Inlägg från: Lilla Ego |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego

    Vilda kottar snackar vidare V

    Förresten, kolla tårttråden..där brukar man kunna få bra tips och inspiration...speciellt bildtråden:)))

  • Lilla Ego

    Alltså, egentligen borde vårt hus inte vara för litet (95 kvm)men det är lite knepig planlösning och placering av fönster som gör det lite svårmöblerat. Åtminstone med våra möbler;) Det känns som att vi möblerar om precis hela tiden och allt är en kamp om att hitta smarta sätt att förvara prylar och kläder...det gick bra så länge det bara var vi två men nu med ett barn och snart tvåan känns det som att vi måste göra något åt det.

  • Lilla Ego

    Flippen tackar så mycket för gratulationerna:) Hon mår bättre men det lär väl bli vab resten av veckan misstänker jag...

  • Lilla Ego

    Som tur är är det bara jag som drabbats, F hade ju magsjuka i veckan men hon hade någon lindrig variant som går på dagis så jag tror inte att det är den. Jag har inte lyckats behålla ngt mer än 1dl cola på drygt ett dygn nu.

  • Lilla Ego

    Jaa, grattis Inezen idag och Elly igår...såg att jag missade det i kräkdimmorna;)

    Vad SNÖ! :) Tycker det är döhäftigt! Mindre häftigt dock kallgraderna som verkar vara på g...enligt prognos ska det vara -17 imorgon bitti. Hua!

  • Lilla Ego

    Vab, vab, vab...Filippa fick helt plötsligt feber igår och har hostat hela natten så hon fick allt vara hemma idag med. Kristoffer är i Sundsvall så det blir mkt VAB för mig nu...loggade in på jobbmailen och såg att jag hade över 100 nya mail, jippi, längtar verkligen tillbaka;)

  • Lilla Ego

    Jag är sugen på den regnbågsfärgade till F nästa år så om någon ser den nånstans - hojta till:) Vet inte riktigt vilken storlek som gäller dock...98 eller 92, måste konsultera kurvan tror jag.

    Blev hemringd av dagis idag, F blödde för det första näsblod, hon mådde tydligen illa och höll på att kräkas några gånger plus att hon var extremt trött och gnällig. Vaddå, vill dom inte ha sånna ungar där? ;) Hon var superpigg igår och imorse, ville till dagis så jag tänkte testa..för pigg för att sitta hemma men för trött för dagis tydligen. Sååå..vabvabvab.

  • Lilla Ego

    Hmm, nu behöver jag expertråd. Enligt kurvan kommer hon att vara 92 när hon fyller 3..hon har följt kurvan sedan hon föddes så jag tror att hon håller sig till den. Men overallen behöver man ju redan på hösten och då kanske hon är 90? Då blir ju en 98 gigantisk tänker jag? Eller? En 92:a ska hon ju kunna ha även när hon är 93-94...så teoretiskt borde den räcka hela vintern. Eller?

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V