hota männsikors hälsa så till den milda grad att man blev handikappad ???! Det vore ju jävligt korkat att slå ut en hel befolkning med ett vaccin som gör dem sjuka... ???! Visst vill lm företagen tjäna pengar det vill ju alla företag, men att anklaga dem för att göra folk sjuka medvetet är ju ganska allvarlig anklagelse ?!

    Ang var vaccinet är odlat så är det ofta i ägg eller kycklingceller som det framställs. Om man är allergisk mot ngt av delarna så kan man som det skrivits innan få en allergisk reaktion ... men det kan man få på vanliga mediciner oxå... Beredskap för en sådan allergisk reaktion finns i samband med vilken vaccination man än får...
    Man kan ju få en allergisk reaktion el anafylaktisk chock i samband med att man få antibiotika också ... så hurvida det argumentet håller är tveksamt...

    Det är tråkigt när folk som uttalar sig inte är sjukvårskunnig personal...det kan leda till att människor inte låter sig vaccineras pga era argument... det vettigaste är att ta den diskussionen med vederbörade doktor och inte på familjeliv...?!

  • lyckospeja

    blå fisk skrev 2009-07-17 23:05:27 följande:


    Är vaccinet godkänt för gravida när det kommer ut på marknaden så skulle jag känna mig lugn. Dvs lugn på samma sätt som när jag tar alvedon under graviditeten.
    Jo, om det nån gång godkänns för gravida kommer jag naturligtvis inte ha samma åsikter som jag har idag, då det inte är färdigtestat! Då kommer jag lugnt vaccinera mig.
  • blå fisk
    lyckospeja skrev 2009-07-17 23:13:02 följande:
    blå fisk skrev 2009-07-17 23:05:27 följande:
    Jo, om det nån gång godkänns för gravida kommer jag naturligtvis inte ha samma åsikter som jag har idag, då det inte är färdigtestat! Då kommer jag lugnt vaccinera mig.
    Ingen har väl heller sagt att gravida kvinnor ska vaccineras idag med ett icke- godkänt vaccin, det är nog ett missförstånd.
  • Munkakvarn

    Hur många här har testat en tyngre drog någon gång? Ni behöver inte svara jag vill bara få er att fundera. Jag tror nämligen att en omgång extecy (stavning?) kan vara farligare än att vaccinera sig. Även om vaccinet innehåller saker som kan vara skadligt så handlar det om väldigt små mängder. Kan tänka mig att en redig festrunda innehållande obehörliga substanser är betydligt farligare än att vaccinera sig.

    obs: Ren spekulation från min sida. Har inga belägg osm helst för den tanken.


  • lyckospeja

    blå fisk skrev 2009-07-17 23:15:41 följande:


    Ingen har väl heller sagt att gravida kvinnor ska vaccineras idag med ett icke- godkänt vaccin, det är nog ett missförstånd.
    Som sagt, trodde ts hade rätt info om vad de sagt på P3. Om det är godkänt för någon nu eller ej, vet jag inte. Har inte hört nåt om vaccinet+gravida nån annanstans. Därför skriver jag inget mer i denna tråd, utan tänker kolla fakta mot en riktig källa istället.
    Borde nog alla göra. Och kontakta sjukvården själv om man undrar nåt.
  • blå fisk
    Munkakvarn skrev 2009-07-17 23:21:14 följande:
    Hur många här har testat en tyngre drog någon gång? Ni behöver inte svara jag vill bara få er att fundera. Jag tror nämligen att en omgång extecy (stavning?) kan vara farligare än att vaccinera sig. Även om vaccinet innehåller saker som kan vara skadligt så handlar det om väldigt små mängder. Kan tänka mig att en redig festrunda innehållande obehörliga substanser är betydligt farligare än att vaccinera sig. obs: Ren spekulation från min sida. Har inga belägg osm helst för den tanken.
    Nu har jag inte tagit någon drog förutom alkohol, men jag har tänkt lite i liknande banor. Frågan är om de som är så rädda för vaccin äter läkemedel eller ger sina barn läkemedel och om de i så fall har lusläst innehållsförteckningen. Det mesta är farligt i tillräckligt stor dos t.o.m vatten.
Svar på tråden Ta inte vaccinet!