• Anonym

    misshandlar han mig psykiskt?

    nu skulle jag kunna göra det idag ja.. nu när jag vet att han inte kommer sätta in en krona på firmakontot, för han måste ju ta alla pengar han kan få ihop till hyrorna nu..
    så nu kan jag dumpa honom, inte innan för då väntade "vi" in pengar från soc så han kunde sätta in 3000kr till firmakontot, men nu kommer det ju inte inträffa.. o med andra ord, jag kommer ha en helvetesmånad framför mig! kommer ha räkningar på långt mer än jag får i lön..så måste väl låna pengar till o få ihop denna månad också!

  • Anonym

    han tjatar som fan nu att det är ända utvägen nu.. att jag tar ett lån, o så sa jag att jag nog inte ens skulle kunna få ett lån (säger u så för att slippa), då säger han "företagslån, eller företagskredit"...
    han gör allt nu för att jag ska ta lån att lösa hans hyra, för annars blir "vi" ju bostadslösa!
    o att jag kommer få det bättre ekonomiskt när vi flyttar ihop, men nä, jag kommer inte ha ett öre då heller!
    sa att jag ju inte ens har råd nu, o att alla mina pnegar går till just FIRMAN.. o då sa han "Ja men du hade ju så jävla brottom o betala dom räkningarna också", men ja, dom skulle ju gått till inkasso annars, vad fan ska jag göra liksom?

    han blev sur nu i telefon o LA PÅ!!

  • Anonym

    skickade ju ett mail till hans ex o hon svarade! o hon skrev om hur deras situation o relation såg ut, det är skrämmande, det är PRECIS EXAKT likadant, med ALLT!
    han tröck ner henne psykiskt under dom första åren, o han manipulerade o fick igenom allt han ville. hon skriver även att han har en grym övertalningsförmåga så vem som helst kan tro på honom!
    o ja, det stämmer!

    fy fan, gör det iof bara lättare o lämna kräket, för nu fick jag det ju bekräftat från hans ex..o om det ändå började tidigt för dom också.. men att hon var kvar i förhållandet, då kommer det ju aldrig sluta för mig heller!

    sängen nu, så jag orkar upp imorgon!

  • Anonym

    jag känner att jag får mer o mer styrka att ta mig ur detta, speciellt efter hans ex mail till mig!

    ska ringa ett antal samtal nu o föröska spärra, säga upp osv saker som "vi" (jag) dragit på oss..
    måste även ringa runt lite mer om lägenheter!

  • Anonym

    två kvällar i rad nu har jag pratat med hans ex i telefon, o hon peppar mig, hon stäler så gärna upp för mig nu, o hon önskar hon haft likadan hjälp när hon satt där jag är nu! o hon vill verkligen hjälpa mig,o hon vet ju hur HAN fungerar, do var tillsammans i fem år!


    o det är otäckt att det stämmer så lika mellan henne o mig, ALLT, ALLT kan hon bekräfta!
    o gissa hur glad jag är att jag INSETT detta nu, o inte långt senare! o jag sser ju hur frutkasnvärt nära det var han han hade mig i en ännu värre situation, om jag tex hade flyttat dit, eller skrivit på pappret för lokalen!


    hoppas bara jag löser resten nu! men har den bästa stöttnignen jag kan få, min mamma, ni här på fl, o sen hans ex!

  • Anonym

    åkte till honom igår, pratade med hans ex sista biten, o hon måste verkligen hört på mig vilken panik jag hade!
    men tog mig dit tillslut.. o han såg min bil på en gång, o han gick ut! han sa sen att han förstod vad jag ville när han såg bilen.
    han sa sen även att han redan hade misstänkt det i måndags när jag bad om att få firmatelefonen kvar hos mig, o sen det med nycklarna.

    han stod i typ 2 timmar o malde på med "kärleksförklaringar" till mig, o att han skulle ändra sig, förbättra sig, göra allt för att få detta förhållande bra igen!
    jag grät, han lyckades även pressa fram några tårar!
    när jag åkte därifrån så ringde han, o jag grät o ville bara vända o krama om honom!
    det jag lyckades få fram var att jag inte ville mer, men han malde ju på med sitt prat, o sen blev det typ att jag ville vi skulle ligga lågt ett tag, för jag tvekar på vårat förhållande!
    o han fortsätter att komma med sina kärleksförklaringar!


     


    jag känner mig så jävla kluven! had ehan blivit arg o fly förbannad så hade detta varit lättare!
    jag orkar inte, jag vet inte hur jag ska ta mig igenom detta! jag vet inte!

  • Anonym

    Lämna honom bo kvar i ditt hus och driv firman själv . Det är det bästa du kan göra .

    Läs igenom din tråd och se om du upptäcker varningssignalerna som vi andra har gjort.

    HAns ex är skuldsatt pga av honom snart är du också där.
    Vad du än gör så släpp inte ditt hus för att flytta ihop med honom

    Stå på dig och var stark . Det finns bättre.
    Lycka till

  • Anonym

    Hej!

    Är lite sen in i detta drama men sedan igår har jag suttit fastklistrad vid datorn för att läsa igenom hela tråden. Vill bara säga: Var stark nu! Tänk på vad som väntar dig och din son när du tagit dig ur denna knepiga och otrevliga situation.

    Jag är 24 år och för mig känns det liv som du beskriver så otroligt långt borta. Jag blir så frustrerad när jag läser din beskrivning av ditt liv. Du är kvinna på 2000-talet. Vi behöver inga män för att klara oss och vi lever i sverige med ett mycket bra socialt system för de som är utsatta! Förr var det ju så att mannen drog in pengar och då var det naturligt att kvinnan var hemma med barnen och lagade mat. I ditt fall gör mannen ingenting utav detta, du gör allt! Därför klarar du dig själv. Du är värld en man som bryr sig om dig, inte ställer några krav utan älskar dig för den du är. En kille som är stolt över att få vara din och som ger dig energi, trygghet och mycket kärlek. Det är viktigt att vid sidan av förhållandet ha ett eget liv och att respektera varandras åsikter och önskningar. Ni ska ha kul ihop, kanske dela något gemensamt intresse och under första året tillsammans skall ni båda gå på små rosa moln och vara hopplöst förälskade. Ni skall göra varandra lyckliga. Du kommer att hitta en man som stämmer in på dina kriterier jag lovar...de finns =) men den du har nu kan du släppa av på närmaste dårhus...han behöver hjälp!

    När du tagit dig ur din förfärliga situation med denna man som bara älskar dig för dina pengar kommer du att se så många möjligheter i ditt liv. Du är ung, har ett jobb, en son som du älskar över allt annat. Lägg ner firman och börja spara pengar i stället så ska du se att du snart har en god ekonomi. Du kan ta med dig din son, ditt livs kärlek, på mysiga picknikar, resor och du kan skämma bort honom med fina kläder, nya leksaker och spendera all tid i värden med honom...är inte det lycka så säg!? Han kommer att vara dig evigt tacksam att du lämnade denna karl. Tänk om din son skulle bli på detta sätt när han blir stor...snål, ser ner på kvinnor, daskar till sina barn mm mm. Denna man kommer att påverka din son om du stannar vare sig du vill eller inte. Och även du kommer att gå under jorden. Vem säger att han inte kommer börja daska till dig snart också, och din son?! Stanna inte hos denna man! Lyssna inte till hans falska ord. Han är ett kräk som får stå för sina egna misstag, sin egen ekonomiska sits, sina egna handlingar. Han är vuxen och har ansvar för sitt eget liv. Du är inte hans mamma och har inga skyldigheter till varken honom eller hans barn. De har en egen mamma. Pengarna, tiden och kärleken skall du lägga på din son istället. När du är stark nog i dig självoch utstrålar detta kommer du att kunna gå vidare och hitta den man du så väl förtjänar.

    Heja heja! Jag tror på dig =) Ring din mamma eller be henne komma tidigare. Tror hon skulle göra allt för sin dotter i denna situation, så som du skulle göra allt för din son.

    Du har ingen tid att förlora! Stryp alla hans tillgångar till dina pengar idag! Ta kontakt med någon som kan hjälpa dig avsluta firman på bästa sätt. Säg upp leasingen på bilen, sälj telefonen, byt telefonnummer...

    För övrigt...det kommer att bli en jobbig tid framöver.....kanske ska du fundera på att åka med din mamma hem till släkten och vännerna istället, och ta med dig din son.

    Usch....jag sitter som på nålar! Lycka till!

  • Anonym

    har inte pratat med honom sen igår kväll, o DÅ går det att se allt med mer öppna ögon.. men igår så sa han att han skulle komma hit, o bokade bussbiljett.. o nu idag skrev jag att han inte skulle kmma hit, o han ringer, o ringer,  o ringer, o säger att jag väljer o tro på alla rykten o det som inte stämmer, o att han ju tagit sina sista pengar för o åka till mig, o att han tycker vi ska prata igenom allt..

    jag går som på nålar, jag vet inte vad jag ska göra, vill bara ringa honom o säga att han ska komma hit o göra allt bra, men nu när jag äntligen är lite på "distans" så kan jag lättare hålla mig ifrån honom.. men sen är det ju den delen av mig som bara vill ha hit honom..
    jag HATAR detta, är bland det värsta jag varit med om.. o jag förstår verkligen dom som sitter i misshandlarförhållande och tar tillbaka sin partner!
    o jag kan nog räkna med att ha kommer börja låsa mig ännu mer, o kanske t.o.m börjar slå mig om jag tar tillbaka honom o inte fullföljer detta.. för då måste han ju hålla i mig ÄNNU hårdare, eftersom han ju vet att jag kanske var lite för klok för hans lek!

    usch, vill inte detta, vill inte, orkar inte! vill bara lägga mig ner o ge upp!

Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?