• Anonym

    misshandlar han mig psykiskt?

    jaha, ingen energi tillo städa här hemma..
    o vi skulle grillat förut, men då ville han inte det för att jag inte tog fram grillen o började fixa.. så han åt toast istället!

    o sen nu förösker jag hitta ork o energi o städa upp här hemma inför visnignen imorgon, men då jag frågade honom om han skulle kolla länge på tv, för jag villelyssna på musik när jag städar, men nä, det går ju inte för sig.. han tyckte jag skulle lyssna med hörlurar på låtar typ i mobilen eller så! men det är inte samma sak!
    o jag måste ha musik för att bli peppad o städa...

    usch, känns som att jag bara blir mer o mer fåbngen i mitt eget ghem, hör ni hur sjukt det låter, jag kan inte ens få lyssna på musik i mitt eget hem när jag ska städa!!! för han ska kolla på en film.. o ligga o dega i soffan!
    blir intressant o se om han kommer hjälpa till o vika sina barns kläder sen..

  • Anonym
    Anonym (Tess) skrev 2010-04-07 21:28:01 följande:
    PEPPAR PEPPAR!!! TRALALALLALALALLA!!!!!!Bra idé du har!! Men gör som jag gjorde när mitt ex skulle flytta.. (han drog på dagen och skulle senare hämta sina saker).Strunta i hans grejer nu. packa allt sen när du är ensam.Messa honom en tid när han kan hämta allt. Du behöver inte vara hemma. Speciellt inte om du bor i hus. och han lär ju knappast behöva bilbarnstolarna.. han har ju inte din bil längre!! Hihiskickar ett litet pepcitat.. vad heter låten nu igen... Skruva upp nu TS och sjung....I don't need a man tom make it happen... I'll get up on my feet... (tror jag)Humhumhum,,, Du fixar det här,, och vi ska ingenstans!!Kram på dig!!
    han lär ju låna sin kompis bil.. så bilbarnstolarna måste han ha.. o dom vill jag han ska ha, för jag vill inte att han kör sina barn utan dom..
    jag bryr mig ju ändå om hans barn liksom!

    men känner mig peppad, det gör jag verkjligen, sen får vi väl se hru det blir när det verkligen gäller... lär ju knappt kunna sova, men mamma får hjälpa mig ta mig igenom detta. kan ju kanske säga att mammas vännina kommer ner också, o då kan jag kanske lättare säga att han ska ha kvar bilbarnstolarna hos sig, för då behöver vi ju mer plats i bilen!
    men huvva va nervös jag lär va, o lär ju ha skuldkänslor till max!
  • Anonym
    mia83 skrev 2010-04-07 21:54:53 följande:

    jag försöker iaf! får se hur det blir när jag väl står där o ska göra det... är ju lätt o va kaxig nu, men sen när det väl ska ske.. kommer jag då våga??!


     

  • Anonym

    går verkligen inte diskutera med denna mannen!

    kom in på mat, o han skulle inte ens smaka på min potatisgratäng om jag gjorde en, för att jag kryddar med bla aromat, så det skulle han rata innan han ens smakat!
    samma sak med min smörgåstårta, som för övrigt alla gillar, bara för det är tonfisk o purjolök i (o då äter inte ens jag det i vanliga fall).
    ALLT jag gör är med andra ord fel!
    han säger att aromat inte hör hemma i potatisgratäng, o då är det han som går o köper nån "kryddmix" till potatisgratäng, samma sak med ugnsstekt korv, då får jag absolut inte ha på äpple för då skulle han inte äta, för han säger att det tar smak av äpple, o äpple hör inte hemma i mat...
    förut en gång fick jag inte ens krydda lövbiff med grillkrydda (som jag är uppvuxen med), för det var o HÄDA maten..ALLT jag gör är fel, inte konsitgt att jag aldrig vågar laga mat, för jag vill inte att han ska gnälla!

    t.o.m tacofisk som jag gjorde förra veckan var han tvungen o krydda innan han ens hade smakat på det... o sen efetr att hans barn hade sagt att det var gott (o då var båda ungarna skepptiska innan) så kunde han också säga att det vr gott, men för dåligt kryddat!
    men då var det ju NÅGOT i vilket fall som helst som han gnällde på, för lite kryddat!

    dessutom pratade jag med en kompis nyss i telefon, o så efetråt frågade killen "var det din bror igen eller?" o jag sa "nä" o hanundrade ju såklart vem det då var, o jag sa lite spydigt "jaha, får man inte ha vänner längre eller?" . men märks på honom att han tar illa upp av det ;) o han reagerar verkigen på det!
    men rätt åt honom, han kan gått få korta spydiga svar av mig!
    märks verkigen att jag börjat kakxa på mig mycket mer nu, o vågar stå upp för mig själv mycket mer! Go Go Go!!

    nu väntar sängen..

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-04-08 00:36:53 följande:
    går verkligen inte diskutera med denna mannen! kom in på mat, o han skulle inte ens smaka på min potatisgratäng om jag gjorde en, för att jag kryddar med bla aromat, så det skulle han rata innan han ens smakat! samma sak med min smörgåstårta, som för övrigt alla gillar, bara för det är tonfisk o purjolök i (o då äter inte ens jag det i vanliga fall). ALLT jag gör är med andra ord fel! han säger att aromat inte hör hemma i potatisgratäng, o då är det han som går o köper nån "kryddmix" till potatisgratäng, samma sak med ugnsstekt korv, då får jag absolut inte ha på äpple för då skulle han inte äta, för han säger att det tar smak av äpple, o äpple hör inte hemma i mat... förut en gång fick jag inte ens krydda lövbiff med grillkrydda (som jag är uppvuxen med), för det var o HÄDA maten..ALLT jag gör är fel, inte konsitgt att jag aldrig vågar laga mat, för jag vill inte att han ska gnälla! t.o.m tacofisk som jag gjorde förra veckan var han tvungen o krydda innan han ens hade smakat på det... o sen efetr att hans barn hade sagt att det var gott (o då var båda ungarna skepptiska innan) så kunde han också säga att det vr gott, men för dåligt kryddat! men då var det ju NÅGOT i vilket fall som helst som han gnällde på, för lite kryddat! dessutom pratade jag med en kompis nyss i telefon, o så efetråt frågade killen "var det din bror igen eller?" o jag sa "nä" o hanundrade ju såklart vem det då var, o jag sa lite spydigt "jaha, får man inte ha vänner längre eller?" . men märks på honom att han tar illa upp av det ;) o han reagerar verkigen på det! men rätt åt honom, han kan gått få korta spydiga svar av mig! märks verkigen att jag börjat kakxa på mig mycket mer nu, o vågar stå upp för mig själv mycket mer! Go Go Go!! nu väntar sängen..
    Det här har inte med ditt "psykiska misshandelsförhållande" att göra men eftersom du har nämnt i minst två inlägg att du absolut inte vill stoppa i dig själv och din son glutamat så vill jag påpeka att både Aromat och grillkrydda verkligen är helt olämpligt ur den aspekten.
  • Anonym

    detta med maten, ja, vet att båda grillkrydda och aromat innehåller bla glutamat, men sååå gott ;) HAHA
    men skinka äter man oftare än aromat, så känns ändå ok.. men är medveten om att iaf aromaten innehåller glutamat!
    nog om det.

    ja, är ganska illa om vi redan tjaffsar om maten, är ju ohållbart, han ska göra på sitt sett o vägrar mig låta göra på mitt sett...
    men nu ska jag ju föröska avsluta detta lite fint, hur fan jag nuska våga! men måste föröska fokusera så jag får detta gjort! är ju "egentligen" inge svårt o bara skicka ut honom, men finns ju ändå den där "spärren" i mig!

    ska äta lite frukost nu sen städa mitt hus, inför visningen!
    o då ska han allt få plågas med min musik när jag städar! HAHAHAH

  • Anonym

    vet ärligt inte ritkigt VAD det är jg är så rädd för ska hända om jag lämnar honom.. känns som att jag låter honom gå in mer o mer i allt, o jag känner bara hur detta hjul rullar snabbare o snabbare, o jag liksom kan inte hoppa av!

    börjar bli ganska akut nu, för nu ska han kolla på en annnan lokal på måndag, o sen bör vi nog kanske börja bestämma oss för hur vi ska göra!
    jag vill för allt i världen inte ha någon lokal, jag är inte intresserad o han börjar nog undra snart varför jag är så oengagerad :/

    jag måste få ett slut på detta, o det är ganska illa kvickt!
    jag vet fan inte hur jag ska bära mig åt!
    vet att det blir värre ju längre jag väntar, o kommer drabba mig ekonomiskt ju mer jag väntar på o lämna honom...det vet jag ju!

    men är väl så rädd för att han ska skälla ut mig o ge mig skulden för allt, att jag sabbar allt nu, hans framtid, hans ekonomi, min ekonomi, att allt är mitt fel!


    sen kommer känslan att jag kanske bara överdriver allt :(

  • Anonym
    Anonym (blir ledsen....) skrev 2010-04-08 20:42:56 följande:
    Men satsa på er då!? Gift er, skaffa barn, du kanske blir lycklig ändå, du kanske är en sån som vill må dåligt - det är inte ovanligt! Men gör ett val, du är inget offer som du försöker övertala dig om.
    Ja, själv led jag av vanföreställningen att kvinnojouren har viktigare saker att ta hand om än konstiga tjafs om översaltade strips, skinka och uppäten glass. 
    Karln verkar vara en tråkig typ med en trist inställning till förhållanden. TS verkar å sin sida vara en barnslig flicka som tycker det är intressant att se vilka reaktioner hon får på sina göranden och låtanden.
  • Anonym
    Anonym skrev 2010-04-08 20:54:14 följande:
    Ja, själv led jag av vanföreställningen att kvinnojouren har viktigare saker att ta hand om än konstiga tjafs om översaltade strips, skinka och uppäten glass.  Karln verkar vara en tråkig typ med en trist inställning till förhållanden. TS verkar å sin sida vara en barnslig flicka som tycker det är intressant att se vilka reaktioner hon får på sina göranden och låtanden.
    detta är sjukt jobbigt för mig, o nej, det handla inte om att få uppmärksamhet. som inlägg 245 skriver så måste man få älta o skriva av sig, o då kommer allt upp, alla hans fel o brister, även om det handlar om översaltade strips, men det är ju något som han verkligen trycker ner mig på, allt jag gör är FEL i hans värld..
    tänk dig själv o leva tillsammans med någon som påstår o säger att allt du gör är FEL! hur kul är det? hur ens självkänsla sjunker för varje gång han säger nått, aldrig att man får beröm eller uppskattning för nått man gör.
    o att han själv säger att kvinnan är lägre stående än mannen osv.. är det kul o höra nästan varje dag?
Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?