• Mopsan

    Epilepsitråden 9

    2små2stora skrev 2009-08-26 21:07:14 följande:
    Vad har hon för mediciner?Vi började med absenor, bytte till orfiril long (samma ämne men mer långidsverkande), gick sedan på med lamictal den var intrappad i slutet på augusti och absenor sattes in i mars samma år. Sedan körde vi med lamictal ett bra tag (2 år)utan en riktigt bra effekt. då talade jag om för doktorn att nu skiter jag i vad du gör bara du gör något.
    keppra och tegretol.
    men det är ju så man måste ju vara frisk för att kunna få rätt vård annars orkar man inte. igår sa jag till läkarna där att nånting måste göras och görs inget så tar jag av lusk ifrån medicinerna för det är bara barnplågeri som det är nu och då fick jag till att vi skulle höja absenoren sammtidigt som vi trappar ner lamictalen istället för att bara gladeligen väääänta på att trappa ner lamictalen.
  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-26 21:25:22 följande:
    De borde kunna gå in med topimax eller trileptal eller varför inte Iktorivil eller hermolepsin som är gamla välbeprövade mediciner.
    Ja se jag hade rätt. Jag sa till happy att 3busfrön säkert skulle komma med några bra förslag underbart. Gudarna ska veta att man behöver råd och stöd ibland.
    Hon har ju hamnat i det där läget där det känns som att man aldrig ska få ordning på det att man är ett hopplöst fall behöver lite hopp och stöd nu hoppas vi hon har nog med kött på benen för att kunna kräva några förändringar imorgon.
  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-26 21:59:40 följande:
    Hennes sambo får slåss åt henne, hon ska inte ta sådan fighter ensam utan se till att hon har ngn med sig.Nu ska jag krypa i säng pojkarna ska upp till skolan i morgon och J somnade tidigt.
    sov så sött och du tack du har gett mig många ovärdeliga tips och råd genom allt.
  • Mopsan
    Smuliz skrev 2009-08-26 22:31:05 följande:
    Mopsan: Det är helt sjukt att sånt här sker i sverige år 2009!! Man ska inte behöva fighta till sej vård som man har rätt till! Det orkar man inte! Säjer som 3busfrön sa, kan inte hennes sambo ta fighten med sjukvården och KRÄVA medicin-ändring??Eller har hon någon annan närstående som orkar kämpa för henne?Alla kan ju inte vara en hård hund-mamma som vi men man kanske har någon i närheten som orkar ta den platsen?Hoppas hon blir bättre snart...
    nej det är en fight hon är tvungen att ta själv därför jag vill kunna ge henne kött på benen så hon kan kräva vad hon har rätt till det eller så sätter jag mig på tåget och gör det själv snart för det bara kokar i mig att det ska behöva vara såhär. Som du skriver 2009 fan förvånad att de inte bara elchockar epileptikerna tvångssteriliserar dem, lobotomerar och låser in på en institution. för det är verkligen under all kritik men va fan som jag säger life gives me lemons and i make lemonade jag har iallafall funnit en mening med livet och det är att jag ska ta mig fan åstadkomma någon förbättring för ep sverige får se vad men nånting ska göras måste göras.
  • Mopsan

    Lusk fick inget anfall i morse men vet inte riktigt om det är något positivt för han är så full laddad just nu att det är omöjligt att vara i närheten av honom. han är ett fullkomligt monster det går inte att försöka prata med honom han är överallt hela tiden tycker så synd om honom sammtidigt som han driver mig till vansinne. hur ska jag orka den här dagen?

  • Mopsan

    Ja schnappi va mysigt det lät. Önskar jag kunde säga det samma Lusk blir bara mer och mer galen för varje dag som går eller rättare sagt för varje minut.
    MEN ikväll så har vi upptäckt något som känns väldigt viktigt. Han hade utbrott efter utbrott det bara avlöste varandra. Han började halucinera och höra röster men sen gav det sig men utbrotten och hyperaktiviteten fortsatte. Jag och mamma bestämmde oss för att filma detta så fort vi kikade på det inspelade så såg vi det.
    Han far omkring och slåss med sitt otäcka flin i ansiktet helt okontaktbar och det är så vi sett det men iaktar man så ser man med jämna mellanrum hur han får som en spasm där fingrarna blir så där spretiga ni vet och liten nick på huvudet det kommer hela tiden. Och det är inget man direkt uppfattar när man är mitt i det men glasklart när man ser inspelningen.

  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-27 20:31:58 följande:
    Mopsan: jag tycker att ni ska testa med risperdal till honom. Vi hade det till M när han var helt galen ett tag och det hade bra effekt på hans ångest, hallucinationer och aggressivitet
    hmmm men det verkar ju onekligen som att det är någon form av anfall han får när han håller på såhär. du vet hur spretiga och krokiga fingrarna blir under ett GM sånna blir dem på honom sekund snabbt om o om igen då han håller på såhär.
    fass var det risperdal
  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-27 20:31:58 följande:
    Mopsan: jag tycker att ni ska testa med risperdal till honom. Vi hade det till M när han var helt galen ett tag och det hade bra effekt på hans ångest, hallucinationer och aggressivitet
    Hua nu kikade jag upp risperdal vilket monster till medicin. Det djävliga är att det låter som att något som faktiskt hade kunnat hjälpa honom. som sagt ska bli spännande att träffa neurologen den 31 e.
  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-27 20:47:48 följande:
    Jo men den är väldigt bra. Ofta kan man minska kramperna om man får ned stress, ångest och sådant. Här är kramperna väldigt bundna till stress och ångest.
    åhh du är underbar vill jag bara säga jag har faktiskt inte sett på det ifrån det hållet jag ser kramp = aggressioner men självklart kan de likaväl och troligt vara aggressioner, oro osv = kramp helt logiskt men man är väll lite hemmablind
    Jag är heeelt slut efter den här dagen han har hållt på i stort sett hela tiden och gubben kom nyss hem och lillan håller på och blir sjuk och jag har fått influensan och mer död än levande. men ska ta och ringa till sjukhuset imorgon och prata lite mer med dem och verkligen plugga in för mötet med neurologen
  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-27 20:59:33 följande:
    Mopsan: du har mitt nummr om du vill ventilera lite inför mötet.Jag har varit med ett tag nu och vi har tagit oss igenom det värsta nu är det rätt lugnt på krampfronten har inte behövt skälla ut doktorn på rätt länge
    Det ska jag ta dig på orden för. Kan jag ringa dig på söndag för då ska jag lägga upp min "slutplädering" hoppas jag att jag kan prata igen tills dess för just nu går det knappt att först¨vad jag säger bara snörvlar, harklar och hostar.......
    min mamma vill inflika att hon inte har en aning m hur vi ska stå ut tills den 31a om vi ska ha honom instängd i en box i stallet tills dess och säkerhets restriktioner alá jurasic park
    va gött att inte ha behövt skälla på så länge jag fick ju bli pitbull i förgår på en underbar läkare som tyvärr inte är neurolog och hon sa att jag skulle ladda och ta ut detta på neurologen när jag träffade honom den 31:a så måste jag vara kamphund utan dess like och just nu förstår jag inte hur detta ska gå till vill bara sova men men grrrrmjau
Svar på tråden Epilepsitråden 9