Inlägg från: Lilla Ego |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego

    Vilda kottar snackar vidare V

    Är det inte 4 mån? Det är ju bara majs..o majspuré är väl ok från 4 mån.

  • Lilla Ego

    Hmm. Ligger en Vibe, ny i kartong, ute på blocket för 5500:-. Vad är det för fel på den? ;) Blir ju sugen..Emelie, är du lika nöjd som Alex är?

  • Lilla Ego

    Ne, tänkte detsamma häromdagen..har fortfarande ett par tröjor som vi började använda i december -08 som först nu börjar bli lite korta i ärmarna (74/80). Och så säger folk att de växer ur kläderna innan man hinner använda dem;)

    Hemma idag igen, börjar bli less nu...6e dagen! Hon hostar mycket och är supergnällig och trött..ingen feber dock så jag hoppas att vi kan göra ett nytt dagisförsök imorgon. Annars får pappan minsann vara hemma, han kommer hem idag...känner mig superstressad över jobbet nu, en dryg veckas frånvaro sätter sina spår. Det är ju ingen som tar mina uppgifter när jag är borta, de bara samlas på hög=(

  • Lilla Ego

    Hanna: Just nu hade jag gett mycket för att ha ett sånt jobb;)

    Vätska är jätteviktigt när det är kallt (och därmed torrt), det är nog många som inte tänker på det på samma sätt som när det är 30 grader varmt...men tydligen är det precis lika viktigt. Har själv svårt att tänka på det, speciellt nu när jag är gravid o har svårt för vätskor överlag...inte mycket som går ner. Torr o fnasig överallt...

  • Lilla Ego

    Mica: Är det MyCards vid vågmästareplatsen?? Har köpt lite grejer där, jättemysig är hon som jobbar där! Hoppas det går bra:)

    Tillbaka på jobbet nu...Filippa testar dagis igen men pappan är hemma och mår dåligt istället. Vi turas om hela familjen...=/

  • Lilla Ego

    Lotta: Sådär blir F när hon kräkts, det är som att hon blir lite avskräckt från att äta...får inte i henne annat än välling då och då några dagar efter kräkningar..

    Hörrni brudarna..nu behöver jag tips. Har en kompis från Luleå som kommer ner i början av maj och hon är sugen på att hitta på något skoj här. Jag kollade operan men det går ingen stor musikal (som var det hon egentligen kanske ville)...så nu behöver jag tips på något kul som vi kan göra!

  • Lilla Ego

    Ring o prata med FK. Jag tror att du kan ange att pappan egentligen skulle ha vårdat barnet men att pga hans sjukdom så vabbar du - man behöver ju inte ha sjukintyg för de första 8 dagarna. Kristoffer har vabbat när jag var föräldraledig och blev sjuk utan att vi skickade in något intyg, jag var ju inte sjukskriven utan "bara" magsjuk/influensa/etc.

    Mica: Visst är det en mysig butik:) Hon är verkligen supertrevlig! Jag hade tänkt gå en sån kort-kurs när jag höll på med julkort förrförra julen men så hann jag aldrig och sen har det inte blivit av. Skulle gärna gå den dock..verkar kul! Hon har ju lite andra fina saker i butiken, gillar barnsakerna.

  • Lilla Ego

    tillägg: Man behöver ju inte ha sjukintyg för de 8 första dagarna när man är sjukledig från sitt jobb menar jag...då borde man ju kunna vara "sjukledig" även från att vårda sitt barn utan intyg de första dagarna. Det är så jag tolkat det och det har ju gått igenom varje gång, ingen som ifrågasatt det.

  • Lilla Ego

    Mica: Spännande..vi har ju försökt gnugga Filippa mot vattkoppor tre gånger utan att lyckas smitta henne. Eller så hade hon så lindrigt att vi inte ens märkte det:)

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V